ממיאמי לניו אורלינס
-
היי,
כרגע במסלול שלנו ממיאמי נמצאות הערים נייפלס, סנט פטרבורג וטמפה, שאני מניחה שנזרום איתן איך שיתחשק לנו. הנקודה המעניינת הבאה שהצלחתי למצוא היא פנמה סיטי, אבל זו נסיעה די ארוכה ורציתי לדעת אם יש איזה מקום מעניין בדרך לשם? כמו כן, האם יש מה לעשות בפנמה סיטי? לא מצאתי יותר מדי מידע מועיל עליה, חוץ מהרבה חופים וספורט ימי- שאולי יתאים לנו אבל לא בהכרח, ואולי כדאי לעצור במקום אחר.
בעיה נוספת היא שלא הצלחתי למצוא שום דבר מעניין בדרך לניו אורלינס, והייתי שמחה לדעת אם יש המלצות. בהתחלה התלהבנו מלבקר באלאבמה, אבל מקריאה הבנו שממש אין לנו מה לעשות שם (לפחות לא במסלול שלנו), וכרגע אנחנו על עוד נסיעה ארוכה שהייתי שמחה לפצל (אבל לא בכוח, אם באמת אין משהו מעניין בדרך).
אשמח להמלצות מיודעי דבר

תודה
נ.ב שכחתי לציין שקטע המסלול הזה יהיה בערך בתחילת יוני ואין לנו ממש הגבלה של זמן כרגע (זוג).
-
ממיאמי לניו אורלינסטמפה וסיינט פטרבורג שוות ביקור.
בפנמה סיטי לנתי לילה אחד, חוץ מחופים לא ראיתי שם משהו מיוחד.
כמה פעמים רציתי לבקר ב-MOBILE באלאבמה אבל לא יצא לי, שם יש מבצר עתיק ונופים אין סוף על המפרץ, במקומכם הייתי שוקל ללון שם, אבל זה כבר די קרוב - יחסית - לניו אוליאנס.
ואם יש די זמן העומד לרשותכם, בערך מ-BILOXI לניו אורליאנס הייתי נוסע על US90 במקום לסוע על ה-I-10. הנופים הרבה יותר מעניינים מאשר על האוטוסתראדה.
בצומת I-10 עם US49 יש אאוטלט שווה של פרימיום, מהצד השני של האאוטלט, הצפוני, יש גם חנות טובה של ROSS DRESS FOR LESS.
-
ממיאמי לניו אורלינסאני פשוט טסתי את הדרך הזאת. סה"כ 1:45, אבל הטיסה יקרה.
אם משתמשים בנקודות של אמריקן/בריטיש זה יוצא משתלם.
גם אנחנו לא מצאנו יותר מדי מה לראות בדרך שיצדיק נסיעה לשם על פני טיסה.
-
ממיאמי לניו אורלינסבטיולנו היסודי בפלורידה נסענו על החוף המערבי של פלורידה ואחר כך על החוף של מפרץ מקסיקו עד פנסקולה ונהנינו מאד.
-
ממיאמי לניו אורלינסתודה על התגובות!
טיסה זו לא אפשרות כי אנחנו עושים קוסט טו קוסט.
נוסע מתמיד, בהחלט קראתי כבר את תיאור המסע שלך בשקיקה והוא עזר לי המון

על מובייל שמעתי משום מה כמה פעמים בימים האחרונים, ונראה לי שאבדוק אותה באמת.
חוץ מזה אשמח לשמוע עוד הצעות מעניינות אם יש למישהו.
-
ממיאמי לניו אורלינסהאמריקאים מקשרים את מובייל עם "חופי הסוכר" - החול לבן ועדין מאד מסתבר. גם אצלי היא ברשימה ליום מן הימים.