ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון בניו יורק

פורום צפון אמריקה
    4
    7
    1183
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הלל אטינגר
      הלל אטינגר נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם! יש לי שאלה..

אני מתכנן לטוס לניו יורק והטיסה שלי תהיה כנראה בשעות הלילה כך שאנחת בניו יורק לפנות בוקר. אני מחפש מלון שאוכל ליסוע אליו ישר אחרי הנחיתה. הבעיה היא שבכל המלונות הצ'ק אין הוא רק בסביבות 15:00 אחה"צ. יש למישהו  פיתרון בשבילי?

תודה רבה! 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • may east
        may east נערך לאחרונה על ידי

מלון בניו יורק

אם לא מדובר בתקופה לחוצה, והחדר שלך יהיה פנוי, יש מצב שיתנו לך אותו מוקדם.

היה לי נסיון טוב עם מלון הלמזלי ניו יורק, שהגעתי מוקדם מטיסת אלעל וקיבלתי ישר את החדר (בפעמיים שונות).

יש מלונות שלוקחים תוספת על קבלת החדר מוקדם יותר (נדמה לי הייאט)

• הלל אטינגר

מלון בניו יורק

אהלן.. תודה רבה. השאלה אם אני אוכל לסמוך על זה. כי אם לא ייתנו לי אני אתקע מ 6 בבוקר עד 15:00.. יש מלונות (אולי ליד השדה תעופה) שמקבלים מלכתחילה בבוקר?

• reuben13
            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

מלון בניו יורק

אתה צריך להתקשר או לשלוח אי-מייל לבתי המלון שנראים לך מתאימים ולבדוק את העניין ישירות מולם.

בד"כ, אם המטוס נוחת לקראת 6, סביר להניח שתהיו בניו יורק לקראת 8 או 8.30 בבוקר. במידה שלא יסכיצו לתת לכם חדר, אפשר יהיה לאחסן את המטען במלון ולחזור מאוחר יותר לקבלת החדר.

בשביל לשבור את הג'ט לג, עדיף לא להיכנס למלון וישר לנוח, מוטב למשוך כמה שאפשר עד הערב ללא שינה.

כיוון שעדיין מוקדם בניו יורק ועסקים רבים סגורים, אפשר לסוע עד לסנטרל פארק ולטייל קצת בנחת או לסוע לבאטרי פארק ולקחת את המעבורת החינמית לסטטן איילנד, הלוך וחזור.

• הלל אטינגר

מלון בניו יורק

סבבה.. תודה רבה לעונים!

• FlyingOut
                FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

מלון בניו יורק

יש לך מספר אפשרויות:

1. ליצור קשר עם המלון שאתה מעוניין להתארח בו ולבקש מהם להבטיח צ'ק-אין מוקדם. במרבית המקרים תקבל תשובה שאין באפשרותם להבטיח את זה אבל הם ירשמו הערה בהזמנה ויעשו כמיטב יכולתם להענות לה - או שיציעו לך לשלם תוספת מסוימת על מנת להבטיח את הצ'ק-אין המוקדם. ככל שתתקרב לשעת הצ'ק-אין הרשמית כך יגדל הסיכוי שהמלון יוותר על התשלום הנוסף. 8:00 בבוקר זו שעה מוקדמת מאוד.

2. אם לא תזכה לצ'ק-אין מוקדם: כל מלון יאפשר שמירת חפצים לשעות הבוקר עד שיהיה חדר פנוי עבורך, ומלונות טובים יאפשרו לך גם להשתמש בשירותי "מרכז הבריאות" של המלון לבינתיים כדי שתוכל להתקלח, להתרענן ולהחליף בגדים. נכון שלא תוכל ללכת לישון אבל התרעננות טובה תחזיק אותך כמה שעות נוספות ללא קושי.

3. מלונות רבים, בעיקר ליד שדות תעופה, מציעים מה שנקרא "Day use". המחיר הוא לרוב 50% עד 70% ממחיר של לילה במלון - אך מכיוון שלרוב מדובר במלונות ליד השדה מחיר הלילה אינו גבוה ביחס למלונות בעיר. כך, למשל, תוכל לשלם כמה עשרות דולרים עבור שימוש יומי (לרוב עד שמונה שעות) כדי שתוכל לנוח מספר שעות ומשם למנהטן.

• הלל אטינגר

מלון בניו יורק

אוקי מעולה.. תודה רבה!

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון