יעדי חובה בסן פרסיסקו
-
אהלן, אני רוצה לתכנן טיול בן 3 שבועות באזור סאן פרנסיסקו
אני רוצה מקומות שחייב לעשות (שימו לב אני רוצה לעשות טיול טראק קטן אפילו שכולל לילה לינה באוהלים וטיול אופנים בן יום אחד, אשמח להמלצות וקישורים לאתתרים,תודה רבה רבה רבה:)) וכמובן מקומות לינה במידה וצריך...
-
יעדי חובה בסן פרסיסקואין חובה בסן פרנסיסקו, או בכלל בטיולים

תהיה עם רכב? כמה רחוק מסן פרנסיסקו אתה מוכן לנהוג? אפשר לעשות טיול יפהפה בדרום מערב, או בצפון קליפורניה. הכי חשוב, מה עיתוי הטיול?
-
יעדי חובה בסן פרסיסקוחחח את צודקת ,בתאכלס אני קובע מה חובה לי...
אני נמצא בקונקורד (משהו כמו 40 דקות נסיעה ללב סאן פרנסיסקו) אבל אהיה עם רכב ברוב הטיול. עכשיו בנוסף אשמח לקבל מקומות מגניבים שאפשר לטייל בהם כמו שציינתי למעלה בגוף ההודעה..
בברכה,
-
יעדי חובה בסן פרסיסקובזמנו הכנתי לנו סיכומים מפורטים לקראת ביקור ארוך בסן פרנסיסקו, אולי תוכל להעזר בהם -
-
יעדי חובה בסן פרסיסקוממש תודה על הקישורים,האם יש לך מקומות שאפשר לעשות בהם גם טיולי אופניים נחמדים ?
-
יעדי חובה בסן פרסיסקונדמה לי שאפשר לחצות את גשר הזהב באופניים ולחזור במעבורת מסוסוליטו.
לא ניסיתי אישית.
-
יעדי חובה בסן פרסיסקואני מחפש משהו קצת יותר אקסטים מזה,עם קצת יותר טבע מכביש..
-
יעדי חובה בסן פרסיסקואקסטרים זה לא בלקסיקון שלי

אולי זה יעניין?
או זה שממש בתוך העיר?
-
יעדי חובה בסן פרסיסקותוודא שהביטוח שלך כולל גם פעילות אקסטרים. כל רכיבה באופניים, אגב, מסתבר שהיא פעילות אקסטרים. פשוט אם חלילה וחס ושלום קורה משהו בהרי סן מארין (צפונית לגשר שער הזהב), חילוץ וטיפול יכול להיות עסק יקר.