דאלאת ויטנאם מספר שאלות
-
שלום במסגרת טיול מתוכנן בויטנאם חושב לבקר יומיים בדאלאת. אנו נשהה לפני כן בסייגון. האם אפשר להגיע בטיסה מסייגון? אם לא, כמה שעות נסיעה מסייגון. באלה מקומות באזור מומלץ לבקר ביומיים .?
תודה לעונים
-
דאלאת ויטנאם מספר שאלות6 שעות נסיעה באוטובוס. לא יודע על טיסות.
לזמן כ"כ קצר מציע יום סיור באיזי ריידר. קישור לדוגמא.
-
דאלאת ויטנאם מספר שאלותהיי דאלאת איזור יפה שופע טבע,
באיזור כמה מפלים מרשימים מאוד (לא זוכר בדיוק את שמם), בעיר יש כמה אטרקציות נחמדות כמו Crazy house אבל לדעתי עדיף להקדיש זמן לסביבת דאלאת.
אני הייתי שם 3 ימים יום אחד עשיתי את טיול האיזי ריידר שלוקח לאטרקציות רבות בסביבות דאלאת בניהן מפל הפיל, חווה לגידול קפה סמורים, חוות צרצרים, יין אורז וכו... נחמד מאוד וממצה.
אם אתם חובבי אקסטרים הcanyoning זה חוויה אדירה, יום של סנפלינגים ליד ובתוך מפלים בשילוב נוף מדהים, מומלץ בחום!
-
דאלאת ויטנאם מספר שאלותחברים אני נוסע עם אמא בת81 , אקסטרים.....
-
דאלאת ויטנאם מספר שאלותהאופנוע זה לא אקסטרים.
אם היא נוסעת את כל הדרך לויטנאם אני מניח שתוכל לשבת על גבי האופנוע. זה אופנוע גדול ואיטי. נוסעים ב"איזי".
דבר (טלפונית, הוא מדבר אנגלית טובה) עם הקישור שנתתי לך. אולי (לא ראיתי) יארגן סירה.
מה, אמא לא תעשה באנג'י?

-
דאלאת ויטנאם מספר שאלותגם אנחנו לא ממש התלהבנו מהרעיון של האיזי ריידר, עשינו סיור באותם מקומות (מפל הפיל, חוות צרצרים, תולעים משי, הסמורים וכו) במיני וואן עם מדריך. אמנם זאת לא החוויה של האופנוע ואת הנוף רואים רק מהחלון, אבל לנו זה התאים. זה משמעותית יותר זול. דא, הירידה למטה למפלי הפיל ממש לא פשוטה, כדאי לבוא עם נעליים סגורות.. בתוך דאלאת יש את פארק הפרחים, הבית המשוגע, הארמון של באו דאי, ועוד כמה דברים.. אנחנו הסתובבנו שם ברגל (יש עוד אטרקציות רחוקות כמו רכבל וכו שלא הגענו אליהם)
-
דאלאת ויטנאם מספר שאלותלפני שנה בערך טסתי מסייגון לדאלת, עלה בערך 60 דולר במבצע
משדה התעופה יש לקחת עוד ואן לעיר.
אישית, לא חושב שיש לטרוח במיוחד כדי להגיע לשם,
אבל יש מה לראות ביום-יומיים