כרטיס סים לצפון אמריקה
-
מישהו התנסה בקניית סים מקומי באזורי אלסקה המתויירים, הרוקיס הקנדיים, שיקגו וניו יורק ?אשמח לשמוע המלצות איזה כרטיסי סים מכסים אזורים אלו ואם ידוע מה המחירים, אשמח לדעת.תודה -
כרטיס סים לצפון אמריקהיש אתר שמציע סים + שיחות חופשיות בתוך ארה"ב ולארץ לנייחים ולניידים ו-DATA של 2 ג'יגה למשך 30 יום ב-69 דולר, אבל יש באתר קופון הנחה של 15 אחוז, אז המחיר הוא 58.65 דולר.
אתה יכול לעשות את התוכנית בעצמך, תצטרך לרכוש סים של חברת H2O ב-EBAY או כדומה ולשלם על המשלוח לארץ ותצטרך להסתדר לבד עם ההגדרות של הטלפון והתשלום לחברת H2O שהוא 50 דולר מחוץ לסים, או לרכוש סים בארה"ב בעלות של 10 דולר. אז סה"כ כ-60 דולר.
לכן, נראה לי שכדאי לרכוש את התוכנית הזאת בסים פרי, גולשים שרכשו בחברה זאת דיווחו שהיו מרוצים.
קח בחשבון שבאלסקה אין קליטה של טלפון בכל מקום, בארה"ב בכלל אין קליטת DATA בכל מקום ואתר.
הנה האתר של סים פרי:
הסים הזה לא יעבוד בקנדה. לקנדה אתה צריך לעשות תוכנית נפרדת או לעשות תוכנית בארה"ב דרך חברת AT&T והנדידה - ROAMING - לקנדה תהיה יקרה.
לקנדה אפשר לרכוש סים של חברה זאת וישלחו לך את הסים למלון בו תתאכסן לפי התאריכים שלך:
וכשאתה שואל שאלה - והיום שאלת על מספר 0 והאות O, רצוי שתרשום תגובה שנדע שקראת ולא סתם שאלת.
-
כרטיס סים לצפון אמריקהבקנדה יש צורך בסים נפרד מאחר וזו מדינה עצמאית ונפרדת מארה"ב. שימוש בסים אמריקאי הוא כמו שימוש בסים של מדינה זרה והעלויות בהתאם. שים לב שלא לכל החברות הקנדיות יש כיסוי ברוקיס הקנדיים, מנסיוני - לחברת bell יש כיסוי. ראיתי שלחברת פרי-סים יש הצעה לסים קנדי, יכול להיות שהוא מתאים, יש אפשרות באתר שלהם לבדוק איזורי כיסוי.
-
כרטיס סים לצפון אמריקהיש לפרי סים גם כרטיס יותר זול של חברה שפועלת על הרשת של Tmobile והוא מגיע עם אינטרנט חופשי ויש לו לפי המפה כיסוי חלקי באלסקה. (לא הבנתי מדוע הם מוכרים גם כרטיס קטנים יותר ביותר כסף)
דרך אגב בכרטיסים של h2o כתוב שהם לא תומכים בשיתוף של האינטרנט באמצעות נקודה חמה, אבל אני שיתפתי אותו עם עוד מכשיר בלי בעיה.
-
כרטיס סים לצפון אמריקהתודה רבה על התשובה ועל ההערה .
-
מכשיר פתוח לסים זראיך בודקים שהמכשיר שלי פתוח לסים זה?
(גלקסי 4 נרכש בארה"ב.)
-
מכשיר פתוח לסים זראיפה נרכש בארה"ב ? מאיזו חנות או אתר ? הוא פועל בארץ עם סים ישראלי ?
-
מכשיר פתוח לסים זראם נרכש בארה"ב ופועל עם סים ישראלי, יעבוד עם כל סים אחר גם.