צרפת יפה, מאוד יפה!!!
-
האלפים הצרפתייםרבקה, זה נורא....... שלא מאפשרים כאן באתר לעשות 'לייק' על כל תמונה. השירשור זכה אצלי כבר מזמן ב5 כוכבים.

-
האלפים הצרפתייםרבקה!
יופי של טיול, יופי של כתיבה .בטוח שמפלס ההתעניינות בפרובאנס עלה בעקבות תאורייך ותמונותייך
נחמד לקרוא שמצאת בטיפ הקטן שלי תועלת ,אגב מצאנו אותו (איך לא)
באתר למטייל.
האם טעמתם מהדובדבנים בונסק?
-
האלפים הצרפתייםרבקה,
במסגרת חיפושיי אחר חומר על האלפים הצרפתיים (נוסעים עוד 11 ימים), הגעתי לסיפור שלך.
אין לי פנאי לקרוא את הכל על פרובנס (כאמור אנחנו בעניין האלפים), אבל מקריאה רופפת בהחלט הספקתי להתפעל מכתיבתך המעניינת ומהתמונות המדהימות.
וואו! כל הכבוד!
וממש עשית לי חשק!
אשמור את הסיפור שלך במועדפים כמובן, ואכניס את פרובנס לרשימת ה "בקרוב".
-
האלפים הצרפתייםתודה שמוליק, תודה צפריר!!! שמחה שהגעתם עד כאן, כמיטב המסורת אני אעבד את הסיפור גם לבלוג, כדי שיהיה ל למצוא אותו.
bsayar - סליחה שאני לא יודעת את השם... מבחינתי קראתי את הטיפ אצלך, אז לך התודה! דובדבנים אכלתי בכמויות אדירות מהעץ של המלון והם היו כל כך טעימים!!!!
hos - תיהנו באלפים! מקסים שם ויפייפה!!! תודה גם לך!
רבקה
-
האלפים הצרפתייםרבקה,
חזרנו באמצע מאי משבוע קסום בריביירה ובפרובאנס ועם המון רצון טוב לשתף כאן בפורום. מיד עם חזרתנו הייתי מאוד מאוד עסוקה בעבודה ובדברים נוספים ולא מצאתי זמן להיכנס לפורום ובוודאי שלא להתחיל לספר את הסיפור.
השבתסוף סוף מצאתי זמן לחזור לפורום וקראתי את הסיפור שלך מתחילתו ועד סופו, כולל התבוננות בתמונות היפיפיות שלך!
היה תענוג אמיתי לחזור איתך למקומות היפים שהיינו ולאווירה המיוחדת.
התחברתי כמוך יותר לכפרים ופחות לערים, יותר לכפרים הפחות מתויירים, לשדרות עצי הדולב שכיף לנסוע בהם. את מספרת כל כך יפה, ומפורט, וצילומים מדהימים והסיפור שלך כל כך מלא ומקסים שנראה לי שהפעם אוותר על הסיפור שלי.
היה כיף לטייל איתך ולחזור לאותם מקומות, תודה ענקית

דבורה
-
האלפים הצרפתייםהי רבקה'לה,
היה כיף לחזור לכאן פעם בכמה ימים ולמצוא עוד כמה פנינים שלך.
מאד נהניתי, כרגיל, לטייל איתך

אורה
-
האלפים הצרפתייםבוקר טוב.
דבורה - אני מאוד אשמח לקרוא ולראות את הרשמים שלך! החוויות של כל אחד מוסיפות למארג הכללי, גם אם באיחור מה. ותודה!
תודה אורה!
רבקה
-
חזרנוהי, חזרנו גם אנחנו משבוע נהדר בפרובנס ובארדש. רשמים חוויות ותמונות בקרוב. ובינתיים רק טעימת לבנדר...
-
חזרנווואו!!! כמה יפה!!!
ברוכים הבאים!! עוד עוד כאלה והרבה! (אבל תנוחו קודם....)
רבקה
-
חזרנוגיל,
זה בהחלט מראה מעורר קנאה. וואו גדול. צילום יפהפה. אז תספר בבקשה (פילו שאני אהיה אאוט לגמרי מעונת הלוונדר.
-
חזרנופתחתי תיקיה לפרובנס.
אמרתי תחילת יוני,לפריחת לבנדר?
התמונה של יאיר ,משגעת!
אמה
-
חזרנוקראתי מההתחלה עד הסוף בבת אחת
נהניתי מאוד- טיול מקסים! גם אנחנו מאוד אהבנו את העיירות הקטנות של פרובאנס.
מחזיר אותי לשאלה שאף פעם אין עליה תשובה- האם לחזור שוב למקומות שאהבנו מאוד או להמשיך הלאה, למקומות חדשים...
תודה על השיתןף ועל התמונות הנהדרות
יולי
-
האלפים הצרפתייםצהריים טובים רבקה.
תודה על האגמים וכמובן גם על כל השאר.
וגם תשובה אישית ופרטית על ה:"מחזיר אותי לשאלה שאף פעם אין עליה תשובה- האם לחזור שוב למקומות שאהבנו מאוד או להמשיך הלאה, למקומות חדשים..."
תשובה מקוצרת-גם וגם.
ככל שצעירים יותר כדאי לנוע הלאה והלאה וגם רחוק רחוק.בינתיים מתחיל להצטבר בנק של אהבות וגם מופיעות טיסות זולות והצעות מפתות למקומות שבבנק. אז לקחת כל הצעה כזו (אם מתאפשר).אנחנו כבר בפאזה שרק חוזרים למקומות אהובים בכדי לגלות שזה לא היה מקרי.
-
האלפים הצרפתייםיולי ואורי הנושא הזה של לחזור או לא מטריד אותי מזה זמן ותרשו לי לפתוח את זה באשכול חדש תחת הכותרת של ״נוסטלגיים או כובשים״
אשמח אם תגיבו
-
האלפים הצרפתייםאמה - אני אשמח לשמוע מיאיר גיל איך היה מזג האוויר. הסגול אכן משגע בתמונה.
תודה יולי ואורי! כיוון שארז פתח אשכול חדש, אעבור לשם ואשתדל להגיב.
רבקה
-
האלפים הצרפתייםמקסים! רבקה - השרשור הזה ושל ארז עושים חשק אדיר לדרום צרפת. נותרתי ללא מלים...
-
האלפים הצרפתייםרבקה
מזג האוויר היה מעולה, חם אבל לא היסטרי. כמה ימים מעוננים ואפילו קצת גשם אבל לא פגע בתכניות שלנו.
-
האלפים הצרפתייםרבקה ערב טוב
אמש סיימתי לכתוב על סין את הפוסט האחרון ומייד התיישבתי לקרוא את האשכול היפיפה שלך.
נזכרתי במקומות שהיינו, אימצתי מקומות שלא ראינו.
לא ראיתי תמונות מאגם SERRE PONCON החמצתי איזו שורה כי אני מאד אהבתי אותו והיינו בו פעמיים פעם אחת בשלכת שאז הצבעים האדומים על רקע האגם התכול היו מהממים. גם אנו הגענו לדמואזלס. למי שהיה בטורקיה בקפדוקיה זו מהדורה חיוורת.
לקניון סיאן הגענו מהצפון והוא היה פתוח רק בחלקו לרגל שיפוצים וחיזוק הקירות בצד ימין מחשש למפולות סלעים. הצטערתי אז מאד כי בקטע שהיה פתוח הוא היה יפיפה.
ממך אני מבינה שהוא קצר אז אולי לא החמצתי הרבה. אגב צפונה ממנו קיימת שמורה יפיפיה בשם DALIUS אבל אתם בחרתם דרך אחרת והגעתם לשלגים שזה בוודאי קירר אתכם נהדר.
אגב בוואנס גם אנו נתקלנו בנחילי תיירים ואפילו לא היה מקום להחנות את הרכב אז נאלצנו לוותר עליה.
אהבתי את הקצב הרגוע של הטיול שלכם ואת התמונות המהממות שלך.
במילה אחת תודה.
רחל לבון