הגעה מלה לקשמיר
-
שלום אני עכשיו בלה . רציתי לדעת כמה זה מסוכן אם בכלל לסוע לקשמיר? תודה
-
הגעה מלה לקשמיר -
הגעה מלה לקשמירכמה שהיא יפה אני יודע.
השאלה אם מבחינה ביטחונית כדי להגיע?
-
הגעה מלה לקשמירחפש בדף המטה ללוחמה בטרור, או במשרד החוץ. תמצא שם תשובה ואני חוששת שהיא לא תמצא חן בעיניך....
-
הגעה מלה לקשמירזה בערך כמו לתפוס טרמפים בארץ.
-
הגעה מלה לקשמיריש אזהרת מסע לאזור הזה!
עם זאת אני הולך להיות שם שבוע
לשיקולך

-
הגעה מלה לקשמיריונתן הי
בזמנו נסעתי מלה בדרך לקשמיר ועצרתי בלאמאיורו - ישוב קטן וקסום שכאילו הזמן עצר בו מאות שנים ...
ניתן להמשיך לקשמיר ןהדרך עצמה לא קשה במיוחד , עדות של חברים ובני משפחה שעשו את זה , ואולם עדיין חייבים לקחת בחשבון שקשמיר בחלקה מאוכלסת במוסלמים שאינם בהכרח אוהבי ישראל .
אני מכיר כאלה שהיו שם והצניעו את היותם דוברי עברית מישראל , ומכבר לזה הנופים האגמים והחוויה כנראה בהחלט מרתקת .
כמו בנוגע לכל טיול , ולכל החלטה שמתייחסת גם לסיכון , תפעיל שיקול דעת , זה חלק חשוב בתהליך
נכון ? בהצלחה שם.
-
הגעה מלה לקשמירהייתי בקאשמיר
רק לא מזמן- בסוף אפריל
זה נכון רוב האוכלוסיה שם מוסלמית יחד עם זה- לא הרגשתי שום בעיה, כולם ידעו שאני ישראלית לא הרגשתי או קיבלתי שום אנרגיות שליליות
אם כבר להפך הם קצת חונקים מרוב זה שהם דואגים לך ומקיפים אותך 24 שעות
-
הגעה מלה לקשמירסע דוך לאגם, הצנע את היותך ישראלי, ואל תסתובב בסרינגר. זה אמור להספיק.
בימים כתיקונם הייתי אומר שגם אפשר להסתובב בעיר דיי בכיף אבל בתקופה הזאת נראה לי שעדיף להיות חכמים ולהימנע מכך. בתי הסירה שווים את זה, והעיר ממילא סתם מאעפנה.
-
הגעה מלה לקשמיראני מבקש לתקן את דברי הקודמים . מאחר שימי מלחמה עוברים עלינו , הסכנה מחריפה והסיכון גדל .
. זה לא אומר שכל המוסלמים בקשמיר הם עוינים למטיילים מישראל , אבל מספיק שיהיו מספר גורמים שעוסקים בפח"ע והחוויה יכולה להסתיים באופן "לא טיבעי ...." !!!
אני הייתי מתייעץ עם צוות הנהלת "למטייל " , ולבדוק באתר של המטה לבטחון לאומי בנוגע לאזהרת מסע !
http://www.nsc.gov.il/NSCWeb/Templates/country.aspx?countryI d=219