טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונה
-
שלום.
מעוניין לשמוי מניסיון אנשים על הסיורים של החברה הזו. והם משתלם לבצע סיורים מחוץ לעיר דרכם, ולא באופן עצמאי (מבחינה כספית וחוויתית)...
תודה:)
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונהגם אני מצטרפת לשאלה.
אני בגדול לא אוהבת טיולים מאורגנים גם לא את אלו של היום אחד. אני אוהבת שאנחנו מחליטים לאן בידיוק וכמה זמן. אני גם יוצאת מנקודת הנחה שבטח יצא לי יותר זול אם אארגן לבד(מה שכמו כל דבר בחיים, לא נכון תמיד).
א-ב-ל ספציפית לגבי מוזיאון דאלי הגעתי למסקנה (בעקבות שירשור שהיה כאן) שכדאי לקחת סיור מודרך ואני מעדיפה שיהיה בעברית.
בנוסף, יש לנו טיסת לילה ביום ראשון בסוף קרוז מברצלונה ומאד נוח מבחינת ההתארגנות עם המזוודות לקחת טיול מאורגן ביום זה.
ולמה אני מספרת לך את כל זה? כי הטיול הזה(שכולל גם את חירונה) בהולה שלום הוצע לי ב43 אירו והוא כולל איסוף מהנמל אך הורדה בכיכר קטלוניה שמשם, להבנתי, יש אוטובוסים לשדה כל כמה דקות.
לי הכדאיות הכלכלית כאן פחות משנה, בגלל הנוחות הרבה, אבל כדאי לך לבדוק כמה תעלה לך נסיעה לפיגרס וחזרה וכמה עולה כניסה+הדרכה במוזיאון וכך תוכל לוודא אם משתלם.
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונהבשנה שעברה בררתי הצטרפות להדרכה בלבד, כי לנו בקוסטה ברווה והיה לנו רכב צמוד . הם רצו מחיר גבוה מאד עבור ההדרכה . כמעט זהה למחיר הטיול המלא .
בסוף ויתרנו . נסענו לבד. קנינו כרטיסים באופן עצמאי . לא היו תורים רציניים, אבל היה חודש מאי , אז אולי זה לא המצב בקיץ .
הסתדרנו יפה ללא הדרכה בעזרת הסברים ליד מוצגים וחומר שהורדתי מהרשת . מאד נהנינו ולא הרגשנו שחסרה לנו הדרכה .
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונהקוסטה ברווה אנחנו נסע לבד. כי גם יש לנו לילה שם.
אבל, לפי מה שהבנתי נסיעה צד אחד לפיגראס עולה 15 יורו, וכניסה למוזיאון עולה בסביבות 10 יורו. לכן כבר ככה מגיעים ל-40 יורו.
ניראה לי שכן משתלם לקחת את הטיול שלהם...
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונהיופי, טוב לדעת שמשתלם. יש עוד חברה ששווה לך לבדוק איתם והם באותם המחירים בערך, אבל אין כל טיול בכל יום ואולי יסתדר לכם טוב יותר איתם..טאפאס.
איריס, ברור לי שניתן להסתדר גם בלי הדרכה אבל רק מי שהיתה לו הדרכה יוכל לדעתי להבין את ערכה. דאלי היה משוגע מידי בכדי שנבין אותו מתוך השקט של עצמנו...
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונהאיריס, שכחתי לכתוב לך תודה

-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונהאין על מה.
לא אומרת שהטיול לא אטרקטיבי. למי שאין רכב צמוד המחיר בהחלט טוב .
למי שיש רכב , זה כבר סיפור אחר .
אגב , בזמן שהותנו במוזאון היו 2 קבוצות מודרכות בעברית . נעמדתי לידם לכמה דקות ספורות רק כדי להתרשם ,. לא ״נפלתי״ מטיב ההדרכה . לא יודעת של מי הם ולא רוצה לחוות דיעה .
אגב , על ההדרכה של הולה שלום שמעתי רק דברים טובים , אלא שעבורנו דרשו מחיר גבוה מדי .
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונההשתתפנו בטיול לפני אומנם שלוש שנים למוזיאון של דאלי ולחירונה. היה מוצלח מאוד .
ההסברים של המדריך מוסיפים ובזמנו בחישוב של עלות תחבורה לשם זה היה מאוד משתלם.
ממולץ
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונההיי,
איך חירונה ומה הערך המוסף של עיר זו לטיול? יש לי קצת הרגשה שמוסיפים אותה בשביל להוסיף. האם אני צודקת?
תודה

-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונהחירונה יפה מאד . בהחלט יש לה ערך מוסף. אנחנו ביקרנו בגשם שוטף ועדיין התרשמנו.
מראה הבתים העתיקים על רקע הנהר הוא משהו מיוחד... וחבל שאני עכשיו מטלפון ולא יכולה להעלות תמונות.
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונהאנחנו טיילנו עצמאית מברצלונה למוזיאון דאלי ובחזרה עצרנו בחירונה.
בחירונה בהחלט יש מה לראות ולהתרשם אבל אני חייב לציין שבגלל שנשארנו שעות רבות בפיגראס ובשל החלפת הרכבות וכו' זה היה יום מאוד מעייף.
אנחנו למזלנו נתקלנו בקבוצה מאורגנת וכמו ישראלים טובים (או לא טובים במקרה הזה) נהננו מההדרכה של מדריך הקבוצה.
דאלי צייר אקסנטרי שהאנקדוטות מאחורי הציוריים שלו מרתקים לא פחות מציוריו מה שהופך את ההדרכה לפשוט חובה.
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונההנה כמה מחירונה
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונההמון המון תודה לכם. שמחה לדעת שלא מורחים את הטיול הזה סתם, כך תהיה לנו פרידה מצוינת מספרד. הסתכלתי במחירים של חברת הקרוזים לטיולים בברצלונה ביום ההגעה/העזיבה והמחיר של הולה שלום באמת הוגן.
תום יע, מקווה שאחרי שנמלכת בדעתך השירשור עזר (גם) לך להחליט...
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונהמצטרפת להמלצות לגבי חירונה.
נסענו לשם בחודש מאי האחרון וגילינו עירה מקסימה. כל כך התלהבנו מהמקום שוויתרנו כבר על פיגראס והחלטנו שאת דאלי נראה בהזדמנות אחרת.
אז אל דאגה,זו לא סתם עיירה שדוחפים.
אנחנו נסענו ברכבת עצמאית מברצלונה.
-
גירונה עיר עם הסטוריה יהודית פיגראס רק מוזיאוןחן חן וכן כן, הרובע היהודי כלול בתוכנית הטיול
אני כבר מתלהבת! איזה כיף, קיבלתי עיר/עיירה "חדשה" במתנה

-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונהאנחנו היינו עם הולה שלום עכשיו באוגוסט בשני סיורים גם בברצלונה וגם בפיגרס והיה מעולה ווממש סביר מבחינת המחיר.
עבורינו בפיגרס זה פעם שנייה ( נסענו שוב בגלל הבן ) ונהנינו מאד בגלל ההדרכה.
גם בסיור ברצלונה ( עיר אותה אנו מכירים היטב )היה ממש מעולה.
המדריכים היו ברמת מצויינת (גם מבחינת הידע וגם מבחינת הלשון העברית , ישראלים אך ללא שגיאות לשוניות הצורמות לעיתים בהדרכות כאלו) .
אמליץ להם לפתוח סיורים חדשים. אנו אוהבים את העיר וכיון שבכוונתינו לחזור שוב- נצטרף בשמחה.
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונהעשיתם איתם בתוך העיר לא התלהבתי היתה מדריכה לא משהו
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונהאנחנו היינו עם אסף והיה מעולה. כיון שאני לא "ילד" בברצלונה ( נוסע פעמיים שלוש בשנה)
ואני ביקורתי- הריני לומר בשנית שהיה ממש מוצלח גם לנו וגם לבנינו בן ה-15
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונההיי,
השנה ביקרנו בספרד ולנו שישה לילות בקוסטה ברווה. איני מכירה את החברה הולה שלום אבל כן יצאנו לסיורים מודרכים של יום מהסוכנות של שאול חמו "travel art".
איני חובבת סיורים מאורגנים אבל הקפדנו לבחור את הסיורים להם לא הייתה לנו אפשרות להגיע בכוחות עצמנו.
ממליצה לכם בחום לבקר בפירנאים בעמק נוריה, המקום מדהים !!! וכולל הפעלות לילדים. מבחינת התשלום יצא משתלם מאוד.
כמו כן, אם באפשרותכם לטייל בין העיירות בקוסטה ברווה ממליצה על העיירה טוסה דה מאר הכוללת עיר עתיקה מדהימה וסימטאות שוות ביותר.
-
טיולים מודרכים עם הולה שלום- ברצלונההייתי בשנה שעברה בברצלונה עם חברו אנחנו לא מהסוג שאוהב מאורגן יחד עם זאת לקחנו שני סיורים כשההינו שם אחד עם הולה שלום לחירונה ומוזיאון דאלי היה סיור מעניין מאוד ובכלל יופי של טיול
סיור שני עם חברת טאפאס אין מילים בחור ישראלי שחי ונושם את ברצלונה היינו שלוש בנות קופצניות שהוא עשה לנו סיור פרטי עם המון סבלנות ( אפילו עצר לקנות איתי מתנה לילד כשגיליתי בברצלונה תיק של ריאל מדריד)