יעד למשפחה
-
היי, זקוקים להמלצה בנוגע לאזור טיול למשפחה+2 ילדים (בגילאי 10 ו 18). אנחנו מחפשים אזור בו ניתן לערוך טיול קצר (מקסימום שבוע) שבמהלכו ניתן לשלב טיולים בטבע (אגמים/חופים, מסלולים לא קשים מידי וכו) עם ביקור בעיר מרכזית כלשהי (להתרשמות מאתרים מרכזיים וקצת קניות).. עד כאן יש מלא המלצות אבל הקאצ' הוא שככל הנראה נטוס בלי רכב, ולכן אנחנו מחפשים אזור בו ניתן לנוע בתחבורה ציבורית באופן נוח יחסית (בשנה שעברה היינו ברומא והתחבורה הייתה סבירה)
בנוסף, עדיף יעד זול ככל הניתן..
אם ידועים לכם חברות להזמנת טיסות זולות כמה שיותר נשמח למידע בנושא!
תודה רבה -
יעד למשפחהברלין,מאוד נוחה בתחבורה ציבורית.עם אפשרויות רבות מחוץ לעיר,לשפריוואלד,לפוטסדאם,אגם וונזי הכול בS וU כרטיס נסיעה שבועי ללא הנחות או עם הנחות.
כנסו לפורום טיולי משפחות יש מידע רב.באשכול של קיפודה יש פירוט על כרטיסי תחבורה.נדמה לי עם אחד מהם עד גיל 15 הילד חינם,בליוי כרטיס להורה.
סיורים בעברית מעניינים של טיולי נדב,מגוון אפשרויות.דירות הוטל מתאימות להרכב המשפחתי או דירות.יש ב1001 טיפים המלצות.
בודפשט,כנ"ל.יציאה מחוץ לעיר בתחבורה ציבורית,דירות הוטל,פארקים...
גם כאן כנסו לפורום משפחות לקרוא חוויות מעכשיו...
אפילו ביער השחור ניתן לנוע בתחבורה ציבורית.להתקם בעיר/עיירה נוחה ולצאת כל יום למקום אחר,כולל פארק אירופה.לא רואים כל פינה אולי,אבל אפשרי.
המודיעין עוזר מאוד.זה מהדברים זולים יותר,יש אפשרויות נוספות.
דרום איטליה מסורנטו,אנסי ואלפים צרפתיים מטיסה לג'נבה...אלזס מטיסת באזל או שטראסבורג.....
אמה
-
יעד למשפחה
תודה רבה על המענה המהיר! לברלין חשבתי לטוס עם חברות לפני הצבא, ככה שעם המשפחה אני מעדיפה יעד אחר.
מס' שאלות- איפה מומלץ לשהות ביער השחור, אם רוצים לנוע בתחבורה ציבורית?איטליה- איזה אזור יותר מתאים לטיול כפי שתיארנו- דרום/צפון איטליה?
איזה אזורים מומלצים לטיולי טבע בקרבת בודפשט?
תודה רבה! -
יעד למשפחהסיציליה- מומלץ לבקר במקום?
האם ביקור בצרפת (עמק הלואר/ניס/פרובאנס) בא בחשבון או שזה יקר מידי?
(התקציב הוא כ 20,000 ש"ח ל4 אנשים) -
יעד למשפחהלדעתי אופי הטיול שאת מתארת, הוא התרכזות בעיר אחת ואולי גיחה לאתרים בסביבה.
לכן, סיציליה לא מתאימה לטיול כזה. כמו גם פרובאנס, עמק הלואר וכו' ובאותה הקטגוריה נמצא גם היער השחור.
את כל האזורים האלה, כדאי לעשות עם רכב, כי בכל יום נוסעים לאטרקציות אחרות והתחבורה הציבורית היא לא כזאת שאפשר לתכנן עליה.
אני חושב שטיול שמתרכז בעיר , כפי שנתת את רומא כדוגמה, אלה ברלין שכבר הוזכרה, פריז, לונדון, ברצלונה, בודפשט, פראג, טיול כזה יותר יתאים למה שאת מתארת.
-
יעד למשפחהדוקא יער השחור ניתן כן.
אלונה טיילה מפרייבורג בתחבורה ציבורית,גם לקולמר.זה היה טיול אחר,שונה בתקופת כריסמטס.
אני מכירה משפחות שכן טיילו ביער בתחבורה ציבורית. פשוט לא באים לפורום

ביער השחור מקבלים כרטיס קונוס לנסיעה חינם.לקבוצות(בסופשים 2 זה קבוצה) יש הנחות על רכבות/אוטובוסים.
אפילו הגעה שדה תעופה לפרייבורג לא בעייתית,או לקולמר.יש אוטובוס /רכבת/מונית .
אפשר להתחיל מקולמר ללון בה כמה לילות ולעבור ליער לכמה לילות נוספים.מקולמר ניתן לטייל בתחבורה ציבורית(עשיתי זאת פעמיים) בעיירות השונות. לשטראסבורג.וגם לפרייבורג.
ביער השחור אפשר להתאכסן בטיטיזי קרוב לתחנה או פרייבורג.
נכון שצריך להתאים את עצמך ללוח נסיעות,אולי לא לכול פינה להגיע...אבל זה המינוסים בתחבורה ציבורית.
תראי בבלוגים על אלזס,יש אין ספור לינקים מצורפים.
אם פונים ללשכת התיירות בבקשת ברושורים ומילים,לאחר כמה ימים תקבלו בדואר חומר רב וגם במייל..הפלוס ביער זה פארק אירופה ואלזס,אפילו מפלי הריין.
בודפשט,ניתן בתחבורה ציבורית להגיע לברך הדנובה,לוישגרד,לסנטאנדרה,מוזיאו הפתוח-זה בקלות רבה.יש אפשרות גם לטיולים רגליים בוישגרד,אנו עשינו אחד בטעות,לא בכוונה כלל.
האתר למטייל יש בלוגים נהדרים על בודפשט של המטייל המתמיד,לי........
ובפורום משפחות אשכולות מלפני שנה,והשנה.......
אמה
-
יעד למשפחה -
יעד למשפחהלמה לא פולין סלובקיה? טוסו וויזאייר לקטוביץ קחו רכב עיצרו בקרקוב. ורדו לטטרה הסלובקים וגן העדן הסלבקי. יש הרבה מה לראות ולעשות. ולא יקר.
-
יעד למשפחהתודה רבה על כל התגובות!
אם נבחר ביער השחור, באיזה אזור מומלץ ללון? (מבחינת נגישות לתחבורה וקרה לאטרקציות מרכזיות)
איזה המלצות יש לפעילויות ביער השחור למשפחה עם 2 בנות בגילאי 10 ו-17?
תודה רבה למגיבים