איפה ללון בלונדון
-
היי חברים, אני מחפש מלון בלונדון לתקופת הסילבסטר שיהיה מרכזי וזול כמה שאפשר.
מצאתי את המלון הזה:
http://www.booking.com/hotel/gb/lunasimone.he.html
Luna And Simone Hotel
הדירוג שלו באתרים השונים טוב, אבל אני ממש לא מבין בלונדון.
- איך המיקום שלו?
- מה בכלל המיקום הטוב ביותר לקחת בו מלון בלונדון?
- ואם יש לכם מלונות נוספים טובים להמליץ לי עליהם אני אשמח! כי גם המלון הזה, לא הכי זול(יוצא לי ל-6 לילות כמעט 5,000 ש"ח).
-
איפה ללון בלונדוןרק עוד שאלה, כמה כסף זוג צריך לקחת ללונדון לתקופה של שבוע? פלוס מינוס
-
איפה ללון בלונדוןהיי
תנסה את המלון הזה
http://www.imperialhotels.co.uk/bedford
מיקום מאוד מרכזי ומחיר של מתחת ל 100 פאונד ללילה
לזוג. ארוחת בוקר מצויינת.
יש עוד מלונות ברשת הזאת ,יותר זולים אבל תקפיד שאתם נשארים באזור
ראסל סקוור.
התשלום מראש אבל ניתן לבטל והכסף מוחזר.
בהצלחה
ג׳מוס
-
איפה ללון בלונדוןהיי, תודה לך על התגובה. המלון שנתת לי יוצא יקר בכמעט 1,000 ש"ח מהמלון שאני ציינתי.
מבחינת מיקום, הוא יותר טוב? סליחה אבל אין לי מושג לגבי זה..
-
איפה ללון בלונדוןתבדוק גם את המלון Travelodge London Covent Garden Hotel. המיקום שלו מאד מרכזי, חדר לזוג בתקופת הסילבסטר יעלה בערך 3700 ש"ח לשבוע
-
איפה ללון בלונדוןתודה לך על ההמלצה אבל אין את המלון הזה כבר בתאריכים שאני רוצה(30.12-5.1) =/
-
איפה ללון בלונדוןהמיקום של המלון מצויין אבל תחפש עוד מלונות במחירים מעט זולים יותר. קח בחשבון שבתקופת הסילבסטר המחירים בלונדון יקרים מבדרך כלל. ככלל כל המלונות באיזור 1 של הטיוב הם במיקום טוב וניתן גם ללון באיזור 2 של הטיוב, מאיזור 3 ואילך הנסיעה למרכז העיר היא כחצי שעה.
אם אתם מוכנים להתפשר ניתן למצוא מלונות בסביבות ה70-80 פאונד ללילה ברמה יותר נמוכה, באיזורים 1 או 2 של הטיוב וזה צריך להספיק כי בכל מקרה לא נמצאים במלון יותר מידי זמן.
מניסיון, אני ממליץ לא לחפש בבוקינג לבדו אלה באתרי חיפוש כמו למטייל, טריפאדוויזור, והוטל קומביין. מכיוון שיש הרבה זמן עד הנסיעה שלך תזמין רק מלונות שלא גובים דמי ביטול עד שתהיה נעול על המלון המתאים עבורך.
-
איפה ללון בלונדוןקודם כל תודה לך על התגובה אבי. דבר שני, חיפשתי מלונות זולים יותר ולא כל כך מצאתי משהו נורמלי בתקופה הזאת, אפילו יש מלונות שהם כבר בתפוסה מלאה..
אז האיזור מצוין? אני אמשיך לחפש עוד מלונות אבל אם ״אתקע״ עם המלון הזה, אני בסדר?
שוב, תודה.
-
איפה ללון בלונדוןגם המקום שמצאת,למרות הנקוד הטוב,חדרים קטנים מאוד 10 מטר.נכון שרוב היום בחוץ...
לונדון יקרה בדרך כלל,במיוחד בכריסמטס.נסה את המלון בו שהיינו לפני שנה.תתעדכן מידי פעם.אתה מקל הודעות על הוזלות בבוקינג? כדאי ! לפעמים יש הנחות בדיור על מה שחיפשת.תבדוק איזה אוטובוסים עוברים קרוב למלון.
אני,כתבתי מיילים למלונות שהזמנתי,ביררתי לגבי תחבורה ציבורית,עלות ישירה,מיני בר בחדר...טוב לדעת מראש מה מקבלים..
אמה
-
איפה ללון בלונדוןלא ברור לי איפה אתה מחפש, אבל באתר של המלון בתאריכים שלך יש חדר זוגי במחיר של 561 פאונד ללא אפשרות ביטול ובמחיר 618 פאונד עם אפשרות ביטול http://m.travelodge.co.uk/mt/www.travelodge.co.uk/hotels/318 /London-Central-Covent-Garden-hotel
-
איפה ללון בלונדוןתודה אינה, עכשיו אני רואה את זה באתר שהבאת. לפני כן בדקתי בטריפ אדוויסר שכל האתרים שמקושרים אליו רושמים שאין מקום. המחיר באמת הרבה יותר אטרקטיבי, איך המיקום? מרכזי?
-
איפה ללון בלונדוןהיי, אורן. המלון נמצא בלב שכונת קובנט גארדן, אזור הבילוי הפופולרי של לונדון במרחק נגיעה מהרבה אטרקציות מרכזיות. היינו במלון הזה בקיץ שעבר ומאד נהננו. תמורה מצויינת עבור המחיר הנמוך. תוכל גם להוסיף ארוחת בוקר במחיר מאד סביר, ארוחת בוקר אנגלית מלאה , מומלץ מאד תהנו. אינה
-
איפה ללון בלונדוןגם אני לא ממש מבין איזה בדיקות אתה עושה אבל אני בדקתי והמלון שאני קישרתי יוצא זול בלמעלה מ 50 פאונד לתאריכים שרשמת. אם תיקח את מלון טראוויסטוק הפער יגדל משמעותית.
במקרה הזה כדאי לבדוק באתר המלון ולא באתרי שיווק חדרים למינהם.
והטראוול לודג׳ שהציעו לך ממוקם נהדר לטעמי והוא לא רחוק מהבדפורד שאני המלצתי.
ג׳מוס
-
איפה ללון בלונדוןאינה שאלה, אני רוצה לעשות הזמנה דרך אתר המלון עם אופציה לביטול, אבל אם אתחרט, האם הביטול הוא בלחיצת כפתור כמו באתר בוקינג או שזה מסובך? אני רוצה לעשות עסקה בראש שקט.. מעריך את העזרה שלכם
-
איפה ללון בלונדוןבטראוולודג׳ זה בדיוק כמו בבוקינג.
שולח ביטול באתר שלהם וזה מייד מבטל. במלון בדפורד נדרש תשלום מלא מראש וביטול מחזיר כסף חזרה לכרטיס עימו שילמת.
תהנו
ג׳מוס
-
איפה ללון בלונדוןאהלן אורן
אני ממליץ על המלון st. giles central london.
מחיר במיקום טוב, דקה הליכה בתחנת טיוב tottenham court road ולא יקר בכלל.
-
איפה ללון בלונדוןג'מוס תודה! ואלעד.. אני ראיתי את המלון כמה וכמה פעמים והוא באמת זול.. החוות דעת עליו קצת מרתיעות אותי.....
-
איפה ללון בלונדוןהייתי שם לפני כמה חודשים ואין לי מילה רעה להגיד עליו...
-
איפה ללון בלונדוןעצה שלי,להיסתכל על מה אנשים הורידו נקוד למלון.
לפעמים כותבים דברם חשובים.ולפעמים ממש הזויים. או שכלל לא מתאימים לכם. אם למשל מיזוג לא עבד טוב,לכם זה ממש לא חשוב בדצמבר.או ברעכת שחיה היתה...
או הגלישה עולה כסף,ברור...זה רשום בדף המלון. ארוחת בוקר יקרה/לא שווה? יש וודאי מחוץ למלון מקומות טובים לארוחת בוקר. בדרך כלל גם יותר נעים לשבת וגם טעים יותר .תשכח מארוחת בוקר ישראלית במלון K+K אלונה סיפרה על ארוחת בוקר נהדר וגם המלון טוב מאוד,אבל...די יקר,כדאי לבדוק. אנשים כותבים ומורידים ניקוד על חדרים מאוד קטנים,אבל רשום מה גודל החדר...מה מצפים מחדר 10 מטר?וראיתי אף פחות

בגלל סיבה זאת הזמנו דה לוקס גדול יותר ובנוי כאיל ומ2 יחידות.
לונדון עיר בירה ויקרה.
-
איפה ללון בלונדוןשכנעתם אותי.. אקח את המלון הזה..

אלעד, גם אתה לקחת דה לוקס? פשוט יש הבדל מהותי בין חדר דה לוקס לחדר רגיל ואם אקח רגיל אני יכול אפילו להרשות לעצמי להוסיף יום לטיול. אם לקחת חדר רגיל, מה הוא כולל ואיך הוא היה? תודה.