כניסה לקולוסיאום ברומא
-
שלום רב...
הבנתי שמתחת לגיל 18 לא משלמים כניסה.
מנסה להבין האם זה נכון...
בנוסף, אני רוצה לקנות כרטיסים ברשת. הם גובים 2 יורו לאדם להזמנה מוקדמת.
השאלה היא אם אני אמורה להזמין כרטיס לילד מתחת לגיל 3? או 5?
תודה!
-
כניסה לקולוסיאום ברומאאת צודקת, הכניסה עד גיל 18 בחינם. יש אפשרות נוספת לכניסה עם ROMA PASS.
-
כניסה לקולוסיאום ברומאתודה רבה
אבל מנסה רגע להבין, כדי לחסוך את התור באותו היום ולהזמין כרטיסים און ליין -
על כל הזמנת כרטיס אני צריכה לשלם שני יורו (עלות הזמנה מוקדמת) --> האם אני צריכה להזמין גם לבן שלי - בן שנה?
-
כניסה לקולוסיאום ברומאהכניסה עד גיל 18 בחינם.
-
כניסה לקולוסיאום ברומאכדי לחסוך את התור לא חייבים לקנות מראש באינטרנט.
יש מקומות שמוכרים כרטיסים משולבים. אנחנו קנינו כרטיס כניסה משולב במעלית הזמן שאפשר כניסה ללא תור לקוליסאום ולפורום. מטיילים רבים מגיעים קודם לפורום ורוכשים שם כרטיס ללא תור כמעט.
הגענו ונכנסו במהירות וללא תור.
טל
-
כניסה לקולוסיאום ברומאתודה...
יש לנו יום אחד ברומא (קרוז).... השאלה היא אם נספיק הכל
וכמה עולים כרטיסים לפורום?
-
כניסה לקולוסיאום ברומאכרטיס לקולוסאום עולה 12€ וכלול בו גם כניסה לפורום ולגבעת הפלאטין.
-
כניסה לקולוסיאום ברומאהקולוסיאום מרשים מבחוץ. בתוך הקולוסיאום אין שום דבר מרגש ומעניין. לדעתי, עדיף לותר על הכניסה.
-
כניסה לקולוסיאום ברומאטיפ אדיר לישראלים!!!
התור בקולוסיאום בדרך כלל ארוך מאוד, ואפשר להתייבש בו שעה ואפילו שעתיים.
אינני יודע למה, אבל משום מה כל התיירים מתחילים את ביקורם בקולסיאום ולאחר מכן עוברים לפורום, שגם הוא כלול במחיר. כשהייתי שם, אחר המתנה של 10 דקות ומשראיתי שהתקדמתי בקושי 10 פסיעות, החלטתי לנסות את המסלול ההפוך, והלכתי תחילה לפורום. ואכן הטריק הצליח.. היו שם שתי קופות פעילות, ואפילו לא אדם אחד בתור. נכנסתי כמו מלך, ואחר שעתיים של סיור, נכנסתי לקולסיאום ללא תור.
-
כניסה לקולוסיאום ברומאטיפ: תזמיני באינטרנט למרות המחיר הקצת יותר יקר. בגלל התורים והנוחות. ואנחנ נכנסנו במסגרת הרומא פס
-
כניסה לקולוסיאום ברומאאם יש לכם רק יום אחד ברומא,אני הייתי מסתפקת בלראות את הקולוסיאום מבחוץ.
תהנו!!!!
סיגל