להגיע לקופנגן בפולמון
-
היי,
1. כמה זה סיפור להגיע לקופנגן מקוסמוי בערב ולחזור אחרי המסיבה? נתקלתי בכאלה שאומרים שהסירות קטנות ולא בטיחותיות...
2. יש בעיה לחזור במהלך הלילה או שיש תנועה הלוך-חזור (ולא רק בבוקר?)
3. כמה עמוס בחופים האחרים בקופנגן בימים שלפני?
תודה רבה
-
להגיע לקופנגן בפולמוןהיי קיפודית....את ממש עוקצת אותי.....לא סתתתתםםםם......

1-בקשר לסירות-במידה ואת מזמינה דיל שכולל איסוף מהמלון הלוך חזור הריי מדובר ב 2 חברות וותיקות ולא שמעתי על בעיות בטיחות-מדובר בסירות ספידבוט(מהירות) ארוכות שיושבים בטור ב 2 הצדדים וחובה לחגור חגורות הצלה(הייתי כמה פעמים וככה זה היה בכל הפעמים)
2-בקשר לחזרה אין בעיה-ברגע שהסירה מתמלאת אז יוצאים(בחזרה יש קצת יותר עומס וגם יותר עייפים אז צריך להמתין בסבלנות)
3- בקשר לעומס "בחופים אחרים" בימים שלפני הפולמון-זה הכל עניין של תפוסת בתי המלון באותם חופים ספצפיים-אם את מחפשת להתבודד-לכי לחופים בצד המערבי(או הצפון מערבי) של האי כמו "HAAD SALAD" "HAAD YAI" "CHULUCKUM
זהו...מקווה שעזרתי לך... תעשי חיים.....

-
להגיע לקופנגן בפולמוןלא מציע לך לחזור בלילה לקוסמוי,היו לא מעט תאונות של סירות שהתנגשו אחד בשני,עדיף שתחכי לבוקר או שתישני כבר בקופנגן,ככל שמתרחקים מהדרין החופים פחות עמוסים
-
להגיע לקופנגן בפולמון1- ביום יום יש להאד רין רק מעבורות שהשעות שלהן:
מקוסמוי לקופנגאן
10:30
13:00
16:00
18:30
מקופנגאן לקוסמוי
09:30
11:40
14:30
17:30
מעבר לזה בלילה של הפולמון (גם של ההאלף מון)
יש שירות ספיד בואטים (סירות מהירות) שלוקח להן 20 דק לכל כיון,
שעובדות כל הלילה ויוצאות כל שעה עגולה, עד 6 בבוקר בערך (תלוי בחברה)
*לגבי ה"סירות הקטנות" אני מניח שהכוונה לסירות דייגים/טקסי בואטים, לא מומלץ בעליל לדעתי.
2-כמו שעניתי קודם, רק ספידבואטים (וטקסי בואט... שוב לא מומלץ....) עובדים בשעות הלילה של הפול מון.
3-הרבה פחות מההאד רין (תלוי באיזה חודש כמובן)
-
להגיע לקופנגן בפולמוןבסוף שינינו את הסדר ונשהה בקופנגן בפולמון
תודה לכולם!