הזמנת מלון בוגאס
-
לאוקטובר.
כדאי כבר עכשיו או שאפשר למצוא מבצעים סמוך למועד? ובכלל, אתר מומלץ?
שאלה נוספת - באתרים רבים כתוב שיש fee 20 דולר ללילה (זה לא כלול במחיר הסופי של ההזמנה), האם יכולים בהגעה לחייב אותי ב 20 דולר נוספים עבור כל יום?
תודה
-
הזמנת מלון בוגאס1. כלל אצבע הכי חשוב לטעמי בהזמנת מלון זה היכולת לבטל את ההזמנה עד סמוך להגעה ללא נזק כספי. ברגע שהתנאי הזה קיים תמיד שווה להזמין מלון במחיר שנראה לך ובמקרה הטוב שהמחיר יהיה נמוך יותר או שתמצאו מלון טוב יותר תמיד תוכלו לבטל ולהזמין מחדש.
2. הנושא השני הוא החיוב הנוסף במלון. מדובר על resort fee שהם חובה ונמצאים בדרך כלל במלונות של וגאס למרות שכבר ראיתי מלונות במקומות אחרים שמחייבים את זה. זה חיוב שנותן דברים כמו אינטרנט חינם וכניסה לחדר כושר חינם והחיוב שלהם משתנה ממלון למלון בוגאס ונע בין 15-30 דולר ללילה.
-
הזמנת מלון בוגאסצריך לקחת בחשבון שמחירי המלונות שם בסופשי שבוע יקרים יותר.
הייתי מזמין עכשיו עם אפשרות לביטול עד תאריך מסויים. כל מלון / אתר ותנאי הביטול שלו בהזמנה.
יש לא מעט אתרים. כדאי תמיד להשוות בין הזמנה ישירה באתר המלון להזמנה דרך אתרים אחרים.
התחילי את החיפוש באתרים כמו vegas.com; vegasdirect.com; booking.co.il ועוד.
-
הזמנת מלון בוגאסהאתר הכי טוב לבדוק בתי מלון טובים בוגאס הוא:
Smartervegas.com
רוב בתי המלון בעיר גובים resort fees ויש להוסיף גם 12 אחוז מס.
-
הזמנת מלון בוגאסתודה רבה על התשובות
אם לא כתוב בבירור בהזמנה שגובים resore fee זה אומר שפשוט אין או שייתכן ונגיע לשם ואז פתאום נגלה שצרך לשלם?
זה 20$ ללילה כמעט שליש מחיר מהמלון עצמו- ואני מניחה שזה שאני לא משתמשת בחדר כושר לא יעזור

-
הזמנת מלון בוגאסאת יכולה להסתכל באתר הזה:
מפרסם את מעט המלונות שלא גובים את זה ואת שאר המלונות שכן גובים, כמה גובים ומה זה נותן.
סביר מאוד להניח שבזמן ההזמנה יהיה כתוב מהם תוספות התשלום שנדרשות ממך. עצם העניין האם אתם משתמשים או לא במה שזה נותן לא ישחרר אותך מהתשלום לצערי. הדבר היחידי שיכול לשחרר אותך מהתשלום הזה הוא כמו כל דבר אחר בוגאס, כמה את מהמרת

-
הזמנת מלון בוגאסאתר מצויין! תודה

-
הזמנת מלון בוגאס -
הזמנת מלון בוגאסאין על ווגאס!
אנחנו הזמנו דרך booking.co.il