GPS + טלפון באוסטריה
-
היי,
עוד שבועיים ננחת במינכן ( בהנחה שטורקיש לא יעשו בעיות ), נטייל באוסטריה וקצת במזרח שוויץ.
* האם Waze או Google map יעשו עבודה טובה כתכנת ניווט? או שעדיף GPS יעודי אם רשימת POI מובנת?
* על איזה פתרון טלפון ללכת? תוכנית מהארץ רק ל DATA? לקנות במינכן SIM מקומי?
תודה
-
GPS + טלפון באוסטריהלי יש נסיון מאד מוצלח עם google maps בגרמניה, אוסטריה וסלובניה. לא רואה צורך במכשיר יעודי, אלא אם אתה לא מחובר בכלל לרשת (למרות שיש אפליקציות offline שעושות עבודה לא רעה בכלל).
אני מניח שאם אתה קונה sim בגרמניה הוא טוב רק לגרמניה, וכך גם לגבי אוסטריה ושוויץ, ואז תצטרך שלושה סימים, להפעיל כל אחד וכו'. במקרה כזה הייתי הולך על חבילת data מהארץ. אם יש לך orange/012 אז יש חבילה נוחה יחסית.
-
GPS + טלפון באוסטריהתודה,
אני מוטרד מאזורים ללא כיסוי ואז אני אבוד.
-
GPS + טלפון באוסטריהאנחנו לפני שנה השתמשנו ב-Google maps והיינו מאוד מרוצים, עשינו חבילת גלישה מהארץ, 100 ש״ח לשבועיים לגלישה של עד 75 מ"ב בכל יום, הספיק לגמרי והיה מאוד נוח.
-
GPS + טלפון באוסטריההיינו לפני חודש באוסטריה. רכשנו חבילת גלישה של 139 שח והשתמשנו כל הזמן בwase. השימוש בו מצריך מעט מאוד גלישה. היה שימושי מאוד לאור העובדה שהוא מודע לפקקים שיש.
-
GPS + טלפון באוסטריהאחלה ( גם google maps מודע לפקקים - משתמש בשרות של WAZE ).
אבל מה עושים כשאין קליטה סלולרית?
-
GPS + טלפון באוסטריהממליץ בחום על sygic,מבוססת GPS ללא צורך בתקשורת אינטרנט. השתמשנו בה לאחרונה באוסטריה,סלובניה, קרואטיה ואיטליה ובהזדמנות קודמת ביער השחור. עושה את העבודה מצוין, כולל ממשק משתמש מאד נוח.
-
GPS + טלפון באוסטריהגם אני ממליץ בחום על sygic
-
GPS + טלפון באוסטריהלא צריך לדאוג.
אישית לא נתקלתי באירופה עדיין באיזורים ללא כיסוי, גם לא על פסגות ההרים...
בדרכים המהירות קל לנווט לפי שילוט אם אתה יודע לאן אתה נוסע ומה הכיוונים הכלליים. ובכל מקרה אפשר להוריד לטלפון הנייד תוכנה שמנווטת ללא דאטה כמו sygic או navfree ליתר בטחון.
ותמיד שתהיה גם מפת נייר באוטו.
-
מכירים את www.simzol.co.il ? -
מכירים את www.simzol.co.il ?היי שמוליק
חזרנו מאוסטריה אחרי נחיתה במינכן.
רכשנו באוסטריה סים מקומי ב 14 יורו שהיה מעולה לאחר שהצלחנו להפעיל אותו. מאחר וההוראות בגרמנית כבדה לא הצלחנו להסתדר לבד וחזרנו לסופר (קנינו ב HOPER) וביקשנו שיפעילו לנו אותו בתוך הנייד. לקח להם מעט זמן אבל הצליחו.
מה שכן מיד כשעברנו את הגבול בחזרה לגרמניה הפסיק לעבוד לחלוטין- קח בחשבון.
אנחנו קיבלנו GPS מובנה ברכב (הציעו לנו תוספת בשדה"ת וסירבנו ובכ"ז קיבלנו ברכב
) אבל כבר מהארץ התקנתי את הsygic בנייד ולכן הפעלנו גם אותה והייתה מעולה- לכן אפשר בהחלט להסתמך עליה גם בגרמניה וגם באוסטריה.כמו כן, גם הWAZE עבד שם מצויין, כולל ב"שבילי העיזים" , כפי שבן זוגי היקר קורא להם, הנידחים שעל ראש ההר.
בהצלחה ונסיעה נעימה.
-
מכירים את www.simzol.co.il ?תודה.
האם יש ל sygic יתרון על ה waze או על ה google maps מהבחינה הזאת שנח למצוא בו נקודות עניין?
נניח גמרנו לטייל ואנחנו רוצים עכשיו מסעדה באיזור,
נניח אנחנו מחפשים סופר או תחנת דלק
-
מכירים את www.simzol.co.il ?היי שמוליק.
כנס ללינק המצורף - בדיוק חזרנו מהאיזור:
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3974861/srch-#ms g_3974861
צור איתי קשר ואשמח לעזור.
ירון
-
מכירים את www.simzol.co.il ?SYGIC מצויין ויש להם כרגע מבצע ומחירים מוזלים.
יתרונו הגדול שהוא OFFLINE - ז"א לא מסתמך על גלישה.
אפשר בתהליך מסויים להעביר אליו נקודות עניין מ- GOOGLE MAPS.
יש בו בהחלט פירוט של תחנות דלק, חנויות, מרפאות שיניים ועוד.
מתריע על מצלמות מהירות ועל חריגה ממהירות מותרת.
-
GPS + טלפון באוסטריהגם אנחנו היינו מרוצים מאוד מה-Sygic (הולנד). הסים המקומי שקנינו בהולנד היה מאוד לא אמין מבחינת האינטרנט (האינטרנט ג'עג'ע), ואני לא יודעת אם הניווט היה עובר בשלום לו הסתמכנו עליו. מה שכן, בגלל שהסיג'יק הוא לא אונליין, הוא לא ידע להמנע מלכוון אותנו לנתיב תנועה ראשי ברינג של אמסטרדם שבדיוק נסגר לתנועה. גם לסיג'יק יש אפשרות לקנות ולהפעיל אופציות אונליין שאולי יפתרו את הבעיה הזאת. אנחנו הסתדרנו בלי, והיה מצוין 99% מהזמן.
עוד טיפ מעניין שלמדתי, שיש חשיבות לאיכות הסמאטפון שעליו מותקנת התוכנה. אנחנו קנינו טאבלט קטן ופשוט כדי שישמש לנו בתור מכשיר ה-GPS, וליתר בטחון התקנו את התוכנה גם על אחד הסמארטפונים שלנו. בדיעבד הסתבר שכנראה שחיישני ה-GPS של הטאבלט היו באיכות ירודה ביותר, ולכן הוא כל הזמן התבלבל במיקום. עברנו להשתמש בסמארטפון הגיבוי והוא היה מעולה.