ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דלהי לשלושה לילות (מי יכול לייעץ ולעזור?)

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    6
    1043
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • vkazu
      vkazu נערך לאחרונה על ידי

בדרך לקטמנדו אני אוספת את בתי בדלהי. בתכנון לשהות 3 לילות.

לא מצליחה להבין מה האיזור הרצוי והמומלץ ללינה.

אשמח אם מישהו שמכיר את דלהי יוכל להמליץ לי על איזור או מלון טוב.

אם למישהו המלצה על מדריך טיולים שיקח את שתינו לסיבוב ממצה בעיר (יום או יומיים) אשמח מאוד

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • פנינה מרקו
        פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

יש בדלהי סוכן מאוד אמין שאני ממליצה לך להתקשר אליו, לפרט מה את רוצה ולקבל ממנו הצעת מחיר. לדעתי גם מחיריו הוגנים.

שמו בובי - 919716174999+

בהצלחה

• vkazu

תודה, האם יש לך נסיון אישי איתו?

יש לך רעיון איך אפשר להגיע אליו במיל/אינרנט?

• פנינה מרקו
            פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

בהחלט יש לי ניסיון איתו. לכן גם המלצתי עליו.

המייל שלו: [email protected]

• vkazu

תודה פנינה

• inon117
                inon117 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב

אני מבקש לצרף מעט מידע מנסיוני הצנוע ,  שיצטרף לדברים שמסרה לך פנינה האחת והיחידה , על אמת  - ( שאין ספק שנסיונה רב לאין ארוך  ממטייל אקראי שכמוני Smile )  

רציתי להתייחס ל-3 דברים : 

1. דלהי היא הרבה יותר מהמיינ-באזאר , ויש איזורים ובתי מלון מכל הסוגים כולל כאלה של מאות דולרים ליום , ולא 400-800 רופי  ליום , שזה היה המחיר שפגשתי ,שם .  יחד עם זה רובנו המטיילים העדיפו לחוות את המקום הזה שהוא תערובת מופלאה וחד פעמית  של סוחרים , חנויות , בתי הארחה , מסעדות , ו כלי רכב עד בלי די , ולא מעט זוהמה .... ועדיין , ברור לי שבפעם הבאה שאגיע להודו לא אוותר על המיינ-באזאר . באחת הפעמים בדלהי ביקרתי ברובע הטיבטי של דלהי , "מאגנו-קטילה"  שלכרואה יותר נקי , פחות סואן והמוני . אישית פחות אהבתי ( ולציין שהוא רחוק יותר מהשדה - כמעט כפול בזמן , וגם זאת נקודה חשובה ) 

2.  בתי הארחה בדלהי , גם כשהמזגן תקין "יחסית "  הם מקום חם והביל , בטח בתקופת יולי אוגוסט , כאשר מידי פעם מרוויחים גם את חווית המונסונים שזה זמנם להראות מי הם .... ולכן הנחת היסוד שלי היא שכדאי להיות לבוש בבגדים קלים שגם אם נרטבים - מתייבשים מהר . ולא לדאוג החום בתקופה זו דואג שהכל יתייבש ומהר Smile  . נקודה להדגשה היא הגגות , והמסעדות על כמה מבתי הארחה במרכז המיינ-באזאר כמו "הארי-ראמה או ויווק -vivek  שעל הגג יש את sams  עולים כמה קומות במדרגות , ומגיעים למסעדה חביבה עם נוף וזוית להשקיף על כל האיזור . הגגות של בתי הארחה הם מקום נוח יחסית להעביר חלק מהיום . 

3. TOUR BUS -  יצא לי להעביר יום שלם בסיור תיירים באוטובוס ממוזג ונהג חביב . מבוקר ועד לילה . הזמנתי  עב קודם בדלפק הקבלה של הארי-ראמה , האוטובוס יצא מהמיינ-באזאר עם חבורה ססגונית של תיירים - חלקם תרמילאים וחלקם תיירים "אמיתיים",כאשר  ידוע כי דלהי מלאה באתרים ומקומות קסומים - חדש מול ישן , מקדשים מול אתרים הסטוריים רווי מסורת . אני לא ארחיב , כל ספר תיירות מספר עליהם , המדריך שנתן הסברים באנגלית - מבטא הודי - היה חמוד מאוד ומסביר פנים  .  המחיר היה 150 רופי , ולא כלל ארוחת צהרים מרוכזת במסעדה על הדרך ( מחיר לאדם עוד 50 רופי בערך ) . 

במהלך הסיור הארוך נערכה עצירה אחת יזומה במרכז מסחרי לטובת קניות , ולדעתי זאת הסיבה שכל הסיור הזה נהנה ממחיר סימלי ביותר .  ברור שלא חייבים לקנות שם , אבל מטבע הדברים חלק מהנוסעים השאירו שם חלק מכספם. נדמה לי שהחיבור הזה "מסבסד" את כל היום . 

נקודה אחרונה ( טיפ ) , בנוגע לטיסה דלהי - קטמנדו .  לי יצא לטוס הפוך - קטמנדו לדלהי , וקיבלתי  בזמנו המלצה לבחור בצד הימני של המטוס . המלצה מצויינת שאפשרה לי להשקיף ממקום יושבי על נופי נפאל המדהימים בחלק הראשון של הטיסה . אתם צפויים לטוס בכיוון  הפוך לשלי , ולכן ממליץ שבהזמנת מקומות טיסה תבחרי את הצד השמאלי של המטוס - כסא ליד חלון , ויש סיכוי טוב לראות בחלק השני של הטיסה את שרשרות ההרים האגדתיות של נפאל - כמובן כולל הקאנג'נזונגה , האוורסט וכל זה ממעוף ציפור .  חוויה מדהימה . 

בהצלחה 🙂 

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון