איפה ללון בלונדון
-
איפה ללון בלונדוןשל איזה מלון לבסוף?
דה לוקס שלנו,היה בקומה ראשונה פינתי עם אסטרטגיה מעולה,מול פרימרק.
כלל-חדר כאילו סלון קטן,ספת תלת שולחן סלון,שולחן פינתי,מקרר מיני בר מתחת,ארון חצי פתוח טלויזיה,חדר הנשך עם הפדה ע' משקוף עם מיטה זוגית,ארוניות קטנות,טלויזיה נוספת רדיאטור חימום טוב.מקלחת ,אסלה,כיור רחצה טואלטיקה.גודל סביר,לא גדול.
אם מדובר על מלון שהיינו בו..המלצה-תרשום להם מייל,תברר מחיר כולל אפשרות ביטול,תברר באיזה קומה החדרים משופצים.המחיר ישירות היה קצת יותר זול....
אגב יש חדר כושר וספא-לא ניצלנו.
-
איפה ללון בלונדוןאמה המלון שאת המלצת עליו

אני מתלבט אם להזמין דה לוקס זוגי שזה 16 מ"ר או זוגי רגיל שזה 11 מ"ר.. אנחנו לא צריכים את החדר ליותר מידי, פשוט לישון. רק שבאמת לא רוצה ליפול על חדר מעפן.
-
איפה ללון בלונדוןלקחתי חדר רגיל, מיטה זוגית, אמבטיה ושירותים נקיים, כל יום היו מסדרים את החדר, כספת, טלוויזיה, חלון, קומקום עם קפה ותה.
אני לקחתי ללא ארוחת בוקר - מבחינתי לא היה שווה את התשלום הנוסף. אין אינטרנט אלחוטי של המלון, יש במסעדה בלובי, לא היה מזגן/ חימום בחדר.
עדיף להשקיע פחות במלון וללכת לעוד משחק כדורגל

-
איפה ללון בלונדוןנשמע מצוין! אבל אין חימום בחדרים? איך זה מסתדר עם דצמבר? ויש אינטרנט אלחוטי בתוספת תשלום?
שוב, תודה.
-
איפה ללון בלונדוןאני הייתי באפריל לא היינו צריכים חימום/ מזגן.
אין אפשרות לאינטרנט אלחוטי בתשלום, יש במסעדה אם קונים משהו.
שלחתי לך הודעה פרטית בנושא אחר, לא יודע אם שמת לב

-
איפה ללון בלונדוןאל דאגה,יש חימום מעולה...
בחלק של "הסלון" ועוד אחת ע' המיטה. לא היה קר בכלל בחדר או מקלחת.
להיפך פתחנו חלון
לגבי גודל החדר,דה לוקס היה לנו מעולה. כך אפשר היה לשבת בנוח .
בכול מקרה תבקש מיניבר. קראתי בתגובות שלא בכול החדרים היה.
מיניבר מאוד שימושי,למרות שדצמבר. סופר ממש מול המלון כך שיוגרטים טריים,פירות בגט חם וגבינות-אתם מסודרים. הסופר פתוח מ7.00.עד שקמתי כבר הכול היה על השולחן
וכמובן כול המסעדות ובתי קפה מסביב . ואם תרצו...אין בעיה להיכנס לחדר אוכל ולשלם במקום. יש גם בית קפה בקומת ביניים של המלון., לדברים קלים.
היו גם ארוחות ערב,אולי בגלל החג,הזמנו מראש ב25.12 ,האוכל היה טעים המקום נקי מחיר סביר,אך יש מקומות יפים יותר...
תיהנו, המלון בסדר גמור והמיקום מעולה.(יש גם ברכות שחיה -בתשלום ,בהנחה)
-
איפה ללון בלונדוןתודה לשניכם, אתם מקסימים. אני חושב שאזמין חדר רגיל וכך אוכל להוסיף יום לטיול
אבל אני מבין שבחלק מהחדרים אין חימום/מיני בר. אצטרך לבקש את זה.. מקווה שאקבל בחדר רגיל =\ -
איפה ללון בלונדוןאנחנו טסים השנה ללונדון בתקופה הזאת ומתוך ניסיון של שנים שאנחנו טסים ללונדון בתקופה הנ"ל אני הייתי ממליץ לקחת חבילה שכעת יש זמן של חצי שנה מראש וזה יוזיל לך משמעותית את הסיפור של להוסיף טיסה..
יתרה מכך התאריכים שברחת הם בסדר אך הייתי מקדים אותם מעט כי תפספסו הרבה דברים יפים שמתרחשים ימים לפני הסילבסטר ..
אנחנו אישית סגרנו טיסה של אל על עם ימים מלאים ומלון במרכז העיר (אזור ראסל סקוור) ב 3700 שקל לאדם ל 7 ימים..לפי חישוב שלי רק המלון לזוג עולה לך סביב 4000 אלף שקל לזוג ותבדוק שוב כי תצטרך להוסיף טיסה וזה לא יוצא משתלם..
בהצלחה !
-
איפה ללון בלונדוןשעות טיסה של איזי ג'ט בעיתיים,אין ספק. ויש גם הפרש מחיר לא קטן להגעה מוקדמת יותר..אך עדיין בחישוב מהיר הזמנת מלון נפרד וטיסה נפרדת יוצא זול יותר.משמעותית? תלוי בהעדפות.
מלון כ4526 שח לזוג( באתר המלון,ללא א.בוקר) טיסה לזוכ כולל מזוודה אחת(טרולים חינם) 2603 שח
יחד לזוג 7129.ההפרש פחות משמעותי של 271 שח .באל על ניתן לקחת מראש מזוודה לכול אחד...השאלה האם עדיין יש דילים כאלה..
כמו תמיד,צריך לבדוק את כול האפשרויות...
-
איפה ללון בלונדוןאמה עדיין יש דילים כאלה.. סגרנו ממש היום.. בכיף אעזור לו אם הוא מעוניין ..
-
איפה ללון בלונדוןעל איזה דילים מדובר? אשמח לשמוע..
-
איפה ללון בלונדוןהיי אורן, את החבילה השגנו דרך הסוכנת שלנו .. הטיסות הם אל על .. הלוך ב 28 בדצמבר בשעה 9 בבוקר וחזרה ב 3 לינואר ב 22:30 בלילה .. מלון בדפורד bedford בראסל סקוור עם ארוחת בוקר .. עלה לכל אחד 3700 שקל .. אם תהיה מעוניין בשמחה אתן לך את הסוכנת ..
-
איפה ללון בלונדוןהמיקום של bedford פחות מוצלח מ st. giles.בעיני.
אם יצליח לך לקבל את הדיל עם המלון st. giles יהיה נחמד.או אחר במיקום שלו..
עוד משהו עם כבר בעניין חסכון...תבדוק עלות הסעה משדה/ לשדה לשני המיקומים. נסענו בצורה מוצלחת ,כמו רוב הפורום, עם מיניקאב.
אמה
-
איפה ללון בלונדוןסהכ יוצא לי אותו מחיר עם טיסות של אל על.. (יצא לי 3700 המלון לשבוע ועוד 3700 טיסות). השאלה איזה מלון עדיף מהשניים כי קראתי המלצות טובות על Bedford
-
איפה ללון בלונדוןבוקר טוב אורן,
אני אנסה להעביר לך את ההתלבטויות שלי בהזמנת לינה שנה שעברה...
פעמיים היינו בדצמבר באלזס,כך שכבר די הורגלנו והיינו לבושים לקור.
די הפחידו אותנו מקור בלונדון.מזג אויר יכול להיות בין קר מאוד וסביר מאוד..זה עיניין של מזל.היו לי דיווחי חברים שבקושי הצליחו להוציא אף מהמלון,וכנגב כאלה שטיילו בכיף ו"עזבי שטויות"...לכן בחרתי במלון שנראה על המפה הכי קרוב לתחבורה ציבורית.נרצה ונוכל לטייל ברגל,תמיד אפשר לעשות זאת גם ממלון מול התחנה.יהיה קשה? יש את התחבורה הכי מועילה של לונדון.
יש עוד זמן עד הטיסה.אם המחיר לא ממש זול(משמעותית) הייתי מזמינה מלון עם אפשרות ביטול/שינוי.
מידי פעם יש מבצעים והצעות החכמות בבוקינג ויכול לצוץ משהו מתאים..
אם הטיסה של אל על פחות או יותר באותו המחיר,והיא נוחה יותר מבחינת השעות-הזמן אותה.
ויהיו שיגידו "הזמנתי ודי,אפשר לעבור לשלב הבא לתכנן..לא מתעסק יותר מידי בלינה"
היו לי 4 מלונות בסטד ביי.כולם באזור,
גם זולים יותר,המרחק הכריעה
אפשר לבחור קרוב יותר להייד פארק,יש מלונות רבים...
Apex Temple Court Hotel היה במבצע אדיר ונראה מעולה רק מרחוק(והיה לנו חוסר תחבורה יום אחד..)
ולתכנון..
אמה
-
איפה ללון בלונדוןהטיסה לבד מבדיקה שערכתי הכי זול זה 588 שולר לאדם ולכן זה לא משתלם לטעמי .. אנחנו טסים כל שנה התקופה הזאת במיוחד ללונדון ובתור אחת שסובלת מקור אני אומר שכן קר אך סביב ה 7 מעלות ולכן זה סביר לגמרי ולא מרגישים שמתלבשים טוב .. מה שכן באזור הנהר יותר קר ויש רוחות חזקות אז כדאי להתלבש בהתאם .. לגבי המלונות שניהם ממקומים במרכז .. אני יותר אוהבת את אזור הראסל סקוור כי הוא האזור תמיד חי וגם בלילות בניגוד לאוקספורד שמהרגע שסוגרים את החנויות הכל מת .. אנחנו זוג צעיר ותמיד חשוב לנו להיות באזור חי שאם נרצה לצאת בלילה לבר ולא נותרו כוחות תמיד יהיה זמין בהליכה קצרצרה מהמלון.. לכן הכל תלוי בכפ באופי הטיול ובגיל ..בהצלחה