ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב בפריז לאוגוסט

פורום טיולי משפחות
    6
    7
    1644
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • SanFran
      SanFran נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

אני רוצה להשכיר רכב בפריז ל- שבוע ל- 6 אנשים לסוף אוגוסט.

האם יש המלצות , חברות למיניהן ?

האם להשכיר כבר מהארץ ?

תודה מראש,

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירליץ
        שירליץ נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בפריז לאוגוסט

אני מנחה שהכוונה לשכור רכב בפריז Wink

וכן, עדיף לסגור את זה מהארץ, כיוון שהביטוחים כלולים במחיר ומותאמים לצרכים של הנהג הישראלי. 

ל-6 אנשים יכול להיות שעדיף לכם לחפש רכב ל-9 נוסעים (9 PAX) כדי שיהיה מקום גם למזוודות והציוד. כיוון שמדובר ברכב גדול, וההיצע מוגבל, מומלץ לעשות סקר בין מספר חברות השכרה ולחפש את אלו שנותנים את התנאים והמחיר הכי טובים. 

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בפריז לאוגוסט

לא רק שכדאי לשכור מהארץ משיקולי עלות וביטוחים, הרי שחשוב להזמין מראש כי לא בטוח שיהיה זמין.

כמו ששירלי ציינה רכב ל-9 הוא לא כזה נפוץ (אם כי לא כזה נדיר) ובעונה יתכן שיהיה במחסור.

• family5
            family5 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בפריז לאוגוסט

אני מקווה שאתם לא מתכוונים לנהוג או לחנות בתוך פריז...

התחבורה הציבורית מעולה ואין שום הצדקה לשכור רכב. אני מניחה שאתם מתככנים לשכור לצורך יציאה מחוץ לפאריז.

בכל זאת, למי שחושב על שכירת רכב לצורך טיול בפריז עצמה, להלן תקציר החוויה שלנו:

לפני חודש טיילנו כמה ימים בפאריז ובערב האחרון שכרנו רכב לקראת יציאה למחרת בבוקר (מוקדם מאוד) לכיוון נורמנדי. מצאנו חניון קרוב לדירה ששכרנו דרך האינטרנט והגענו אליו לביקור ברגל לוודא שאפשר להחנות את הרכב בלילה וכמה עולה (לא זוכרת כמה בדיוק, חפש את השרשור שלי בפורום, נתתי פירוט). מבחינת החניון, הכל עבד טוב, פרט לכך שהגי פי אס לא עזר להגיע לחניון והמזל הגדול שלי, הוא הגי פי אס הפרטי שלי - להלן, בן הזוג.

לא ניתן כמעט לחנות ברחוב בפאריז (המרכזית). גם אם מוצאים מקום חנייה, קשה לדעת איך וכמה והאם צריך לשלם על החנייה.

גם קשה מאוד להסתדר בנסיעה בתוך פאריז, גם אם אתם בוגרי נסיעה וחנייה ברחובות תל אביב..

בבוקר רצינו לצאת מוקדם מאוד לכיוון ג'יברני (הבית והגן של מונה). רצינו לחסוך את הפקקים של הבוקר... אז רצינו. היינו ברכב כבר בשבע וחצי, אבל הג'י פי אס אכזב שוב, רצה להכניס אותנו לנתיבים המותרים רק לתחבורה ציבורית. בקיצור, הסתבכנו ונפלנו לכל הפקקים האפשריים של הבוקר....הייתה אמנם חוויה לנסוע בשאנז אליזה ברכב, אבל אם אפשר להימנע, ממש לא מומלץ לנהוג בתוך פאריז.

• רחל01
              רחל01 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בפריז לאוגוסט

חויית נהיגה אחרת בפריז :

בשנה שעברה, היינו באוגוסט בפריז. רוב הטיול היה מחוץ לפריז, כך שרכב היה חובה.

היינו פעמיים בתוך פריז. בפעם הראשונה נכנסנו רק בשביל להראות לילדים את האייפל, וראינו שהשד לא נורא, והנהיגה ממש לא מסובכת.

שבוע אח״כ נכנסנו ליום טיול בפריז. באוגוסט החניה בפריז חינם. מצאנו חניה ברחוב כמה צעדים משער הנצחון. 

הדבר היחיד שהיה מפחיד - היה נהיגה בתוך כיכר הנצחון. לא פשוט לנהוג בכיכר של 7 מסלולים. מסתבר שיש חוקי תנועה בכיכר, שלא ידענו, אבל הנהגים הצרפתיים, הבינו ועזרו לנו.

את הרכב אגב הזמנו מהארץ.

• SanFran
                SanFran נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בפריז לאוגוסט

תודה רבה לכל המגיבים

• תום עוגות מעוצבות
                  תום עוגות מעוצבות נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בפריז לאוגוסט

גם לנו חוויה טובה מנהיגה בפריז

למעט פקק אחד רציני בלילה בגלל עבודות בכביש.

חזרנו מהטיול לפני כשבוע. הגענו לפריז עם רכב מאיזור האלפים

המלון בטבעת החיצונית של פריז.

במשך היום נסענו במטרו

בערבים חזרנו לעיר  עם הרכב

אחרי 19:00 ברוב המקומות חנייה חינם.  ליתר בטחון גם שאלנו מקומיים אם אנחנו חונים בסדר במקום חופשי.

יצא לנו להחנות ליד מגדל מונפרנס, ליד האייפל ובאחת הסמטאות של השאנז אליזה

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון