עזרה בחישוב
-
התכנון הוא זוג חברים ל21 יום בתאילנד 19-12-2014 עד 9-1-2015 האים 4000 $ אמורים להספיק ללינה + בזבוזים. טיסות פנים וטיסה מהארץ אינם כלולות. אני מדבר על לינה בבתי מלון סטנדרטים לא מפוארים
הודה אם הקבל מידע ענייני
גלעד
-
עזרה בחישובהתקציב הוא לשניכם יחד או שכל אחד מגיע עם 4000$?
-
עזרה בחישובאם אתה מדבר על 4000$ לכל אחד אז ברור שיספיק לכם .(הממוצע ליום זה 100-150 דולר אם אתה רוצה לחיות טוב אבל לא להתפרע יותר מידי .[במיוחד בקניות ] )
-
עזרה בחישובאם נוריד את יום הטיסה, יש לו 21 ימים, כך שהתקציב יוצא 190$ ליום, במעדה והתקציב הוא לאדם, התקציב מעולה וגם יספיק לקניות. במידה והתקציב לזוג, התקציב הוא קצת נמוך היות ואתם מגיעים בעונת הפיק שהמחירים בתאילנד הם מאוד גבוהים.
-
עזרה בחישובכל אחד
-
עזרה בחישובתודה על התגובה המהירה. התקציב הוא לאדם שאת טיסות הפנים והטיסה הישירה סגרנו כבר כמוכן את המלונות בקופאנגן סגרנו מראש בגלל הפולמון (29-30-31-1 ) הפחד הגדול זה להתקע בלי כסף למרות שאנחנו מגיעים גם עם כרטיסי אשראי !!
-
עזרה בחישובאם אתם לא מתכננים לקנות את קו סמוי נראה לי שהכסף יספיק לכם .
במקרה הכי גרוע כמו שאמרת יש לכם כרטיסי אשראי ,אם יגמר לכם הכסף תמשכו מהויזה (למרות שהעמלות מטורפות בכרטיסי אשראי ) .
אם אתם באמת לחוצים על הכסף תגבילו את עצמכם כל יום ל200 דולר בזבוז גג (אם אתם הולכים עם 4000 דולר כל אחד )
אני הסתדרתי יותר זמן עם פחות כסף ולא סגרתי מלונות ולא טיסות פנימיות .
-
עזרה בחישובשוב תודה ! וכמה עולה קוסמויי?

-
עזרה בחישובאם סגרתם את המלון בקופנגאן, התקציב היומי שלכם עולה היות ואינכם צריכים לשלם על המלון.
אתם לוקחים 2 חדרים או חדר אחד לשניכם?
בכל מקרה, לא נראה לי שתתקעו בלי כסף ובנוסף אתם לוקחים אתכם כרטיס אשראי למקרה חירום.
היות ואתם מגיעים בעונה הכי חמה בתאילנד, אני ממליצה לכם להזמין את הטיסות והמלונות מראש ולא להגיע לתאילנד ולסגור, אחרת אתם תאלצו להתפשר על רמת המלון, מיקום ובנוסף אתם תשלמו סכום גבוה יותר מאשר בהזמנה מוקדמת.
-
עזרה בחישובאת קוסמוי מקבלים בחינם
אבל על הבילויים משלמים
והמבין יבין
זה עלול לגמור לכם את התקציב היפה שלכם מהר מאוד מכפי שחשבתם
אז היזהרו ונהגו בהגיון .
-
עזרה בחישובאף על פי שתאילנד ידוע כארץ הפיתויים הבילתי נגמרים
יש לכם תקציב מצויין שיספיק גם לקניות.