שדה תעופה ג'נבה - קצת דחוף
-
היי חברים,
הטיסה שלנו חזרה לארץ היא בעוד מספר ימים בשעה 7:10 בבוקר.
אנחנו צריכים להגיע לשדה ב 5 בבוקר ובהשכרת רכב אמרו לנו שהשדה סגור בשעות האלה בצד הצרפתי ושנחזיר בצד השוויצרי.
האם יש גישה לצד השוויצרי מבלי לעלות על כביש אגרה ?
אין לנו מדבקת וינייטה ..
ושאלה נוספת האם באמת הצד הצרפתי סגור בשעות האלה ? כי לא זכור לי
שקראתי בפורום על החזרות בצד השוויצרי ..
תודה רבה חברים !!! -
שדה תעופה ג'נבה - קצת דחוףהיי,היתה לנו אותה טיסה חזרה לפני שבועיים.גם לנו זה נראה קצת מסובך לפני.
האמת-קלי קלות.לנו ליד שדה התעופה.לקח לנו 3 וחצי דקות להגיע עד לכניסה מהצד הצרפתי ולחניון החזרת הרכבים שהוא אותו חניון בו גם קיבלנו הרכב.
הגענו ב4.30 לכניסה.הכל היה פתוח ותוך כמה דקות היינו בצ'ק אין.
אם יש לך עוד שאלות אני כאן.
דבורה
-
שדה תעופה ג'נבה - קצת דחוף -
תודה רבה על תגובתך.
הבעיה היא שכשקיבלנו את הרכב הפקידה התעקשה שהשדה יהיה סגור
ולא אוכל להכנס לאזור החנייה ולכן נתנה לי חנייה ממוספרת בצד השוויצרי
כדי שאחזיר את הרכב שם.
זה נשמע לי מוזר ...
אשמח לעזרה נוספת
תודה !
-
שדה תעופה ג'נבה - קצת דחוףזה לא נכון- והפקידה מטעה אותך
ולא רק שמטעה אותך אלא עלולה לגרום לך להוצאה כספית מיותרת וגבוהה למדי.
(אלא אם מדובר בסגירה מקומית- נקודתית לתאריך ההחזרה של הרכב שלך בשדה התעופה ,חגיגות הבסטיליה או שיפוצים מתוכננים)
בשגרה-
השכרת רכב בצרפת(ג'נבה בסקטור הצרפתי מתחת לשדה התעופה) - והחזרתו באותו מיקום- עלותה כדין השכרה מקומית בצרפת.
השכרת רכב בצרפת- והחזרתו מהצד השוויצרי- תאלצי לשלם קנס של (מאות) יורו על החזרת רכב ב"מדינה זרה".
אין שום בעיה להחזיר את הרכב בצד הצרפתי- ליד העיירה פרני וולטר (משם הכניסה אל שדה התעופה מהצד הצרפתי) בשעות הלילה.
יש תיבת החזרת מפתחות בשעות שבהן הדלפק לא פעיל.
אבל כאמור יתכן שמדובר על תקלה מקומית וסגירה מקומית של תאריך ספציפי של ההחזרה, או..... לאלוהים פתרונים.
-
שדה תעופה ג'נבה - קצת דחוףעוד משהו בתוספת ליונית - אנחנו החזרנו בשעות הרגילות. לא בדקו כלום! לקחו מאיתנו את המפתח ושאלו אם הכל היה בסדר, זה הכל. כך שאני לא רואה בעיה להחזיר את הרכב ולשלשל את המפתחות לתיבה המיועדת לכך.
לא נראה לי שהחניות סגורות...
רבקה
-
דבורה יונית ורבקה תודה רבה על התגובות !!
תאריך החזרה הוא ב 21/7 וזהו יום רגיל מבחינתם לכן זה מוזר
שאין אפשרות להשאיר מפתחות בתיבה.
שלחתי להם מייל לבירור
תודה ולילה טוב
-
שדה תעופה ג'נבה - קצת דחוףמסכימה עם כל מילה של יונית. השדה פתוח ואם משרדי ההשכרה סגורים, שימו את המפתחות בתיבה שעומדת במשרד ההשכרה המתאים וסעו לשלום. שימרו ליתר בטחון את קבלת התדלוק האחרון
-
שדה תעופה ג'נבה - קצת דחוףתודה !
אני עדיין מחכה לתגובה למייל ששלחתי להם