שאלה בנוגע להחזרי מע"מ
-
שלום לכולם,
חזרנו מהיער השחור ושכחנו להגיש את מעטפת החזרי המעמ בשדה"ת.
האם מישהו יודע אם ניתן, לאן וכיצד לשלוח את הטפסים בדואר? האם באמת מקבלים החזרים? שווה את המאמץ?
תודה מראש
-
שאלה בנוגע להחזרי מע"מיש דבר כזה החזרי מעמ
ההחזר הוא מסכום מינימום לכל רכישה שכל מדינה קובעת לעצמה (נניח החל מ100 יורו וכ לכל קניה)
צריך להציג בעמדת ההחזרים בשדה התעופה חשבוניות מיוחדות שנתנות עי חנויות המוכרות להחזר מס TAX FREE -לא ניתן להגיש סתם חשבוניות וצריך להציג את המוצר לפני הגשת הקבלה (כי הרי כל אחד שיש לו קרובים במדינה אחרת יכול לחגוג איתם על המעמ ולרכוש מוצרים ולהזדכות) אם כבר שלחת במזוודה הם לא מוכנים לקבל
כך שאני בספק שניתן לבצע עי שליחה בדואר
-
שאלה בנוגע להחזרי מע"מיש לי את כל הקבלות עם הטפסים המתאימים שנחתמו בחנויות כנדרש בצמוד למס' דרכון ואני יודעת על מיקרים שזה נעשה בדואר אבל לא יודעת לאן לשלוח?
-
שאלה בנוגע להחזרי מע"מתתקשרי לשגרירות ותשאלי
-
שאלה בנוגע להחזרי מע"מאם החתמת את פקיד המכס על המסמכים לפני שיצאת את האיחוד האירופי, ורק לא שלשלת את המעטפות לתיבה אז תוכלי לקבל את ההחזר, אבל אם שכחתם בכלל לגשת להחתים את פקיד המכס על המסמכים שקיבלתם מהחנות אז לדעתי אבוד לכם ולא תוכלו לקבל החזר.
-
שאלה בנוגע להחזרי מע"ממסכים עם קודמי. תנאי הכרחי לקבלת הכסף חותמת של המכס בשדה התעופה. אם יש לכם החותמת אני לא רואה בעיה לקבלת ההחזר. בהעדר חוטמת זה עבוד.