לינה בדלהי
-
שלום,
אני נוחתת לדלהי בצהריים ויום לאחר מכן ב7 בבוקר יש לי טיסה ללה.
אני מתלבטת היכן כדאי לישון? האם יש בתי מלון ליד השדה תעופה?
אנחנו מתכוונים ללכת לטייל בדלהי האם עדיף לישון בדלהי עצמה או יותר קרוב לשדה תעופה?
עוד שאלה,
אשמח להמלצות לאן ללכת בדלהי בהתחשב בעובדה שלא נגע לשם לפני הצהריים.
תודה,
אילת
-
לינה בדלהי -
לינה בדלהיאין סיבה להתגורר במלון ליד השדה מלונות שםיקרים. אפשר להתגורר בעיר עצמה ואפילו לערוך טיול קצר חצי יום . אני ממליץ בדרך חזרה טיול של כמה ימים בעיר.
-
לינה בדלהיבקישור כאן בתחתית ההודעה פרטים על לינה + הגעה ויציאה מהשדה תעופה
תהנו ונתראה בלה

-
לינה בדלהיתודה, כמה זמן נסיעה במונית מדלהי לשדה בבוקר? וכמה זמן צריך להיות בשדה לפני הטיסה?
-
לינה בדלהיהטיסה שלי מדלהי ללה בשעה 6:45
-
לינה בדלהיאתם נוחתים בדלהי בצהרים , וזכיתם בהזדמנות לנסוע למרכז דלהי להזמין חדר ללילה , להודיע לפקיד הקבלה שאתם צריכים מונית שתביא אתכם לשדה התעופה ב4:00 , 4:15 בבוקר ( כלומר יציאה בערך ב3:30 ... ) ואז יש לכם כמה שעות חביבות להתרשם מהלב של דלהי
, או לפחות אחד מהאיברים החשובים - היא המיינ-באזאר בפהאר גאנג' המרחק בשעת לילה - משהו כמו 20 דקות , בצהרים זה יכול לקחת גם שעה ויותר . תלוי עד כמה עמוס , ובד"כ התנועה עמוסה מאוד במרחב הזה .
חשוב לזכור שבנסיעה חזרה לשדה התעופה ( נסיעת הלילה ) , צריך להסביר לנהג המונית שאתם רוצים להגיע לשדה התעופה הפנימי - ולא לאינטרנשיונאל - יש לכם טיסת פנים ללאדאק . קרה כבר שמישהו הגיע לשדה הלא נכון , סתם מסרבל .
להגיע ללאדאק אחרי המיינ-באזאר חוויה בפני עצמה
בהצלחה
-
לינה בדלהיתיקון קל ברשותכם

ה"מיין בזאר" בניו-דלהי הוא אחד המקומות הכי חסרי חשיבות מבחינה "תיירותית" או תרבותית/היסטורית בעיר. אפשר לקרוא קצת באינטרנט על רבבות האתרים התיירותיים המעניינים שיש לעיר המדהימה הזו להציע.