עזרה בבחירת מלון בבודהפשט
-
אז אני כבר ממש מבולבל,מכל מה ששמעתי!!! תעזרו לי בבקשה . גרנד הוטל הונגריה - משתמע שהוא גרוע. טברנה מיקום מצוין ,אבל בינוני באוכל ובמיתקנים . מרקיור קורונה -חדיש ונחמד ,אבל מה המיקום ואיך ארוחת הבוקר שם ? ואם הוא קרוב למדרחוב ולרכבת תחתית??? ועו -
עזרה בבחירת מלון בבודהפשט:Reהיי ארי, לא שהיתי באף אחד משלושת המלונות שציינת, אך עברתי על פניהם והם אכן ממוקמים ''במרכז הענינים'', ולפחות מבחוץ נראים טוב. אני יכול להוסיף עוד שם לרשימה שלך (מקווה שזה לא יוסיף לבילבול...): מלון ''רמדה'' (לשעבר פאבה פלאזה), 4 כוכבים, שירות טוב מאוד, ח
עוד פרטים על מלון רמדה -
עזרה בבחירת מלון בבודהפשט:Reהייתי בגרנד הוטל הונגריה וגם במרקיור קורונה הגרנד הוטל מגעיל מכל הבחינות והמיקום על רחוב ראשי. המרקיור קורונה נמצא לא רחוק מבית הכנסת דוהני 200 מטר מהשוק המקורה, שני מטר מפתח המלון המטרו שמגיע לכל האטרקציות התיירותיות, ארוחת הבוקר מעולה לטעמי, מה אתה א -
עזרה בבחירת מלון בבודהפשט:Reמלון רמדה אכן טוב אבל , נמצא במרחק של כ 1 ק''מ מהמטרו. לשאלת המרחק מהמדרחוב לאיזור בית הכנסת והמסעדות הכשרות : כ 1 ק''מ לבית הכנסת ולמסעדת כינור דוד הצמודה (המרחק נמדד ממלון טברנה ,שבמדרחוב) וכ 1.5 ק''מ למסעדת חנה או כרמל. לפי ניסוח השאלה אני חושב שהמלו
מלון אסטוריה בבודפשט -
עזרה בבחירת מלון בבודהפשט:Reמי סיפר לך על האוכל בטברנה? הייתי שם לפני חצי שנה :המיקום מעולה וארוחת בוקר מעולה-לא ציפינו לכזה שפע ואיכות.החדרים לא גדולים -אבל הרי באנו לטייל ולא לבלות בחדר.אל תהססו ותהנו -
עזרה בבחירת מלון בבודהפשט:Reטברנה מצוין - גם ממקום מעולה וגם אוכל מצוין - אבל אתה ביקשת כשר.... רבקה -
עזרה בבחירת מלון בבודהפשט:Reרבקה . תודה !!! אני לא חייב אוכל כשר ,אולם חשוב לי להיות לא רחוק מבית הכנסת,והמסעדות הכשרות. ועל זה אשמח לקבל תשובה. אני מדבר בהנחה שנשהה ב''מרקיור קורונה'' או ''טברנה'' -
עזרה בבחירת מלון בבודהפשט:Reנכון,כתבו את זה כבר כמה פעמים אבל אוסיף שוב ואומר כי טברנה מעולה - ארוחת הבוקר טעימה, שפע אוכל ואיכות. היתרון הבולט הנוסף הוא מיקומו- אין כמו לרדת היישר ללב ואצי אוצה, לשבת בחדר אוכל ולצפות על הרחוב ההומה הזה... אנחנו הלכנו ברגל עד לבית כנסת, אבל לא זוכ