מבולבלת
-
היי
צריכה עזרה דחופה להבין את המסלול...
אני מתחילה מויטנאם עם שתי שותפות, יורדות מהצפון לדרום, משם אנחנו יכולות להגיע או לפנום פן או לסיאן ריפ, שמעתי שמומץ להיות גם דם פול צ'אן, גרטי ובנון
מה הסדר שכדאי לטייל יש לי בערך שבוע,
תלוי גם בכך שאני צריכה לעבור את הגבול ולהגיע ב2.9 לפגוש חברה בלאוס מהארץ, הכי כדאי לה לנחות בטיסה ישירה בוינטאיין לא?
ואיך אנחנו נפגשות שם?
הגיוני שאני אגיע ל4,000 האיים והיא תגיע אליי? שאני אגיע אליה ומשם נמשיך ללאונג פרבאנג...?
תודה

גם חשוב שיקח כמה שפחות זמן כל הנסיעות אם יש אפשרות לטיסה, מה שביינתים לא מצאתי מקומבודיה ללאוס עדיף
-
מבולבלתוואו, קחי אוויר.
ראשית אם יש לך רק שבוע בקמבודיה ואת רוצה לטוס אליה - יש טיסות ישירות מסייגון לפנום פן או לסיאם ריפ.
לויינטיאן יש טיסות ישירות מפנום פן ולא ישירות גם מסיאם ריפ.
אבל אם את רוצה
- להפגש עם החברה לפני לאוס,
- יש לך רק שבוע לקמבודיה,
- להמשיך עם החברה צפונה בלאוס (לכמה זמן?)
אז הגיוני -
סייגון > טיסה לסיאם ריפ > סיאם ריפ (2-3 ימים) > נסיעה לקרטי (יום) > קרטי (יום) > נסיעה ל 4000 האיים כולל מעבר הגבול ללאוס (יום).
ושהחברה תגיע דווקא לסיאם ריפ כי זה הכי בטוח שתפגשו שם. ככה אני עשיתי כשנפגשנו עם חברה שהצטרפה אלינו ללאוס. תעבירי לה את השם של המקום בו תהיי ואת הטלפון, אפילו תזמיני לה חדר ליום ההגעה.
סיאם ריפ זה מקום טוב למפגש מעין זה כי אם התפספס משהו יש איך ליצור קשר.
-
מבולבלתהיי
תודה על התגובה
אני ממשיכה עם החברה לחודש ועשרה ימים ללאוס ותאילנד
אז מצאתי טיסה מסיאם ריפ לעיר הבירה של לאוס
איזה מסלול אני יכולה לעשות ככה שאני מגיעה מויטנאם לפון פם או איך שלא קוראים לעיר הזו מטיילת באיים וחופים בקמבודיה ומסיימת בסיאם ריפ?
-
מבולבלתכמו שאמרת -
פנום פן (תנסי להגיד את זה) > סיהנוקוויל (וגם את זה) > סיאם ריפ.
-
מבולבלתלקבוע להפגש ב4000 האיים זה קצת מסובך.
כמו שרוני הציע שווה להפגש בקמבודיה ואז לעבור ללאוס.
המעבר ללאוס יכול להיות בשייט לאיזור 4000 האיים. שווה יותר מאשר לטוס ישר לוינטיאן