שאלה בקשר ל EL-AL UP
-
היי למומחי הלואו קוסט
,קיימת טיסה של אלעל שאני רואה דרך SkyScanner, אשר זולה מהמחיר המוצג באתר אלעל.
כידוע, SkyScanner הוא אגרגטור של אתרי נסיעות ומשווה מחירים בינהם.
המחיר הבסיסי באתר הכי נמוך ש SkyScanner מצא הוא X.
התעריף הכי בסיסי (ללא שום תוספות) באלעל לאותה טיסה גבוה ב 25 דולר.עד כאן הפרטים.
שאלתי:
במידה ואני מזמין ד"א האתר שאליו מפנה אותי SkyScanner, אני מקבל את ההודעה לה אכן ציפיתי האומרת:
Price for this flight does not include baggage and El Al Israel Airlines is charging extra for each piece of luggage.
עכשיו, אני מעוניין להוסיף גם מזוודה.
האם לאחר ההזמנה באתר הצד השלישי, עדיין אוכל ליצור קשר עם אל-על ע"מ להוסיף תשלום על מזוודה?
תודה לעוזרים!
-
שאלה בקשר ל EL-AL UPאני חושב שלא צריכה להיות בעיה.
אני רכשתי את הכרטיסים שלי באמצעות kayak ואת המזוודה הוספתי באתר של אל על לאחר כמה ימים
-
שאלה בקשר ל EL-AL UPתתקשרלמוקד של אפ אלעל ויענו לך. עונים יחסית מהר ואם משאירים מספר גם חוזרים מהר תוך 3 שעות...
-
שאלה בקשר ל EL-AL UPבאלעל בכל זאת רוצים כסף, כן?
אחרי שיונפק הכרטיס, ולא משנה היכן תרכוש אותו, תקבל את קוד ההזמנה של אלעל. עם הקוד תוכל לראות את ההזמנה באתר החברה ולרכוש תוספות ככל שתרצה בדיוק באותה מידה שההזמנה הייתה מבוצעת ישירות באתר UP. ככה נהוג בכל חברת תעופה בעולם ואין סיבה שיהיה אחרת עם אלעל.
אבל שים לב מאיזה אתר אתה רוכש את הכרטיס. ב-SkyScanner מופיעות תוצאות של אתרים הדורשים עמלות כלשהן עבור חיוב באמצעות כרטיס אשראי, למשל. כך התוצאות נראות מוזלות ביחס לאתרי ההזמנות הגדולים וביחס לאתר החברה, בעוד המחיר הסופי אינו מוצג למעשה, ועם שקלול עמלת ההזמנה ועמלת המרת מט"ח ההפרש במחיר מול אתר החברה מצטמק עד כדי נעלם לגמרי. בנוסף, רכישה מאתר ישראלי מעניקה לרוכש הגנה מתוקף החוק ואפשרות לבטל את העסקה בתוך שבועיים (בהתאם לתנאי החוק).
-
שאלה בקשר ל EL-AL UPעדכון למקרה שיש עוד שהתעניינו: דיברתי עם מוקד אלעל ואכן כפי שצויין ניתן לרכוש את הכרטיס באתר צד שלישי, ואז עם מספר ההזמנה להכנס לאתר של אלעל ולשלם תוספת על מזוודה.
תודה לכולם, עוזרים כתמיד!
-
שאלה בקשר ל EL-AL UPאני בדקתי דרך אתר "זאפ" ועשיתי את ההזמנה שלי לפראג דרך אחד האתרים שם (שקיבל ציון גבוה וביקורות טובות, ואכן היה בסדר גמור בהזמנה). מציעה לך לבדוק דרך "זאפ", בטוח תקבל מחיר נמוך יותר מאל-על. ואגב, לאחר שאתה עושה את ההזמנה ומקבל מספר הזמנה באל-על, אתה יכול להיכנס לאתר של אל-על ולבצע שם תוספות למזוודות (20 דולר למזוודה לכל כיוון), ובחירת מושבים (10 דולר למושב לכל כיוון).
(את ההזמנה לפראג, לצערי, ביטלתי, עקב המצב, ומילה טובה מגיעה כאן לאל-על שלא חייבו במחיר מלא את הביטול).
-
שאלה בקשר ל EL-AL UPאגב, לא מבין למה לשלם 10$ תמורת בחירת מושב מראש.
אם עושים את הצ'ק אין באינטרנט כ20-24 שעות לפני מועד הטיסה, לא מאמין שיווצר מצב שבו 2-3 אנשים לא ישבו ביחד, גם לגבי 4-5 מאד סביר שאפשר יהיה למצוא מקומות קרובים.