ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נהג מונית ומדריך בדלהי

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    564
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אילת200
      אילת200 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו נוחתים בדלהי באיזור אחת בצהריים וטסים משם ללה למחרת בבוקר.שמענו שכדאי לקחת נהג מונית לכמה שעות שיעשה לנו סיור בדלהי.

האם כדאי להזמין מהארץ שיחכה לנו כבר בשדה תעופה? איך אפשר לעשות  את זה? מה בערך המחיר של דבר כזה?

תודה על העזרה,

אילת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • פנינה מרקו
        פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

נהג מונית ומדריך בדלהי

לא מוכרחים להזמין מראש. אפשר לגשת למודיעין לתיירים בשדה התעופה ולבקש שיזמינו עבורכם מישהו כזה ברגע שתגיעו. כמה זה צריך לעלות? לא נראה לי שאפשר לתת תשובה לזה, אלא אם כן מישהו עשה את זה לאחרונה. מחירים משתנים עם הזמן ועלייה במחירי הדלק.

• inon117
          inon117 נערך לאחרונה על ידי

נהג מונית ומדריך בדלהי

ערב טוב

פנינה צודקת ויש לכן אפשרות להזמין ליווי כזה ע"י סוג של רכב צמוד TATA  + מדריך  . 

יחד עם זה , חשוב לקחת בחשבון שנחיתה בדלהי = סוג של הלם ראשוני מהחוויה ההודית הענקית הזו .  נסיעה במונית רגילה שתיקח אתכן למיינ-באזאר  \ תמחיש מהר מאוד במה מדובר

המון אדם מליונים , כלי רכב בכמות לא ניתפסת מכל הסוגים והמינים , תנסו לסרוק קצת סרטים ביו-טיוב , תקבלו קצת את התחושה 

נדמה לי שחצי יום בדלהי , ביום הנחיתה יקשה עליכם לעקל , ואולם לעומת זאת , אם תוכלו בהמשך ( אחרי לאדאק) לפנות יום שלם - תוכלו לקחת יום סיור באתרי דלהי באוטובוס ממוזג לתיירים . סיור כזה עם מדריך הודי אוטנטי שמרצה באנגלית שוטפת ( לא תמיד מובנת ) עלה בשנת 2010 150 רופי לאדם 🙂 

ניתן להזמין בלובי של גסט-האוס במיינ-באזאר - אני הזמנתי בהארי -ראמה שהלובי שלו משמש גם כמשרד נסיעות וגם כמקום להחלפת כסף לרופי  🙂

בהצלחה

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון