רומניה
-
אני מחפש לשכור בית נופש באורדאה ולמשפחה לא מוצא אתר שמציע דירות או בתי נופש באיזור.
האם אתם מכירים אתר מקומי או מקור אחר שאוכל למצוא את מבוקשי?
תודה רבה
-
רומניהכמה נחמד לפגוש מישהו ''נדיר'' שלא מוצא את מבוקשו לא בבוקינג קום ולא בגוגל.
בוקינג קומ' מציע כ35 מלונות פנסיונים ודירות באוראדיה תתחיל ממנו
-
רומניהמדוע בחרת להסתיר את פרטייך האישיים ?
לפחות שנראה את ההודעות שפרסמת בעבר על מנת
לדעת שיש מישהו רציני מאחורי השאלה .
תודה
-
רומניהלדעתי מי שמסתיר את פרטיו או שהוא מהשב"כ או שהוא טרול.
רחל לבון
-
רומניהערב טוב רחל

-
רומניהשלום לכולם,
נראה שהמלחמה קצת משפיעה פה על העצבים של האנשים...
אני מחפש דירה או בית בתוך אורדיאה. כמובן שכבר חיפשתי בבוקינג, ושם מצאתי רק בית אחד ודירה אחת. ובגוגל, באתר שהבאת יש ארבע דירות של חדר אחד, שזה לא מספיק למשפחה שלי.
אודה מאוד למי שיש עיצה שיעזור, כי לזה מיועד הפורום.
להתנגחויות יש פורומים אחרים.
תודה, עידו
-
רומניהבהחלט נהניתי הבוקר מהעובדה שלמדתם לזהות טרולים.
בכדי להיות בטוח יותר שיש לנו כאן עניין עם מחלה של מישהו שמבקש ללעוג לנו ,להטיל עלינו עבודה מיותרת ולך דע עוד איזה מניעים אפלים מניעים טרול,אני עונה לטרול ותשובותיו כבר מאשרות ההשערה הראשונית.
ברוב המקרים זה מקרה של מישהו שבעיקר נזקק לתשומת הלב שלכם---אז אל תתנו אותה ,התעלמו ממנו.שנים רבות לא כתבתי בפורום אירופה אבל כנראה שמאז לא נעלמו הטרולים.זה כנראה אחד קבוע עם שמות מתחלפים שאוהב להדבק לכותבים ופוסטים על רומניה..
הטרול הזה הוא כ'כ שיגרתי וניסוחיו חוזרים על עצמם שכבר נדמה לי שאני מכיר את הסגנון הלא משתנה הזה במשך שנים.
בכדי שיענו לך טרול לא חביב
בוא קבל שיעור בהסוואה.כתוב משהו שיעניין הרבה אנשים כי אז נענה לך גם אם אתה לא נחמד
אל תכתוב שוב ושוב "לא מצאתי" כי מראש נדע שאתה שקרן ובמקרה הטוב לא חיפשת ,או סתם זה התרוץ רב השנים לבקש תשומת לב.
אחרי שהתברר לך שנתגלית אל תמשיך ותפתח את הנושא עם תגובות הסבר מלאות הבלים,למשל תגלה לנו פתאום שייש לך משפחה ענקית שצריכה רחוב שלם.
פשוט העלם ותופיע כהרגלך בשם חדש
והכי חשוב אל תחנך אותנו עם הודעות הרגעה שמוכיחות עד כמה רחוק יכולה להגיעה הבעיה הנפשית שלך
ועניין אחרון חביב מהרשימה לטרולים ותיקים שמתקשים להשתנות
אל תעיז לחזור אם אותו נוסח שכתבת לי לדו''אל הפרטי אבל בשם שונה. שנה את הנוסח שלר שלא נדע שזה אתה
ובעיקר אל תלקק לי בפרטי כמה נהנית מהפוסט שלי.אף אחד כאן לא מתרשם מחנופה ים תיכונית אלא מ 6000 כניסות.או תודה מהלב על עזרה אמיתית.אני לא מרחיב את בית הספר לטרולים בכדי לאפשר לך להמשיך להתחלק.