מלון בהאנוי
-
מבקשת המלצה למלון טוב בהאנוי, איזה הוא איזור טוב יותר, איפה כדאי , איפה יותר יפה,מומלץ? איך בוחרים?
-
מלון בהאנוישלום לך
אנחנו טסים בינואר ובבדיקה שערכתי בטיפים באתר למטייל יש המלצות על מלון שנקרא golden silk בעיר העתיקה .מלון 4 כוכבים קצת מצועצע. , מחיר די זול פחות מ60$ ללילה . בכלל העיר העתיקה נראית לי מקום מתאים לשהות בו.
כל טוב
שבת שלום ובשורות טובות
-
מלון בהאנויתודה על תשובתך, קיוותי לשמוע ממשהו שהיה ויודע באיזה איזור כדאי, מכוון שאנחנו טסים בספטמבר,אוכל להמליץ לך. שבת שקטה
-
מלון בהאנויכל מי שהיה , לא כל כך ימליץ לך מכיוון שבהנוי הבעלויות על בתי המלון והשמות מתחלפים לעיתים קרובות מאד.
המקום הנחמד לשהות בו הוא ובע התיירים בעיר העתיקה ליד האגם
http://www.vietnamstay.com/map/hotelhanoimap.htm
זה האיזור.
מציע לך למצוא מקום ללילה הראשון, להזמין מונית מהשדה למלון דרך המלון, ואם המלון מותצא חן בעניכם הישארו בו אם לא חפשו אחר יש מאות מלונות שם באיזור.
אל תשלמו בכרטיס אשראי מראש!!!
-
מלון בהאנוייש לי טיפ (ישן אבל רלוונטי) על מלון מאד זול של בחורה בשם טו זיאנג. קראי אותו.
המלון עצמו הוא לא מה שאת מחפשת ("מלון טוב") אלא מתאים לתרמילאים.
אבל לבחורה מלון שני יותר מתאים ובעיקר היא תוכל להפנות אותך למקומות ראויים.
מבחינת המיקום - שני המלונות שלה ממוקמים בלב הענינים ואם תגיעי לשם תדעי היכן כדאי להיות.
-
מלון בהאנוילפני חודשיים אני ואשתי שהינו במלון נהדר בשם Little Hanoi Diamond Hotel.
מיקום מצוין בלב העיר העתיקה ובמרחק הליכה מהאגם.
התרשמנו מהיחס של העובדים במלון, הסבירו בסבלנות על כל מה שיש לעשות באיזור ובעיר עצמה, ואפילו הפנו אותנו לכמה מסעדות מקומיות נפלאות שבחיים לא היינו מגיעים אליהם לבד.
רק לשים לב שאין מעלית, אז למי שזה בעיה- שיבקש חדר באחת מהקומות הראשונות.
אני מצרף קישור לחוות הדעת על המלון בtrip advisor, כדי שתוכלי להתרשם בעצמך:
-
מלון בהאנוייש שני אזורי לינה לתיירים בהאנוי. אחד באזור העיר העתיקה כפי שנכתב כאן והשני באזור הקתדרלה, מרחק הליכה משם.
העיר העתיקה די צפופה ורועשת והאווירה "תרמילאית", איך שלא תפרשי את זה
ואזור הקתדרלה שקט יותר עם כמה חנויות מעניינות.ישנתי כמה לילות בכל אחד מהאזורים, בשניהם היה בסדר.