הגעה מלונדון לסטונהנג
-
-
הגעה מלונדון לסטונהנגעד כמה שזה מוזר אין תחבורה ציבורית ישירה לסטונהנג' משום מקום . יש שתי אפשרויות האחת בתחבורה ציבורית החסרון היא מגעת כמעט לאתר. מלונדון ל salisbury ברכבת ומשם באוטובוס עד amesbury מכאן ברגל או במונית עד האתר. האפשרות השניה טיול מאורגן מלונדון. הרבה חברות מארגנות החל מרק לסטונהנג' וכלה בטיול יומי למספר אתרים. כנס לגוגל וחפש לפי אוטובוס מלונדון לסטונהנג' ותקבל מידע על שתי האפשרויות.
רנצי
-
הגעה מלונדון לסטונהנגמ salisbury יש אוטובוס-סוג של אוטובוס תיירים לסטונהנג'. עד כמה שאני יודעת למטייל או שניים זה יותר משתלם ממונית. מהשנה האחרונה רצוי מאד לרכוש כרטיסים מראש לאתר עצמו, כך שכדאי לבדוק איך זה מסתדר עם כרטיסי האוטובוס השונים. אם כבר מגיעים לאזור שווה מאד לטייל גם בסלסבורי עצמה, לדעתי.
-
הגעה מלונדון לסטונהנגהייתי שם לפני שבועיים (אומנם נסעתי ברכב ו"שרפתי" חצי יום) המלצתי חבל על הזמן בצילומים זה יותר מרשים במציאות לא משהו, חבל לבזבז זמן על האתר עדיף כבר לנסוע לקמבריג ,בריטון או עיר אחרת
-
הגעה מלונדון לסטונהנגרק לשם הבהרה מה יש שם מגיעים למרכז מבקרים גדול עם מגרש חניה ענק במרכז יש תצוגה קטנה של ממצאים ארכיאולוגיים ומשם יוצאים בהסעות (נסיעה של מספר דקות ) עד לאתר
האתר הוא בעצם מעגל אבנים עומדות (במציאות זה לא כל כך גדול ומרשים) שסביבו ברדיוס 50 מטר שביל שעליו צועדים ומקיפים את מעגל האבנים עניין של מספר דקות -אסור לרדת מהשביל מותר רק לצלם. - ממש חבל על הזמן והכסף
-
הגעה מלונדון לסטונהנגתודה עזרת לי להחליט לגבי הביקור שם.
אשמח אם תכתוב על מקומות שכן שווה לראות בדרך מלונדון לקרדיף עם רכב .
-
הגעה מלונדון לסטונהנגאותי דווקא סטונהנג' מרגשת, בגלל הגודל והלא נודע, ואולי בגלל שאני חובבת מד"ב ופנטזיה
בכל מקרה זו עצירה לא ארוכה, ואפשר לשכור אוזניות עם הסברים. עוד בדרך בין לונדון לקארדיף (לא ממש על הכביש אבל הסחות לא ארוכות) - אוקספורד (בכיוון אחד), באת', צ'דר (בכיוון אחר קצת).
-
הגעה מלונדון לסטונהנגבמקום לרוץ ולחפש אטרקציות בין קארדיף ללונדון, כדאי מאוד לטייל ממש בדרום מערב וויילס. זהו אזור טבע יפהפה. יש את טרק החופים של פמברוקשייר שאפשר לעשות קטעים ממנו, ואת שמורת ההרים (לא הייתי בה).
על סטונהנג' ויתרתי כי נראה לי יקר ולא מצדיק נסיעה מיוחדת. עם זאת, יש המון מעגלי אבנים פחות מפורסמים ברחבי אנגליה והכניסה לרובם חינמית לגמרי. פשוט חפש אחד שכזה. אישית הייתי במעגל שנקרא "מג הגבוהה ובנותיה", אבל הוא הרחק בצפון, קרוב לסקוטלנד.
-
הגעה מלונדון לסטונהנגאני דוקא לא חושב שהאתר מיותר.
בכל אופן אחת הדרכים לטייל שם זה לקחת טיול של יום שכולל עוד אתרים
שאחד מהם זה סטונהנג'. הטיולים האלה מוצעים במלונות. אוספים אותך בבוקר
מהמלון לתחנה המרכזית ומשם יוצא אוטובוס לטיול. זו היתה גם דרך נהדרת
לבלות עם עוד אנשים מכל מיני מקומות בעולם.
-
הגעה מלונדון לסטונהנגצדר יפיפיה (מערות נטיפים ועוד)-הגבינות ככה ככה לטעמי הכפרים בקוסוולד (הכי הכי מיוחד ) כמובן העיר באט
-
הגעה מלונדון לסטונהנג -
הגעה מלונדון לסטונהנג -
הגעה מלונדון לסטונהנג -
הגעה מלונדון לסטונהנגככה האתר נראה