פארק המים באד פרדייס
-
שלום לכם.
האם יש למישהו מושג אם יש עלויות מופחתות לכניסה לאחר שעה מסוימת לפארק?
(הכוונה שכנראה לא ארכוש אף אחד מן הכרטיסים ליער השחור)
תודה.
-
פארק המים באד פרדייסלא יודע לומר אם יש הפחתה מוסדרת, אולם הגענו בשעת ערב מוקדמת מתוך כוונה לסגור את היום עד הסגירה בשעה 22:00.
כשיצאנו והחזרנו הצמידים, שאלתי כמה צריך להוסיף, היות והיינו במקום הרבה יותר משעה וחצי המעוגנת חינם בכרטיס האדום ובקופה אמרו לנו שאין תשלום נוסף. אם אני זוכר נכון היינו במקום כ-3 שעות רצוף.
-
פארק המים באד פרדייסיש להם דמי כניסה מופחתים בשעות ערב, יש גם כניסה משפחתית וההפחתה חלה גם עליה. לדעתי זה משעה 16:00, אבל צריך לבדוק באתר שלהם, הכל כתוב שם מסודר. ביום ב בערב איןמגלשות אלא רק בריכות.
-
פארק המים באד פרדייסלא הצלחתי להבין איך זה עובד -כי אנחנו כן שילמנו תוספת מחיר באחת הפעמים בערב מעבר לשעה למרות הכרטיס האדום. בקופה אמרו לנו שכל לוקר/ צמיד מחויב ביורו אחרי שעה (לפניי שבועיים-שלושה ) יכול להיות שתלוי ביום בשבוע כי בפעם אחרת לא שילמנו.
בנוסף יש מידע בפורום על פיו המקום סגור בימי שני - המידע לא עדכני. עברנו ליד וראינו משפחות עם ילדים מגיעות בהמוניהם אז בדקנו והיה פתוח.
דבר חשוב למגיעים בערב - שימו לב שאין כניסה אחרי 20:30
אני נשארתי בחוץ ב20:30 + עשרים שניות... לא עזר שהסברתי שבעלי עם הילדים נכנסו כבר פנימה
(ואיך קרה הדבר? לפני הקופות יש איזור עם ווי פי לבעלי כרטיס אדום , עצרתי שם להתעדכן רגע בחדשות מהארץ .....)
-
פארק המים באד פרדייסביום שני פתוח, אבל ללא מגלשות וללא בריכת גלים. זה נחשב ליום רגוע. רק הבריכות פתוחות.
-
פארק המים באד פרדייסהיינו שם ביום שני בתאריך 7 ביולי 2014 בערב.
הכל היה פתוח גם המגלשות וגם בריכת הגלים וזאת בניגוד לעלון שהחזקתי ביד שהראה שסגור.
מאותו ערב התערער מעמדי כאמא ששולטת בכל בפרטים הקטנים

-
פארק המים באד פרדייסהיינו שם שבוע לפני כן, בסוף יוני, והיה סגור
אז מעמדך אינו מעורער (לפחות בעיני).כתבתי על זה פה בפורום, אבל גם סייגתי שאולי סגור שם בגלל שבאופן רשמי טרם החלה העונה החמה של התיירות. הגיוני שביולי-אוגוסט שעות הפתיחה ישתנו. בכל מקרה אנחנו מאוד התבאסנו לגלות שסגור, ולכן אני ממליצה למי שבונה על באד פרדייס לימי שני, לברר לפני שהוא מגיע.