ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תלונה על טיול מאורגן

פורום אירופה
    12
    27
    13107
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חיים מוסט
      חיים מוסט נערך לאחרונה על ידי

חזרנו אשתי ואני מטיול מאורגן לאירלנד של חברת נוה אקדמיה, והיה פשוט מזעזע. מדריך  שהזכיר לי את שירה של רחל "רק על עצמי לספר ידעתי, צר עולמי כעולם נמלה", מלונות גרועים ומרוחקים מכל מקום ישוב, הבטחות שלא קוימו... בקיצור - התרחקו מחברת נוה אקדמיה כמו מאש. הם לא עומדים בהבטחות שלהם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ari0252
        ari0252 נערך לאחרונה על ידי

נוה אקדמיה

שבוע טוב

יש לי שני מסרים עיקריים עבורך:

1.בפורום זה מטבע הדברים רוב האנשים נוסעים עצמאית ולא בטיולים מאורגנים.

2.אם בחרת להשמיץ בפורום זה חברה כלשהי ,רצוי שתפרט במה דברים אמורים ולא "תזרוק " אמירות כלליות .

ועוד אציין שאין לי דבר בעד או נגד החברה שהוזכרה ואין לי אינטרס איתה או אינטרס אחר כלשהו.

מה היה "מזעזע" ?

אז מה אם המדריך הזכיר לך שיר של רחל?

איזה הבטחות לא קוימו?

איזה מלונות הובטחו לכם ומה לא קוים.

למה צריך להתרחק מחברה זו "כמו מאש" ?

• lbd
          lbd נערך לאחרונה על ידי

נוה אקדמיה - מה לא ברור

אני מסכים עם ארי. 1. בפורום הזה רוב רובם של המשתתפים מטילים עצמאית לכן לא כל כך מתענינים בטיולים מאורגנים. 2. אם מעבירים ביקורת אז רצוי לפרט מה היה כל כך מזעזע בטיול.

• ח.ג
            ח.ג נערך לאחרונה על ידי

נוה אקדמיה - מה לא ברור

גם זכות המיעוט לדעת ולכן מסכימה עם יוסי.

אנחנו מטיילים בד"כ עצמאית. לא יכולתי לדמיין את עצמי בטיול מאורגן עד שהצטרפתי בספונטניות  לחברים לטיול מאורגן עם חברה אחרת ,לגמרי במקרה גם הוא היה לאירלנד.

מאמינה שגם המטיילים רק עצמאית עד כה עשויים למצוא את עצמם יום אחד בוחרים טיול מאורגן מסיבה כלשהי וטוב שידעו ...אותי הנסיון לימד לחפש חוות דעת ולבחון היטב תכניות ובהחלט כאן באתר למטייל קיבלתי עזרהלקראת טיול בסין באפריל האחרון.

• lbd
              lbd נערך לאחרונה על ידי

נוה אקדמיה - מה לא ברור

את צודקת: "גם זכות המיעוט לדעת",  לכן היה רצוי שהמתלונן במקום אמירות כלליות יפרט מה לא היה בסדר לפי דעתו בטיול של החברה.

• evashmil
                evashmil נערך לאחרונה על ידי

נוה אקדמיה - מה לא ברור

כבר בחודש ינואר 2014 פורסמה כאן חוות דעת שלילית על - נווה אקדמיה.

הנה הקישור:

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1223728/start-0/

שמיל

• evashmil
                  evashmil נערך לאחרונה על ידי

נוה אקדמיה - מה לא ברור תוספת

ל- 8 :  גם אני הופתעתי.

שמיל

• יונית
                    יונית נערך לאחרונה על ידי

תלונה על טיול מאורגן

כאשר מגיעים לפורום בפעם הראשונה

הודעה ראשונה

כדאי מאד להבין את מהות הפורום ,תכניו והמיקוד שלו.

אם אתה מעוניין שיתייחסו ברצינות להערותיך- לא לכתוב היגד כללי

אלא לציין לפרטים את התלונה, ההערות, ההבטחות שלא מומשו

ואז תוכל לקבל גם ייעוץ יותר ממוקד ב"מה ניתן לעשות"

מעבר לכך שאתה עלול להיות נתבע -אבל זו ההחלטה שלך.

למען הסר ספק לח"מ אין שום קשר לחברה המצוינת לעיל או לכל חברה אחרת בתחום.

• lbd
                      lbd נערך לאחרונה על ידי

.
                      • עודד
                        עודד נערך לאחרונה על ידי

תלונה על טיול מאורגן

אני בכלל מתפלא שעם כל הניסיון הרב בפורום יש דיון על הטרול הנ"ל. יש לו רק

הודעה אחת בפורום אז זה לא אומר דרשני? 

• lbd
                          lbd נערך לאחרונה על ידי

תלונה על טיול מאורגן

עודד-----מאיפה צצים הטרולים האלה?

ישנם שני סוגים:

1. מתלהב מאיזה נהג הסעות, עד כדי כך שמפרסם את שמו, כתובתו, מס' הטלפון, דוא"ל וגם את מספר הנעליים.

2. מתלונן על נהג הסעות (אולי זה שהקודם פרסם) אבל לא מפרט מה בדיוק לא היה בסדר.

המשותף לשניהם שמופיעים בפעם הראשונה בפורום.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • עודד
                            עודד נערך לאחרונה על ידי

זה בדיוק מה שהתכוונתי.
                            • irena65
                              irena65 נערך לאחרונה על ידי

נוה אקדמיה - מה לא ברור

ברצוני להוסיף שאני אישית מחפשת מידע על חברות נסיעות וטיולים מאורגנים  כמו כן אנו מטיילים עצמאים   בכל העולם . כרגע חזרנו מרומניה . אין בזה שום דבר רע שאנשים משתפים בחוויות שלהם אחרים . זה פורום לכל המטיילים . על אחד יקרא ויחליט לעצמו מה לעשות ובמי לבחור 

• עודד
                                עודד נערך לאחרונה על ידי

נוה אקדמיה - מה לא ברור

אני חושב שכדאי לך ללמוד מאנשים עם ניסיון בנושא ולא לחשוב שאת חכמה.

יש פה הטעיה מכוונת. כניראה שאת חסרת ניסיון ולא מודעת לזה.

• חיים מוסט
                                  חיים מוסט נערך לאחרונה על ידי

נוה אקדמיה - מה לא ברור

שלום רב. קראתי בעיון את כל תגובותיכם, והסיבה שלא הגבתי עד היום היא ששלחנו מטעם כל הקבוצה מכתב מפורט לחברת נווה אקדמיה, אבל קיבלנו תשובות מתחמקות שגבלו באי אמירת אמת. אני מפרסם כאן את תמצית המכתב.

התחייבות שלכם הייתה לחצי פנסיון כולל כל הבילויים בערבים, אין optional, הכל כבר כלול!

בפועל לא קיבלנו אפילו בילוי אחד בערב. היה optional - היינו במופע סטפס עליו שילמנו 35 יורו לכרטיס, למרות שמחירו בקופה היה 29 יורו. בנוסף כל המלונות היו מרוחקים מהמקומות בהם היו אמורים להיות ולא הייתה לנו שום אפשרות לצאת למוקד בילוי כלשהו. כאשר פנינו לירדן הורן המדריך, הוא הציע לקחת מוניות ולצאת על חשבוננו. זו ממש הפרה בוטה של הבטחתכם.

התחייבות שלכם: 10 ימי טיול מלאים.

בפועל היו רק 9 ימי טיול. היום האחרון היה אמור לכלול טיסה לישראל שאמורה הייתה לנחות בשעה 3 בבוקר. זה לא נחשב יום טיול מלא. 

לגבי המדריך ירדן הורן:

ההסברים שלו היו שטחיים למדי. לא קיבלנו אף לא סקירה מעמיקה אחת על אירלנד.

ציטוט מהאתר שלו : "מדריך טיולים וטייל ותיק המתמחה בעולם השלישי ואוהב לטייל בו". אירלנד איננה בעולם השלישי והוא לא מומחה לאירלנד. לפי דבריו, הפעם האחרונה בה ביקר באירלנד הייתה לפני שש שנים.

לא פחות חשוב: מדריך טיול צריך להימנע מאמירות פוגעניות כמו "ההומואים והלסביות הם מוטציות של הטבע".

כל המלונות היו מרוחקים מהמקומות שהובטחו, ולא הייתה כל אפשרות לצאת לבילוי כלשהו. עברנו את כל אירלנד ללא כניסה אחת לפאב אירי או מגע כלשהו עם האוכלוסייה המקומית. רוב המלונות היו ברמה ירודה למדי. הטיסות היו הזולות ביותר שניתן היה למצוא, עם נחיתת ביניים באיסטנבול והמתנה של מספר שעות שם.

התחושה שלנו הייתה שהחברה מנסה לחסוך עלינו בכל דרך אפשרית על מנת להגדיל את רווחיה.

כל התלונות שלנו למדריך ירדן – נענו במשיכת כתפיים ובאמירות ש"דיברתי עם החברה" או "אתם יכולים לצאת במוניות" אבל ללא כל פתרון מעשי. 

• dubyco
                                    dubyco נערך לאחרונה על ידי

נוה אקדמיה - מה לא ברור

הפורום פתוח לכולם וגם לאנשים מזדמנים, אין כל מניעה ממישהו שקיבל שרות טוב

או רע לרשום את דבריו.

כמובן שרצוי שכל אימרה וכל חוות דעת יהיו מבוססים על נתונים והסברים

כמו ההודעה האחרונה.

הייתה לא מזמן בחורה שהמליצה על מדריך בברלין וקיבלה "שמיכה" מחברי הפורום.

יש מנהלת לפורום אם נסיון , ובמידה ויש שרשור שנראה לא תקין אני בטוח שהיא תוריד. ולא חייבים להגיב לכל שירשור.(בסוף יעלם)

עודד , בהמשך להודעה 16 אני לא מבין מה ההטעיה וכל הסגנון לטעמי לא במקום.

• lbd
                                      lbd נערך לאחרונה על ידי

נוה אקדמיה - מה לא ברור

אם היתה מתחיל את השרשור כ,ך עם תלונות מפורטות,, לא היו יורדים עליך. למרות שלפי נסיוני בפורום מעט מאוד חברים משתמשים בטיולים מאורגנים. למעשה הפורום קיים כדי לעזור לחברים לתכנן את הטיול העצמאי שלהם בצורה הטובה ביותר.

אני מטייל כבר עשרות שנים, מעולם לא השתתפתי בטיול מאורגן (ע"י אחרים).

ותאמין לי, גם לי היו תלונות נגד מארגן הטיול (שבמקרה שלי היתי אני).

• יונית
                                        יונית נערך לאחרונה על ידי

אם תרצו להגיש תביעה-אתם צריכים להתייחס למחויבות

של החברה בכתב.

איזה מלונות הובטחו?

האם נרשם כי תקבלו מלונות 4 כוכבים ובפועל קיבלתם 3 כוכבים?

אז יש יסוד לתביעה

האם נרשם היכן שהוא שהמלונות יהיו במרכזי ערים/נגישים לבילוי/ (לדעתי לא- כי חברות הטיולים המאורגנים לרוב מלינות מחוץ לערים ובוודאי לא יתחייבו להלנה בעיר )

האם התחייבו לפניכם במספר מסוים של בילוי ערב? פעמיים, שלש, כל ערב?

האם הובטח לכם ביקור בפאב אירי? פעמיים, חמש?

פרסום החברה כפי שמופיע בחוברות השווק שלהם מהווה "חוזה" בין הלקוח לבין החברה.

כך שאם יש חוזה שהופר- יש לכם מקום לתביעה.

אבל אם מדובר על ציפייה ואכזבה---- כנראה שלא יהיה בסיס לתביעה מוצדקת.

רק תלמדו לעתיד לבדוק את התנאים של ההזמנה מראש עם זכוכית מגדלת.

• ידידיה123
                                          ידידיה123 נערך לאחרונה על ידי

נוה אקדמיה - מה לא ברור

לכל משתתפי הפורום ולחיים שלום רב,

קראתי בעיון את התלונות והתגובות והתרשמותי היא שיש כאן עירוב של דברים. יש כאן תלונות שאולי מוצדקות  (קשה לדעת כי לא צורף חומר כתוב) עם דעות ועמדות שהן סוביקיטיביות ובחלקן קרוב לוודאי ואולי נובעות מפערי ציפיות.

חובה עליי לציין שאיני קשור לחברה המדוברת או לחברה אחרת ובכלל איני קשור לענף הנסיעות כך שאין לי שום הטיה לכאן או לכאן.גם לא נסעתי בחברה המדוברת מעולם .

התלונה הראשונה שפורטה בפורום היא כללית מאד ,לא ברורה וגם לא מובנת (אני באופן אישי מאד אוהב את שירי רחל ,אבל מה הקשר ?).

ביחס למכתב שפורט היום ע"י חיים -לדעתי הייה מקום להביא את תגובת החברה.

התרשמותי ממכתבו של חיים:

אם אכן הייתה התחייבות מוצקה לבילויים בערבים ללא תשלום וזה לא ניתן ,כי אז יש קייס חזק מאד לתלונה.אבל מה תגובת החברה לנושא זה?

מלונות מרוחקים מהמקומות בהם היו אמורים להיות -לא ברור מה הובטח לכם והיכן היו המלונות .האם קבלתם מלונות ברמה יותר נמוכה ובמיקום שונה מהמובטח? הייתי נותן דוגמה או שתיים לבעיה זו

מספר ימי הטיול -נראה שיש צדק רב בתלונה .מה תגובת החברה?

לגבי המדריך -לי אישית יש תחושה לא נוחה מהתלונה  ביחס למדריך וכמובן שאפשר לא להסכים איתי. נחזור לעניין שירי רחל. אז מה אם אינו מומחה לאירלנד? הבטיחו לכם מומחה לאירלנד? נראה לי תמים לצפות שכל מדריך טיולים יהיה דוקטור למדינה בה הוא מדריך.אז מה אם אמר משהו על לסביות ? מה זה קשור לטיול ולתלונה ,זה מתחיל בשלב הזה "להריח"  כאילו אתם "מחפשים"  אותו מסיבה כלשהי .

למה לא הלכתם לפאב? הבטיחו לקחת אותכם לפאב? מה אתם לא יודעים להסתדר וללכת לפאב?
                                          הטיסה -אז מה אם חיכיתם באיסטנבול ?אתם לא ראשונים ולא אחרונים  שהייה להם קונקשן .ככה החברה מוזילה לכם את הטיול.האם הבטיחו לכם טיסה ישירה?

בכלל תחושתי היא שיש כאן פערי ציפיות בין מה שהנוסעים קיוו לקבל ובין מה שניתן לבסוף ולכן חשוב להבין בדיוק מה הבטח,מה קוים ומה תגובת החברה.

• ח.ג
                                            ח.ג נערך לאחרונה על ידי

אם תרצו להגיש תביעה-אתם צריכים להתייחס למחויבות

יונית,  עד כמה שהתנסיתי פרסום החברה כפי שמופיע בחוברות השווק שלהם אינו מהווה  "חוזה" בין הלקוח לבין החברה. ב2 הטיולים היתה ניירת נוספת מרגע שבקשתי להרשם לטיול. (תקשורת בעיקר במיילים ופקס וקשר טלפוני לברורים) 

מנסיוני בטיולים מאורגנים החברות שלחו לנו חומר מסודר. תכניות יומיות  ועוד ועוד. וב-2 הטיולים היו "צ'ופרים" ז"א הפתעות  נעימות עליהן לא הודיעו מראש.

אמנם לא אהבתי את התנהגות המדריך שלנו באירלנד אבל החברה עימה טיילנו מילאה את התחייבויתיה : שלחה לנו הביתה פרוט הטיול ובילויי הערב החינמיים. והם אכן היו. שלחה מראש רשימת בתי מלון. כך שכל אחד היה יכול לפתוח מפה באינטרנט ולבדוק איפה לנים. כתובת מלון אחד נמסרה רק יום לפני הטיסה. הובטח שיהיה בעיר X ובפועל היה באמצע שום מקום מרחק שעה נסיעה מה שקיצר את זמן הטיול למחרת וגרם לדילוג על מקום אחד.. במפגש בנתב"ג  קיבלנו דף הסבר על בילויים בתשלום. כשהיה בילוי ערב מרוחק מהמלון האוטובוס הביא אותנו למקום מסוים ונקבעה שעת איסוף. 

הטיול בסין היה מאורגן למופת. כל המידע נמסר וגם היתה פגישה כשבוע טרום יציאה.  בעיות קטנות צצו רק ביומיים האחרונים של הטיול . טיסה התעכבה. המדריך המקומי אחר ולא נסך תוכן הגיוני ליום האחרון. לדברי המדריך עיכובים קורים שם פעמים רבות וזה נלקח בחשבון.

.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון