עזרה בתכנון טיול לסין
-
שלום,
אני ואשתי טסים לחודש לסין.
מתכננים להתחיל מקונמינג ולעלות צפונה לצאנגדו.
מסיימים בהונג קונג.
אשמח לטיפים על טרקים ומקומות מעניינים ששוה להגיע אליהם.
תודה רבה.
אלון וירדן
-
עזרה בתכנון טיול לסיןשלום אלון,
לא ציינת מתי הטיול. יש לפחות 2 מקומות שעולים לי כרגע לראש שעונת הביקור בהם די קצרה - dongchuan, yuanyang
יש המון מה לראות ביונאן. נתחיל בזה -
אפשר כך - קונמינג לשנגרילה דרך דאלי-ליג'יאנג, ומשם לצ'נגדו דרך קאנדינג.
ואפשר כך - מליג'יאנג - אגם לוגו - טרק 8-9 ימים לפארק יאדינג - צ'נגדו.
אלה 2 כיוונים שנמצאים פחות או יותר על אותו מסלול.
-
עזרה בתכנון טיול לסיןהיי גילי,
את לטרק שציינת צריכים מדריך או שאפשר עצמאית?
-
עזרה בתכנון טיול לסיןאפשר עצמאית רק שזה כרוך בהכנה קצת יותר מעמיקה, בעיקר בגלל חוסר תקשורת בדרך. יש כפרים שבהם ניתן להצטייד, לא בעיה.
(תיכננתי אבל לא יצא לפועל, אז יודע רק מההכנות שערכתי..)
יש לא מעט סוכנויות שמציעות את הטרק הזה, בין 8 ל-20 יום.. תלוי בנקודות התחלה וסיום.
הנה כמה דוגמאות לידע כללי -
-
עזרה בתכנון טיול לסיןביונאן יש את הטרק ביובאנג שזה למעשה הגעה לכפר יובנג (יום אחד של הליכה)+ טיולי יום מהכפר ואז חזרה בדרך שונה.. (סה"כ בין 3-5 ימים)
יש בדרום הבק דור את טרק ה"קורה" שבשמורת יאדינג שהוא יום אחד ארוך.
יש בבק דור את העיירה טאגונג ששם ניתן לצאת לכמה טרקים דרך אנג'לינה (אמריקאית שגרה שם) או עצמאית (בעזרת מפות וסיפור דרך מאנג'לינה)..
-
טרק לוגו-יאדינגבעקרון אפשר עצמאית. אבל קח בחשבון שאין מפות טובות של האזור, השבילים רבים ומבלבלים, כך שתצטרך תקשורת טובה עם המקומיים כדי להגיע ליעד. כמובן תשכח מאנגלית. ברוב ימי הטרק עוברים בכפרים וניתן גם לאכול וללון בהם, אבל ביומיים האחרונים (אם מתחילים מלוגו), כאשר עולים ליאדינג, אין כפרים וצריך לישון בשטח או בבקתות רועים. אני ממליץ לקחת מדריך, אלא אם אתם מאוד מנוסים בטרקים עצמאיים בתנאים כאלה.
טרקים באזור הזה בנוסף לאלו (המצויינים) שהזכיר וי-וי-וי - מעמק הנו-ג'יאנג לדצ'ין, וסביבת הר גונגה-שאן הענק שליד קאנדינג.
-
טרק לוגו-יאדינגנשמע מעניין, אבל נראה לי שאין לנו אין הניסיון והידע בשביל לעשות את זה עצמאית...
תודה!