התייעצות :)
-
היי חברים,
הפורום חדש לי, יפה לראות את כל ההמצלות שיש פה.. ממש עוזר!אני טס באמצע אוגוסט

רציתי לשאול..
1.מה הדרך היעילה ביותר לעבור מפוקט לסמוי?2. האם כדאי לצאת עם הנייד שלי מהארץ (גלקסי 4 אורנג')?
3. חשבתי לקנות לי בקבוק אחד או שתיים של שתיה חריפה בדיוטי פרי\במטוס, האם יעשו לי בעיות בכניסה לבנקוק? (טיסה ישירה אלעל לבנקוק ומיד לאחר מכן פנים לפוקט)
4. מחשבים ואלקטרוניקה בכלל.. אני מעוניין לרכוש מחשב\טאבלט - בטוח לקנות בתאילנד? או שעדיף בארץ?
נכון לעכשיו אלו השאלות ש"מטרידות" אותי ביחס לטיול..
תודה רבה מראש לעוזרים!!!
*טסים בתקופת זמן הזו? - עדכנו! -
התייעצות
בטיסה
כן
מותר להכניס לתאילנד ליטר אחד של אלכוהול בלבד.
עדיף בארץ בגלל הביטוח
-
התייעצות
1. הדרך היעילה לעבור מפוקט לסמוי היא בטיסה. תברר מחירים באתר האינטרנט בחברת בנגקוק אייר ותאי איר.
2. אין בעיה להגיע עם הנייד לתאילנד, הוא יכול לשמש אותך לדבר עם האפליקציות דרך הנייד. רק כשאתה יוצא למסיבות, תדאג לשמור עליו שלא ייגנבו לך אותו.
3. אתה יכול להכנס 1 ליטר לבנגקוק, לדעתי מיותר לקנות בארץ השתייה בתאילנד יותר זולה מהארץ.
4. אין שום בעיה לקנות בתאילנד.
-
לגבי האלכוהולאני מסכים עם אורית.
תקנה את השתייה החריפה בתאילנד, גם בשדה תעופה בבנגקוק יותר זול מבארץ.
אלא אם כן אתה מתכוון למשקאות שלא נפוצים בתאילנד (ערק למשל)
-
לגבי האלכוהולרן, מוכרים עראק בבית חב״ד כ-650 באט לבקבוק. (המחיר נכון לצ׳אנג מאי, יכול מאוד להיות שבאיים המחיר יקר יותר).
-
אורית-תודה על המידעלמרות שאני בכלל איש של קוניאק

טוב לדעת שאפשר להשיג ערק גם בתאילנד, ואפילו זול יותר בהשוואה לארץ מאז העלאת המחירים של יאיר לפיד
-
אורית-תודה על המידעתודה רבה חברים

לגבי המעבר מפוקט לסמוי..חבר משגע אותי על דרך זולה מאוד - דרך מעבורת ואוטובוס..
ההבדל הוא כזה משמעותי?אני מעדיף טיסה, נראה לי ממש מסרבל כל המסע הזה בדרך שהוא מציע.
-
אורית-תודה על המידעאתה צודק- לך על הטיסה.
ההפרש במחירים זה לא סכום שירושש אותך, ולא תתעשר מהחסכון שלו.
חבל לשרוף יום שלם ומייגע בחופשה קצרה, רק כדי לחסוך קצת.(אלא אם אתה מגיע במסגרת טיול ארוך של כמה חודשים)