ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הארכת שהיה

פורום צפון אמריקה
    5
    7
    1747
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Edensabti
      Edensabti נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם! 

צריכות קצת עזרה והכוונה מבעלי הניסיון כאן.

אנחנו נמצאות בארצות הברית כבר כמעט תשעה חודשים בטיול, מעוניינות לצאת בין שבועיים לשלושה בקנדה ואז לחזור חזרה לתוך ארצות הברית להמשיך לטיול בצד המזרחי של ארצות הברית.

אנו נמצאות כאן כרגע לאחר שהגשנו בקשה להארכה ( בקשה ראשונה).

יש למישהו מושג כלשהו מה הפרוצדורה במעבר הגבול בין קנדה לארה״ב מבחינת הגירה? האם יש להם אפשרות/ סמכות לחידוש אשרת כניסה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

הארכת שהיה

מאחר שלא קיבלתם - עדיין - תשובה לגבי ההארכה, לצאת לקנדה זה סיכון. לא יודע אם יאפשרו לכם להיכנס שוב בטרם קיבלתם תשובה על הבקשה להארכה. אני לא יודע אם יש גולש בפורום שהתנסה בכך, אולי israelimom (ענת) או אושרה ק. ששהו שם תקופות ארוכות. נדמה לי גם שהגושלת הדר חורש. נסו לאתר את השרשורים שלהם של טיוליהן הארוכים או תפנו אליהן במסר אישי, הן לא תמיד רואות את כל הודעות הפורום.

• israelimom
          israelimom נערך לאחרונה על ידי

הארכת שהיה

לא הבנתי על איזו אשרה אתם כבר שם במשך 9 חודשים? האם על אשרת תייר לשישה חודשים שטרם התקבלה ההארכה אליה? אין לי מושג מה זה אומר מבחינת הססטוס החוקי שלכם שם כרגע. אני בכלל לא בטוחה שעצם הגשת הבקשה פירושה שאתן יכולות להמשיך ולשהות מעבר לשישה חודשים. במקרה כזה, אתן כרגע על תקן של שוהות בלתי חוקיות, לא? אני חושבת שזה כבר משהו שצריך להתייעץ לגביו עם עורך דין ובטח ובטח שלא הייתי מנסה לגשת לשוטר גבולות במצב כזה.

מה שאני מכירה הן שתי אופציות - 

1. לבקש הארכה בצורה מסודרת ולקבל אותה (או אישור זמני) טרם תפוגת האשרה הראשונית. 

2. לצאת לפני תום חצי השנה של אשרת הכניסה למקסיקו או קנדה לשבוע-שבועיים ואז לחזור ולקבל שוב אשרת כניסה חדשה לחצי שנה. הסיכון במקרה כזה תמיד קיים, שיחליטו לא לאשר. מצד שני הוא תמיד קיים גם ככה. אני כמעט בטוחה שזה מה שמשפחת חורש עשתה, וגם משפחות אחרות שאני מכירה שהיו למעלה מחצי שנה.

אנחנו אף פעם לא טיילנו יותר מחצי שנה, כך שלגבינו זה לא היה רלבנטי.

• may east
            may east נערך לאחרונה על ידי

הארכת שהיה

צריך להגיש את בקשת ההארכה לפחות 45 יום לפני סיום אשרת הכניסה, ויותר מ 3 חודשים מהכניסה.

במשך ההמתנה לתשובה, אפשר להשאר מעבר לזמן באשרת הכניסה עד 240 יום מעבר לאשרה i-94

אפשר לעקוב אחר הסטטוס באינטרנט.

אחריות המגיש , לבדוק את הסטטוס !

After you file the extension you can stay for 240 days after the expiration of I-94 or till the approval or denial of extension, whichever comes first. Once you file the B1 B2 visa extension application, USCIS will send you a receipt with a number (13-digit).This is your case number. The approximate processing time will be indicated on the receipt. It can take a few weeks to process your case.

• israelimom
              israelimom נערך לאחרונה על ידי

הארכת שהיה

מעניין. כלומר, אם הגשתן בזמן, עברו ארבעה וחצי חודשים מאז הגשת הבקשה. הם כותבים שם שזה לוקח לרוב כמה שבועות לטפל בבקשה. בדקתן מה הסטטוס?

אישית, לא הייתי יוצאת מגבולות ארה"ב במקרה כזה. יכול להיות שזה יהיה בסדר, "יאפס" לכן את אשרת השהייה ותקבלו אחת חדשה. מצד שני, אם מופיע במערכת שאתן "בתהליכים" ואין לכן אשרה נוכחית בתוקף, מי יודע מה יגיד השוטר במעבר הגבול. אתן יכולות לנסות להתקשר לקונסוליה הישראלית לנסות לברר, אבל אם מאד חשוב לכן להשאר בארה"ב את כל 240 ימי ההארכה, אישית לא הייתי לוקחת את הסיכון.

• may east
                may east נערך לאחרונה על ידי

הארכת שהיה

"אישית, לא הייתי יוצאת מגבולות ארה"ב במקרה כזה. יכול להיות שזה יהיה בסדר, "יאפס" לכן את אשרת השהייה ותקבלו אחת חדשה"

כתוב באתרים הרלוונטיים במפורש, שיציאה לקנדה, מקסיקו וגם בקרוז לאיי הקריבים/בהמס לא מאפס את השעון ולא מקבלי i94 חדש.

• אושרה קמחי
                  אושרה קמחי נערך לאחרונה על ידי

הארכת שהיה

הי,

כשהיינו בלוס אנג'לס (לפני 10 שנים) הלכנו למשרדי ההגירה כדי להאריך את בקשת השהייה. זה היה כשכבר טיילנו כ-4 חודשים בארהב.

יש שם פקידים ששמחים לעזור ועמדות אינטרנט שניתן לקבוע תור לראיון באמצעותן ולידן פקיד שתפקידו להנחות את המשתמשים.

התייעצנו עם הפקיד והוא הציע שלא נגיש בקשה עכשיו (כי נותרו עוד חודשיים) אלא נצא לקנדה ונקבל אשרה חדשה במעבר הגבול בחזרה. 

זה מה שעשינו בסוף. יצאנו לשבוע לונקובר ובחזרה נכנסנו בלי בעיה. 

היה לנו כרטיס טיסה עם תאריך יציאה מארה"ב. 

מאחר שכבר הגשתן בקשה, הכי טוב זה לבדוק את הסטטוס שלה כמו שהציעו קודמיי.

באתר הזה אפשר לבדוק סטטוס בקשה

אושרה

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון