היי עזרה)
-
אני וחבר טוב טסים לתאילנד מחר
1) אנחנו לא תכנו כלום היינו רוצים לנחות וישר לנסוע לסוכנות נסיעות כדי לקבל מידע ושיעזור לנו לסדר את טיול כשנגיע לשם מה איזה מקום להגיד לנהג מונית שאקח אותו איפה כל סוכנים נמצאים בעיקר הישראלים?
2) האם יש כספומט בשדה תעופה? וכמה הכי הרבה ניתן למשוך ובכלל כדי בגלל עמלה
3) האם כדי לנסוע לצפון לכמה ימים או שיש שם מזג אוויר שלא מאפשר בתקופה הזאת?
4) ב10 באוגוסט יש מסיבת פול מון, אנחנו לא הזמנו מקומות בגאסטהואס ולא במלון, השאלה האם בכל יש סיכוי שנמצא משהו בזמן?
5) ואיך המצב שם מבחינת ביטחוני השתפר אפשר להסתובב בלילות? יש ומסיבות? וזה כי אנחנו באים לבלות אז חשוב לנו לדעת
תודה רבה מראש ויום טוב!
-
היי עזרה)1] האיזור אליו מגיעים רוב הישראלים אחרי הנחיתה הוא איזור הקוואסן שם נמצאים רוב הסוכנויות ובית חב"ד גם כן
2]כספומט יש גם בשדה וגם בכל פינה המקסימום הוא 20 אלף באט למשיכה
3+4]אם תסגרו בתחילת הטיול לינה בקופנגן וטיסה או תגיעו בטיסת המשך ישירות לצ'אנג מאי תוכלו להספיק גם את המסיבה וגם 4-5 ימים בצפון ששווה להגיע אליו בכל ימות השנה
5]המצב הביטחוני בתאילנד מעולם לא היה טוב יותר הכל מתנהל כרגיל לגמרי
בתקווה שגם בארצנו בקרוב
-
היי עזרה)1. תגיד לנהג המונית chabad house, לא משנה באיזה יעד תהיו, ליד בית חב״ד יש סוכנויות ישראליות.
2. בכל שדה תעופה יש כספומט, הסכום המקסימלי הוא 20,000 באט.
3. אתה בהחלט יכול להגיע לצפון.
4. במסיבת הפולמון, קשה מאוד למצוא מלון, כדאי מאוד שכבר עכשיו תזמין מלון לתקופת הפולמון, אצה צריך מינימום 5 לילות בתקופת הפולמון.
5. באיים, אין בעיה לצאת בלילות ולהינות. בצפון תצפה לבית קברות בלילות, הכל סגור בחצות.
-
היי עזרה)1. רוב הסוכנויות הישראליות ובית חב"ד מתרכזות באיזור של הקאוואסן וברחוב המקביל לו. תגיד לנהג מונית שיסע לרחוב הקוואסן ושם אתה תמצא כבר מלא שלטים של סוכנויות.
2. אני נתקלתי גם בכספומטים שהסכום המקסימלי שלהם הוא 30,000 ו 15,000, אבל בכ"מ תמיד כדאי למשוך את הסכום המקסימלי.
3. מכיוון שהטיול שלכם גם ככה לא סגור הייתי פשוט זורמת ועוקבת אחרי מזג האוויר, מחירי הטיסות וחברה שתיפגשו בהמשך.
בכללי, לפי דעתי כדאי מאוד להגיע לצפון.
4. כדאי להזמין כבר עכשיו מלון לתקופת הפול מון, כשתגיעו לשם יהיה לכם מאוד קשה למצוא מקום.
5. אני חזרתי לפני שבוע, היה מעולה מכל הבחינות

-
היי עזרה)את צודקת, בכספומט הצהוב יש אפשרות להוציא 30,000 באט.
-
לגבי מסיבת הפול מוןבתקופת מסיבת הפול מון האי פנגן עמוס לעייפה, דבר שכמובן מתבטא בתפוסה מלאה במלונות ובגסטהאוסים. בנוסף, רבים מהמלונות שיחייבו אתכם בהזמנה למס' לילות.
לסיכום, הזמינו כבר עכשיו מקום לינה לקו פנגן! -
לגבי מסיבת הפול מוןלמה צריך לסגור מלון למספר ימים בתקופת הפול מון? המסיבה היא לא לילה אחד?
יש לכם המלצה למלון\גסטהאווס שהוא באזור של המסיבה?
אני מתכוון להגיע למסיבה בתאריך ה08.09
מגיע לקופנגן ב08 בבוקר\צהריים מקוסמוי במעבורת, לוקח חדר.. נהנה במסיבה, נכנס לישון קצת וחוזר ב09 חזרה לקוסמוי..
תקין? -
לגבי מסיבת הפול מוןאני לא חושב שהדבר אפשרי אולי בגסט האוסים מסויימים כל בתי המלון דורשים התחייבות של מינימום לילות בד"כ 5 לילות
-
לגבי מסיבת הפול מוןרובם המכריע של המלונות בהאדרין דורשים הזמנה של מינימום 5 לילות בשבוע של הפולמון.
אולי פשוט עדיף לך להגיע מקוסמוי למסיבה ולחזור בבוקר היישר מהמסיבה בלי לקחת חדר.
אני אישית לא מכיר את המלונות שניתן להזמין ללילה אחד בלבד בפולמון, אולי שאר החבר'ה בפורום יוכלו לעזור.
-
אחלה.גם אפשרות...
אני חושב שזה מה שאעשה.
פשוט הטיסה שלי לבנקוק היא ב10.09 מקוסמוי..