סגרנו טיסה לשבוע הבא....
-
שלום..
סגרנו טיסה בתחילת השבוע ומסתבר שאנחנו טסות שבוע הבא לתאילנד!
אנחנו נהייה רק באזור הדרום והמרכז, כי הטיול שלנו קצר (שבועיים) ואנחנו גם שומרות שבת..
רציתי לשאול מה דעתכם על המסלול שהכנו:
יום 1- פוקט
יום 2- פוקט
יום 3- פוקט
יום 4- פוקט
יום 5- קופיפי
יום 6- קופנגן
יום 7- קופנגן
יום 8- קוסמוי
יום 9- קוסמוי
יום 10- קוסמוי
יום 11- קצ'נבורי
יום 12- קצ'נבורי
יום 13- בנגקוק
יום 14- בנגקוק
יש לי עוד מספר שאלות נוספות..
איך כדאי להגיע מאי לאי? לדוגמא מפוקט לקופיפי, והאם ניתן להזמין שם טיסה או שחייבים לסגור מהארץ?
ומישהו יודע אם אפשר לקנות בלון גז לאמגזית באזור האיים ואיפה?
תודה,
טל-לי
-
סגרנו טיסה לשבוע הבא....המסלול בכלליות נראה בסדר פרט לזה שלא הייתי מגיע לקופיפי ללילה אחד בלבד חבל על הטרטור ואפשר לראות את האי בטיול של 7 האיים בנוסף לבנגקוק אולי להוסיף עוד יום אחד יומיים יכול להיות מעט מדיי ולא תספיקו הרבה
מבחינת המעבר בין פוקט לקופיפי הוא מתבצע במעבורת של כשעתיים
-
סגרנו טיסה לשבוע הבא....מסלול גרוע מאוד.
פוקט קופיפי קופנגן קוסמוי קנצנבורי בנגקוק.
6 יעדים ב 14 יום
זה מירוץ למיליון זה לא טיול.
תקשיבו טוב.
קודם כל מבחינת מזג אוויר לא כדאי להגיע לפוקט וקופיפי מכיוון שעלולים לרדת שם גשמי מונסון חזקים.
לכן,עדיף להגיע לקוסמוי וקופנגן.
התוכנית שאני הייתי מכין היא כזו.
קוסמוי 5 ימים
מעבורת לקופנגן
קופנגן 4 ימים
(אין שם משהו מיוחד שאין בקוסמוי)
נותרו 5 ימים.
טיסה לבנגקוק.טיול יומיים לקנצנבורי (לכו לרחוב הקאוסן,יש שם סוכנויות ישראליות)
ו יומיים שלושה אחרונים בבנגקוק.
אם בכל זאת תרצו את פוקט אז
פוקט 4
קופיפי 3
קוסמוי 4
בנגקוק 3 שמתוכם טיול יומיים לקנצנבורי.
-
סגרנו טיסה לשבוע הבא....בטיול של שבועיים, לא הייתי מציעה לכם לבקר ביותר מ-3 מקומות. תנצלו את השהייה וההנאה מכל מקום ומקום ולא תרוצו למירוץ למליון העיקר שתסמנו וי שהייתם, שילמתם כל כך הרבה כסף עבור החופשה שלכם בתאילנד ולכן גם מחיר הטיסות מקוסמוי לפוקט ומפוקט לבנגקוק הוא מיותר.
תלכו על המסלול הראשון שאיתן המליץ לכם קוסמוי, קופנגאן ובנגקוק. ב-5 ימים בבנגקוק, אתם בהחלט יכולים לשלב טיול של 2 ימים בקנצ׳נבורי.
בנוגע למלון, תיקחו מלון באיזור הקניונים או סוקומוויט הוא הרבה יותר מעניין מהקוואסאן. כדאי שתיקחו מלון ליד תחנת רכבת, זה נוח להגיע מקניון לקניון ברכבת.
-
בסיום מסלול שכזה אתן ראויות לסיכת לוחם ! -
במסלול שכזה תצטרכו יותר מבלון גז אחד!כמו שאמרו קודמי - צמצמו
נסו ליהנות מהמקומות בהם תהיו ולא רק לצורך סימון V.
-
סגרנו טיסה לשבוע הבא....גם אני עם המסלול הראשון של איתן...
-
במסלול שכזה תצטרכו יותר מבלון גז אחד!מסתבר שאני נשאר גם בשבוע הבא בארץ לצערי....
טוסו רק לצד אחד של האיים המזרחיים כמן שכתב איתן.
-
תודה רבה
-
סגרנו טיסה לשבוע הבא....חזרתי מהדרום בשבוע שעבר. יש גשם, והרבה!!! קחו בחשבון שמה שנראה קרוב במפה אורך שעות רבות במציאות ומתוך שבועיים אתם תהיו עם חוויות רבות מהמעבורות וכנראה גם עם...מחלת ים.
הצד השני, קו-סמוי בד"כ "ידידותי" יותר, אף כי גם שם יורדים גשמים. תצמצמו, כפי שהמליצו החברים. אפשר להיות בקו-סמוי, כולל קו-פנגאן והאי המושלם לצילילות ושנורקלינג, קו-טאו (אפשרי לקחת יום טיול לשם בעלות של 1800 בהט לאדם, כולל ארוחת צהריים). לגבי קו-סמוי קחו בחשבון שמוניות יקרות מאוד ולא רק יחסית לתאילנד. בנוסף, יש שם שדה תעופה קטן ויפה אבל הזיכיון לטוס לשם ומשם הוא רק לחברת בנגקוק איירוייז מה שאומר שהטיסות יקרות ויכולות לנוע באזור 3500 בהט לכרטיס. היציאה או הגעה לקראבי לדוגמה אפשרית במעבר הכולל אוטובוסים ומעבורת. הדבר יכול לקחת בין 6-8 שעות במצטבר, אבל המחיר הוא בין 600 ל- 900 בהט, זול בהרבה מטיסה.
אני לא מהאנשים שאוהבים את בנגקוק, אך מאידך, מאוד אוהב את הואה-הין. יש אוטובוס שלוקח משדה התעופה סוברנמבומי, בקומה ראשונה, שער 8 עד להואה הין בעלות של 305 בהט. מגיעים לשם בערך אחרי 3 שעות. תקראו על המקום ואם תרצו, אכתוב לכם עליו. בהצלחה.
אלי
-
טלי - גם חברת תאי נוחתת בקו סמוי -
טלי - גם חברת תאי נוחתת בקו סמויאנחנו היינו שם לפני שלושה שבועות. כשחיפשנו טיסות יוצאות זהו המידע שקבלנו מסוכנות נסיעות מקומית. גם הכרטיסים שהיו לנו בהגעה נקנו באמצעות סוכנות נסיעות בצ'אנג מאי שגם הם אמרו שזאת האופציה היחידה. אולי עשו שינוי רק בזמן האחרון.
אלי