ונקובר
-
נוסעת לוונקובר רציתי לשאול היכן עדיף לבקר בפארק קניון לין שבו יש גשר חבלים ויער אפלולי וקסום וזה חינם או קניון מקפילנו והגשר התלוי שהוא המפורסם והמתוייר וכמובן הגכניסה אליו עולה כסף.לשניהם אין לי זמן להגיע ואני צירכה לבחור..
מה עצת המומחים?
מאירה
-
ונקוברכשהייתי בונקובר דלגתי על שניהם, אבל שאלתך סקרנה אותי ועשיתי חיפוש. מסתבר שהנושא עולה לדיון בפורומים זרים די הרבה. הקנדיים המקומיים ממליצים כולם על לין כי העלות של קפילנו וכמות התיירים שם מקוממת אותם. עם זאת, נראה שמי שאינם מקומיים הם פחות חד משמעיים, בקפילנו יש בנוסף לגשר התלוי גם גשרים בין צמרות העצים ואטרקציה מ2011, מסלול מסביב לצוק. אני ממליצה לך לעשות מה שאני נוהגת לעשות כשיש לי התלבטויות נחמדות מהסוג הזה - חפשי סרטונים של שני המקומות ביו-טיוב ותנסי להתרשם.
-
ונקוברראשית הבהרה קצרה. שני המקומות נמצאים ב- North Vancouver ולא בעיר ונקובר עצמה. לא ממש משמעותי, אבל כדאי לדעת.
אני ביקרתי ב- Lynn Canyon, אחרי שקראתי את ההצעה הזו במדריך של Lonely Planet. הגשר איננו ארוך. לאחריו יש מסלולי הליכה לכוונים שונים ביער הגשם שבמקום. בכוון אחד מגיעים לבריכה וניתן גם להמשיך הלאה (מה שלא עשיתי).
מצד שני, ראיתי לאחרונה תמונות של Capilano ונראה מדהים, אם כי מוצף בתיירים. ל- Capilano ניתן גם לקחת שאטל מהעיר ונקובר (במקרה ואין רכב).
-
ונקוברתודה..
אני יודעת שהפארק נמצא בצפון ונקובר..מבחינתי זה אותו הדבר זה ונקובר..
אבל לעניינו אני זוכרת שכן ראיתי ב- Capilanoאת התוספת האטרקטיבית של הגשרים.. הייתי שם לפני הרבה שנים.. כנראה שנגיע שוב.אני אהיה שם בסוף ספטמבר מקווה שלא יהיו הרבה תיירים.
-
ונקוברהגשר התלוי בקפילנו
-
ונקוברתודה על התמונה