ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עד כמה מתאים האפטלינג למבוגרים?

פורום אירופה
    3
    5
    1511
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • james p
      james p נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,
      אני דיי בדילמה בנוגע לאפטלינג בגלל דעות סותרות שקיבלתי. 

לפי כל מה ששאלתי ושקראתי על האפטלינג הבנתי שהוא פארק יפהפה עם טבע מדהים וחשבתי שהוא הולם יותר מבוגרים בקסם ובפסטורליות שלו.

אנחנו עושים טיול משפחתי להולנד וצרפת שבו נהיה גם ביורודיסני וגם אפטלינג.
      אני חשבתי, שחבל שאנשים מבוגרים יסחבו לשני פארקי שעשועים והעדפתי לתת להם יום פארק אחד איכותי שונה ומיוחד וביום פארק השני נתפצל, הצעירים ליורודיסני והמבוגרים יסתובבו בפריס.

אני חשבתי שהאפטלינג איכותי ופסטורלי יותר בעוד שהיורודיסני ממוסחר וצעיר יותר והעדפתי לקחת את אמא שלי בת ה62 לאפטלינג על פני היורודיסני. 

השבת אכלנו יחד עם עוד זוג בני שלושים שהיו שם יחד עם עוד כמה זוגות ויצאו משם מאוכזבים ביותר. הם אמרו לי שממש לא כדאי לי לנסוע עם אנשים מבוגרים לאפטלינג.  הם טענו שהם ברחו משם אחרי שעתיים כי לא היה להם מה לעשות. המרחקים שם היו ענקיים ומעייפים, הפארק לא כזה מרהיב ויפהפה, המתקנים הם מתקני אקסטרים או מתקנים ילדותיים. אין למבוגרים מה לבזבז שם יום שלם בשביל קצת פארק ירוק וחביב.

הם דיברו בביטחון רב ונפנפו בניסיון הרב שיש להם מפארקי שעשועים אחרים באירופה ובניסיונם הגרוע מהאפטלינג.

מה דעתכם?

האם הסיכוי שנשים בנות 60+ תהנינה באמת מהאפטלינג?

תודה גדולה מראש ושבוע נפלא!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

נו טוב,קצת יותר צעירה מ60.יש הבדל בין הרצוי למצוי וגם חשוב מאוד מה המסלול חוץ מאפטלינג,היכן,??

בגדול היינו באותו טיול ביורו דיסני,באפטלינג ועוד ביקור פחות מוצלח בפארק אסטריקס בצרפת,בגלל הגשם.את אפלינג אהבתי.גם עלינו על כמה מתקנים לא אקסטרימיים וגם את הנופים.

אבל,,,השאלה הגדולה מה ואיפה בהמשך הטיול? יש וודאי מקומות ירוקים יפים חוץ מאפלינג בהולנד.אם עוברים את כל המקמות היפים ונשאר חצי יום  פנוי ,אפשר לטייל גם באפלינג.

• ?
          משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

אני חושבת שהכל עניין של תאום ציפיות. גם אנחנו לא נפלנו מהאפטלינג. הילדים שלנו היו בני 15-8. החלק המיוחד באפטלינג הוא "מסלול האגדות" - לא זוכרת איך בדיוק קוראים לזה שם, אבל יש מין מסלול שמתאים בעיקר לילדים קטנים ובו יש דמויות והפתעות מעולם אגדות הילדים. האם מבוגרים יאהבו את זה? נורא קשה להגיד, זה תלוי במבוגרים... אם אמך ילדה בנשמתה ואוהבת אגדות ובובות זה עשוי בהחלט להקסים אותה.

"פארק יפהפה עם טבע מדהים" זה לדעתי תיאור שיש בו קצת מן ההסחפות. לא יודעת על איזה טבע מדהים דיברו שם. זה לונה פארק, ובאמת זכורות לי שם כמה בריכות  עם ברווזים, ובאמת הליכה יחסית ארוכה ממתקן למתקן.

נהננו יותר מלונה פארקים קודמים שהיינו בהם - גרדה-לנד בצפון איטליה ופארק אירופה השווה עד-מאוד. האפטלינג הוא גם לונה פארק טוב בסך הכל, אבל בהרכב של מבוגרים לא הייתי יוצאת מגדרי על מנת להגיע אליו.

• אמה
            אמה נערך לאחרונה על ידי

עזבו התלבטויות,תשאלו את אמא,תראו את האתר של פארק,את הסרטונים שלו,תחליטו יחד אולי היא כלל לא מעניינת..

• james p
              james p נערך לאחרונה על ידי

אמה, בטיול עוד יהיו מקומות ירוקים ויפים. אנחנו ניסע על הסכר הקטן, נהיה בחיטהורן, אנקהוזן מרקן ועוד אבל יש גם צעירים במסע כך שאני מנסה לשלב ולרצות את כולם.

את צודקת. אני באמת אתן לה לראות סרטון של זה וסרטון של זה ולראות מה דעתה על המקומות.

תודה רבה רבה!!!!!

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון