טיול לשבוע ימים גרמניה היער השחור
-
שלום .
מבקשת המלצות על מסלול ומקומות לינה .
תודה
שני
-
טיול לשבוע ימים גרמניה היער השחור -
טיול לשבוע ימים גרמניה היער השחורישנה חוברת הטיול של משפ' קם העבירי לי דואל ואעביר לך......
-
טיול לשבוע ימים גרמניה היער השחוראשמח במידה ותוכל להעביר לי למייל את החוברת [email protected]
תודה רבה
-
חוברת של מסלול הטיול -
טיול לשבוע ימים גרמניה היער השחוראשמח גם לקבל את החוברת
-
חוברת היער השחורשלום,
אשמח לקבל את חוברת היער השחור.
תודה רבה
משפ' דותן
-
חוברת היער השחור -
טיול לשבוע ימים גרמניה היער השחורמקום מומלץ בעיירה Titisee, נמצאת על שפת אגם ויש הרבה צימרים ומלונות מכל הסוגים בעיירה ובסביבה. מקום נוח לצאת לטיולי כוכב באזור וגם אפשר הסתובב בעיירה עצמה.
אנחנו התארחנו ב:
Appartementhaus Am Hochfirstweg
Hochfirstweg 1579822 Titisee-NeustadtGermanyיש במקום מספר דירות מקסימות בגודל שונה (2-3 חדרים) מצוייד ומאובזר ומחיר טוב. בעל הבית מדבר אנגלית.לגבי מקומות, מאוד ממליץ על הספר של היער השחור מסדרת "המשפחה המטיילת". הרבה מידע בצורה נוחה עם הוראות הגעה מדוייקות. -
טיול לשבוע ימים גרמניה היער השחוראם אתה מעוניין בחוברת טיול של משפחת קמה ביער השחוא העבר לי דואל
-
חוברת היער השחורשלחתי בתקוה שיגיע
-
חוברת היער השחורולכל אלו שקיבלו תעזרו לאחרים...................שיזדקקו
-
חוברת היער השחורמי שלא קיבל...מוזמן לפנות אליי לדואל [email protected]
-
חוברת היער השחוראשמח לקבל את החוברת ליער השחור
תודה מראש
-
חוברת היער השחורשלום,
האם השגת את החוברת? אם כן אשמח לקבל אעתק\
תודה
-
חוברות היער השחורלידיעת כל הנוסעים ליער השחור במטייל יש ריכוז של כל החוברות מצורף לינק
http://ski.lametayel.co.il/%D7%94%D7%99%D7%A2%D7%A8+%D7%94%D 7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8++%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99+%D7%9 E%D7%99%D7%93%D7%A2+%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%99%D7% 99%D7%9D