דחופה(חיסון), טיסה בעוד יום
-
שאלה דחופה,
יש לי טיסה בהתראה קצרה מאוד לפיליפינים ועדיין לא התחסנתי ואין לי מושג איך ואיפה להתחסן.
הבנתי שהמינימום לפני חיסון הוא 24 שעות ומעוניין לדעת אם יש אפשרות להתחסן מחר או במדינה אחרת בדרך.
טיסות הקישור שלי הן, אתונה(5 שע`), סינגפור(שעה אחת) פיליפינים.
אשמח לתשובה מהירה,אובד עיצות. -
ד''א אני מבוטח במכבי ומקווה מאוד שאוכל לקחת איתי חיסונים או לחלופין מקווה שהחיסונים שם לא יקרים והמחירים לפחות כמו בארץ. -
דחופה(חיסון), טיסה בעוד יום:Reחיסון נגד צהבת A ניתן לקבל בכל מרפאת קופת חולים
חיסון נגד טיפוס הבטן מטופלי מכבי יכולים לרכוש ולקבל אותו במרפא ה שלהם,תבדוק זאת מחר,מכיוון שהחיסון יעיל כעבור 10-12 יום יש טעם לקבלו רק אם תשהה שם יותר מזה.
סיכון מלריה
איו סיכון מלריה במנילה Aklan, Biliran, Bohol, Camiguin, Capiz, Catanduanes, Cebu, Guimaras, Iloilo, Leyte, Masbate, Northern Samar, Siquijor.
אתר נופש Borocay ואיי Negros
סיכון גבוה באיים Luzon מחצית צפונית, Basilian, Mindoro, Palawan, Mindanao
טיפול מונע מומלץ: דוקסיליםת,מלרון או לריאם -
ראשית תודה רבה...אני נוסע לתקופה של שנה ואשהה בעיקר באיזור מנילה, כך שאני מאמין שאני זקוק לחיסון נגד טיפוס הבטן ואני בהחלט אלך לקבלו במרפאה, כנ''ל הצהבת.
תודה רבה. -
ראשית תודה רבה...:Reלשהות של שנה מומלץ גם חיסון נגד דלקת מוח יפנית רק שלזה נדרשים לפחות 21 יום,חיסון זה ניתן לקבל במרפאת מטיילים ושלנו בדיזינגוף פתוחה יום יום ובודאי שתתקבל מהר אם תסביר את המצב
יש לי כתובת של מרפאת מטיילים בפיליפינים
Saulog, Vienne de lou, M.D.
OneHealth Medical Clinic
4th Floor, Oakridge Plaza Building
San Antonio Drive, Paseo de Magallanes
1232 Makati City
Philippines
Telephone: [+63] (2) 8538663; Fax: [+63] (2) 8538663
E-mail: [email protected]
Languages: Principal - English
DEMOGRAPHICS
Makati Medical Center
#2 Amorsolo Street
Legaspi Village, Makati City
Manila
1200
Philippines
Main Phone: [+63] (2) 815-9911
Emergency Department: [+63] (2) 815-9911 local 10
Type of Facility: Private hospital
-
משיחה עם מישהי במרפאת מטיי...במרפאת למטייל נאמר לי שאני חייב לפחות 24 שע` לפני אם לא 48 שע` לפני טיסה,
מקווה שיהיה בסדר שם, אני אלך היום לקבל את החיסונים.
תודה רבה.