כבר יוצאים
-
לכל חברי הפורום הטוב ביותר בארץ.
אז זהו, ממש תכף עוזבים את הבית ויוצאים לטיול הקרוואנים השני שלנו בארה"ב – הפעם בצפון מזרח.
הפוסט הזה מסכם עשרה חודשי תכנון לטיול, שחשבתי שיהיה הרבה יותר פשוט לתכנן מהפעם הקודמת והרבה יותר "זורם" וספונטאני.
אבל כנראה הכל עניין של אופי – לא יכול לעלות על המטוס לפני שכל האפשרויות נבדקו ואנליזה מדוקדקת בוצעה לגבי כל מקום ואפשרות.
הבטחתי בבית שהפעם נהיה משמעותית גמישים יותר, אפילו קמפינג ללילה הראשון לא הזמנתי... נראה J
למדתי בחודשים האחרונים שצפון מזרח מקופח יחסית למערב מבחינת הידע באתר. לא להתבלבל – יש המון ידע, וכך בניתי את מאגר המידע, אבל כשיורדים לפרטים, שאלות קטנות על מקומות קטנים – המערב לקח בגדול, כנראה שבאמת יש יותר אפשרויות במערב למרות שלהגיע למזרח קל יותר.
בכל זאת, כרגיל כאן בפורום – מה שאפשר נותנים ומשתפים בגדול, ואכן זכיתי שוב לתגובות, סיפורי טיולים ומידע עדכני מהשטח – ממש עד הרגע האחרון.
ברור לי שגם הפעם אני מתכוון לשתף את החוויות שלנו, ומקווה שיהיה נחמד לקרוא את החוויות האישיות שעוזזות את הטיול ולא רק מידע אינפורמטיבי. עוד לא החלטתי איך – בפוסטים יומיים כמו בפעם שעברה? (האמת שזו היתה השקעה לא קטנה של לפחות שעה-שעתיים כל לילה ואין לי מושג אם אני בנוי לזה הפעם) או בלוג מסכם אחרי כשנחזור? טוב, בקרוב נדע.
מה שנותר לי הוא רק להודות לעשרות הכותבים, אלו שחלקו טיולים שלמים ואלו שענו על שאלה פה ושם. על מנת לא לפגוע באף חבר – אני חוסך ממכם את הרשימה הארוכה של אושיות הפורום – באמת תודה לכולכם.
אני לא מוותר על ציונו של האחד והיחיד מנהל הפורום - מוני, שאמר לי במפגש לאחר הטיול הקודם – תזכור לדבר איתי כשתסעו למזרח... ואתם תסעו !
מוני – אין מילים על העזרה שלך, ההקשבה, העצות, החומרים, שיקול הדעת שעזר לנו מאד בהחלטות גדולות ובשינויים שלקחנו (זוכר? בחגים או בקיץ? ניאגרה או וושינגטון? לרדת דרומה – או להתרכז בניו אינגלנד), הידע שלך וההבנה שטיול עם ילדים כל כך שונה מטיול עם מתבגרים או מטיול זוגי, קרוואן לעומת רכב שכור, אורבאני או טבע – אין כמוך, תמשיך לנהל ובמיוחד לתמוך בכל כך הרבה מטיילים – אתה הרוח שהופכת את פורום צפון אמריקה לפורום הכי חזק במזרח התיכון.
לא קל לנו בכלל בכלל לעזוב לחופשה בזמן שהעם שלנו עובר תקופה כה קשה וטובי הבנים מסכנים את עצמם יום יום ברצועה, אבל כמו שנטע הקטנה שלי אמרה "אם לא נוסעים אחרי שנה של תכנון והשקעה כספית כל כך גדולה – הוכחנו לחמאס שהם הצליחו". אז הם לא יצליחו, לא בשדה הקרב ולא בעורף. אנחנו נוסעים (וכנראה נשאר מחוברים ל YNET יום יום – זה מה יש).
תודה שוב לכולם, להתראות עוד שלושה שבועות
ארז
-
כבר יוצאיםארז היקר!
סעו לשלום! אין לי ספק שיהיה לכם טיול מושלם!!! אני כבר מחכה לשמוע חוויות.
ולמורות שרק חזרנו, אני מה-זה מקנאה...
ערבה.
-
נסיעה טובה ! סעו וחזרו בשלום !!!! -
נסיעה טובה ! סעו וחזרו בשלום !!!!נסיעה טובה .
נקוה שיהיה כאן קצת שקט ותוכלו באמת להתנתק ולמצות את החוויה .
מאחלת לכם מזג אויר מחייך ( משפט של מוני
) מצפה לדיווח במיטב המסורת .
דרך צלחה .
-
כבר יוצאיםארז, הקטנה צודקת!
תיסעו בשלום, תחזרו בשלום ואין לי ספק שאת הדיווחים שלך אני אשמור במועדפים.
אושרה
-
כבר יוצאיםארז
תהנו ותנקו קצת את הראש..
אין ספק שהמשך החיים זה הנצחון שלנו כעם
מחכים לעדכונים ותמונות
אורית
-
כבר יוצאיםנסיעה טובה
-
כבר יוצאיםארז, סעו ותעשו הרבה חיים בשביל אלה מאיתנו שנשארים הקיץ בארץ!
-
נסיעה טובה, בטוחה ומהנה ! -
סעו לשלום ,חיזרו לשלוםלמרות שרק חזרתי....אני מזה מקנאה..
-
סעו לשלום ,חיזרו לשלוםנסיעה טובה, מהנה ומשפחתית
תהנו המון!!!
-
כבר יוצאיםלארז, י , והבנות
משאלת לב להצלחה לכם בטיול מכל הבחינות.
ואחרי ההכנה הממושכת והיסודית שעשית ובעיקר מהחומרים שנחשפת אליהם בפורום
זה פשוט לא יכול להיות אחרת.
אירית כבר השתמשה באיחולים בכל מה שקשור במזג אויר.
מוני
-
כבר יוצאיםתהנו, מקוה שתצליחו להתנתק מכאן כמה שרק אפשר !
-
נסיעה טובה והמון הנאהודווקא בגלל התקופה נשמח לקבל סיפורים ותמונות תוך כדי תנועה כדי לאוורר לנו את הראש

-
כבר יוצאיםנסיעה צלחה ובטוחה. בילוי נעים. תשכחו לגמרי ממלחמותינו ובעיותינו.
-
נסיעה טובה ומהנה!ובנימה אישית:
כמי שמטיילים שבועיים, כשהלב נשאר מאחור בארץ.אפשר ומותר להינות מהטיול!
מאחלים שהדיווחים שתקראו ב-YNET יהיו טובים מאלו אותם קראנו.
בשישי בערב כאן, רגע לפני השינה כשעברנו בלובי של המלון, נכנסנו לרגע ל-YNET וראינו (בזמן אמת!) איך העירו את השכנים שלנו עם אזעקה בשבת, בשש בבוקר שלהם.
מה נאמר, נשארנו שם עוד 10 דקות, לפי המלצות פיקוד העורף, כדי לוודא שהרקטות יורטו ואפשר ללכת לישון בשקט יחסי.
אם פותחים טלויזיה, ממליצים על FOX NEWS להרמת המורל - אוהבי ישראל אמיתיים!ולאחר כל המילים הללו,
כפי הנראה הפסקת האש מחזיקה, אז קחו נשימה וצאו לבלות!
הדורבנים.
-
נסיעה טובה ומהנה!ארז,
כמי שנמצאת ב״הארד קור״ של עוטף עזה, אני רק יכולה לומר לך שצפון מזרח ארה״ב הוא כרגע האופציה המועדפת עלי...סעו בשלום, תהנו ותבלו ותחזרו בשלום. וד״ש חם לקרוואן האהוב כל כך.
הדר
-
נסיעה טובה ומהנה!אני כבר יושבת מחכה לסיכומים. תהנו.
-
נסיעה טובה ומהנה!סעו לשלום וחזרו בשלום!
גם אני מחכה לסיכומים...
יולי