טיול עם ילדים בשאמוני
-
שלום
אנחנו נוסעים לשאמוני בעוד כשבועים עם ילדים בגיל 3 ו-7
אשמח לקבל מידע על מסלולי הליכה בסביבה הקרובה - עד שעה נסיעה - שמתאימים לטיולון (לא חיבים להיות קצרים או קלים) ומידע על מסלולים שכוללים הפעלות לילדים (כמו מסלול הגמדים בשוויץ)
אני מצאתי רק את שני המסלולים
http://www.savoie-mont-blanc.com/en/offre/fiche/nature-trail /154656
http://www.rnaiguillesrouges.org/sentier-col.html
תודה
-
טיול עם ילדים בשאמוני -
טיול עם ילדים בשאמוניתודה. קראתי את הסיפורים ולא מצאתי מסלולים הליכה מתאימים קרובים לשאמוני.
-
טיול עם ילדים בשאמונילילד בן 3 הייתי ממליצה מסלולי הליכה קלים בפארק Merlet הסמוך לשמוני.
תשתדלו להגיע מוקדם בבוקר ולהחנות ממש ליד שער הכניסה של הפארק. אחרת תאלצו לעלות רגלית בדרך הסלולה ברגל וחבל.
גם הירידה במדרגות למערת הקרח של Montenvers Mer De Glace יכולה להתאים לבן 3 נחוש.
כאן יש את כל מסלולי ההליכה של שמוני. אבל... אני אישית לא הייתי לוקחת לאף אחד מהם ילד בן 3.
איזה מסלולי הליכה הילד עשה בארץ? האם הוא מסוגל לצעוד שעות בשטח?
-
טיול עם ילדים בשאמוניתודה. שכחתי לכתוב שאנחנו נשתמש במנשא גב לילד הקטן במסלול שלא מתאים לטיולון. האם השבילים בפארק החיות מתאימים לטיולון?
-
טיול עם ילדים בשאמוניקיבלת קישור לטיול שלי. הילדון היה בדיוק בן 3. עשינו שם כמה מסלולי רגל, כמו הירידה למערה שהוזכרה (הגענו לפני שהופעל הרכבל שיורד אז ירדנו את כל הדרך מתחנת הרכבת. בעלייה עלינו עד לרכבל).
כמו כן עשינו את המסלול של ה Diosaz. בסוף לקחתי אותו קצת על הכתפיים אבל את רוב הדרך הוא עשה לבד.
עם טיולון אין שום דבר לדעתי, למעט אולי הליכה בעמק לאורך הנהר אבל זה נראה לי משעמם.
מסלול הפעלות גם לא היה לפחות כשהייתי לפני 3 שנים (גילוי נאות - גם לא חיפשתי. זה נראה לי ממש משעמם).
עם מנשא אתם יכולים לעשות הרבה יותר, למשל המסלול מתחנת הביניים של אגי דו מידי לתחנת של מונטנוור. תנו לקטן ללכת וכשיתעייף תעבירו למנשא.
-
טיול עם ילדים בשאמוניהי,
באתר הזה יש המלצות למסלולים משפחתיים קצרים וקלילים.. אמנם רובם לא מתאימים לטיולון אבל אם קיימת האופציה של מנשא אז מצויין. בלי ילדים קטנים אבל טיילנו בRéserve Naturelle des Aiguilles ומאד ממליצה (פחות משעה נסיעה משאמוני לכיוון שוויץ). מצטרפת להמלצה על פארק מרלה. אם החנייה מלאה אפשר להגיע לכניסה עם הרכב להוריד את הילדים עם הורה אחד ורק הנהג יכול לחזור ולחנות רחוק יותר.
לדעתי גם האגם הירוק וה Jardin des Cimes קרוב ל Plateau d'Assy מתאימים לטיול עם ילדים. באזור גם מרכז ספורט עם מתקנים ותחנה שממנה יוצאים מצנחי רחיפה.
-
טיול עם ילדים בשאמונימה עם הקניון Diosaz.
במנשא,אפשרי כמובן.
Cirque du Fer à Cheval ,לא הספקנו אבל היה בתכנון ומאוד היה מומלץ.היה צריך לעקוף ולנסוע, לטעם הנוהג ,יותר מידי

מתוך טים נדמה לי של תמי
שמורת הטבע Cirque du Fer à Cheval נמצאת באלפים הצרפתים, לא רחוק מהעיירה Samoens וליד כפר שמופיע ברשימת הכפרים היפים בצרפת Sixt Fer à Cheval, מדובר בתופעת טבע מרהיבה, עמק בצורת פרסה, שנחצב כנראה על ידי קרחון עתיק, ובו מפלים רבים יורדים מהצוקים. בשמורה שבילי הליכה נוחים גם למשפחות עם ילדים, ומספר מסלולים אפשריים, ארוכים יותר וקצרים.
Sixt Fer à Cheval אחרי שעוברים את הכפר Sixt Fer à Cheval ממשיכים בדרך המסומנת, עד שמגיעים למגרשי חניה. יש אפשרות לחנות יותר רחוק מהכניסה לשמורה, בחינם, או להתקרב עד כמה שניתן, ואז החניה בתשלום די מינימלי. מקבלים מידע על השמורה, ומשם ניתן להתחיל במסלולים. סמוך להתחלת הדרך יש מסעדה שיושבת בתוך נוף מדהים, וגם בהמשך יש מסעדה שמהווה נקודת עצירה ומנוחה מוצלחת
-
טיול עם ילדים בשאמוניתודה