ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חזרתי מסין-תודות ורשמים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    12
    69
    12663
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יויו
      יויו נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

אוקי שירלי בכייף,

המחירים בשנחאי יחסית גבוהים ביחס לשאר המקומות שלנו בהם בסין, אנחנו לנו בהוסטל בשם rock&wood בחדרים המפנקים הזוגיים, שיחסית לחדרים הפשוטים היו יקרים אבל למיטב זיכרוני 3 לילות 780 יואן. צוות מקסים ונחמד ודובר אנגלית מעולה ושש לעזור. יש ארוחות במלון במחיר סביר ובירה סינית ב-10 יואן וגם אוכל מערבי וארוחות בוקר ניתן להזמין. מצאנו אותו דרך  -   booking.com

שירלי ראיתי רק עכשיו הודעה בפרטי ששלחת, אנחנו גם כן זוג ולא כל כך בירח דבש כבר אבל גם הקפדנו כל הדרך על חדרים זוגיים עם דרוג גבוהה בבוקינג קום, עם שירותים ומקלחת פרטיים ולא משותפים כמובן. המלון הכי טוב והכי יפה שהיה לנו היה בטונשי -הואנגשאן - קרוב להר הצהוב ולכפרים העתיקים. - אם תרצי וזה בכיוון שלכם אוסיף פרטים.

את כל הלינות שלנו הזמנו או מבוקינג או CTRIP  מחירים סבירים עד זולים וכולם היו סבבה לגמרי, נקיים ועם שירותים ומקלחת, תקראי ביקורות על המלונות וקחי בעירבון מוגבל. יש עוד מידע וביקורות בTRIP ADVISOR שם גם תוכלי לראות תמונות שמטיילים צילמו של המלון ולא של המלון עצמו בשביל לפרסם את עצמו.

לגבי טיולי יום לא חסר : אנחנו נסענו ליום אחד לסוז'ו - גנים , תעלות ועוד.

האנגז'ו לא רחוקה משם אבל שווה הרבה יותר מטיול יום - בכל מקרה יש רכבת מהירה לשם.

עיירות מים יש בשפע קרוב לשנחאי, רק תבחרו - אנחנו היינו בשיטאנג לפני שנחאי ומשם חזרנו לשנחאי באוטובוס.

לאיזור ההר הצהוב אפשר גם להגיע משנחאי אבל זו נסיעה ארוכה ולא ליום בלבד.

יש כאן בחור בפורום בשם שאויה - שגר ממש ליד שנחאי ולבטח יוכל לתת לך יותר מידע ומסלולים תוכלי לקרוא בבלוג שלו . - יאללה שאויה אני עושה לך קצת יחצנות, עוד מעט תצטרך להפריש לי COMMISION blush

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Papkin3267264
        Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

איזה כיף לקורא את זה,אני גם אוהב את סוז'ו והמוזיאון שלה בהחלט מרתק, אגב בשנת 2011 עוד לא היה להם אפילו קו מטרו אחד מדהים.

• karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

תודה על הדיווח המפורט והשימושי....יש לי באופק תוכנית עתידית ואין ספק שהדיווח שלך יעזור לי .

• orly064
            orly064 נערך לאחרונה על ידי

תודה על הדיווח!

אחלה סיפור טיול, בהחלט כייף ומזכיר נשכחות Smile

אנחנו גם ראינו צוות מספרה רוקד ברחוב, אבל נראה שזה מספרה אחרת...

P1020618.JPG
            • יויו
              יויו נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסין-תודות ורשמים

karnielr בכיף אם תצטרך/י עוד עזרה אז בבקשה ושהתוכניות יעברו לביצוע

• יויו
                יויו נערך לאחרונה על ידי

תודה על הדיווח!

היי אורלי, ממש לא אותה מספרה נראה לי , שאצלך הספרים מוסמכים יותר, יש להם דרגות קצונה על הכתפייםwink.

אבל זה באמת היה משעשע לראות את זה, פעמיים בערך באותה שעה בבוקר, ריקוד ברחוב מביא אנרגיות טובות לצוות העובדים, ולי הצליחו להעלות חיוך למרות העצבות שהטיול נגמר...

אותה מספרה בגרסא שונה
                • orly064
                  orly064 נערך לאחרונה על ידי

חחחח!!

לגמרי דרגות קצונה SmileSmile

• papkin
                    papkin נערך לאחרונה על ידי

חחחח!!

אז תרשו לי להפיג את המסתורין.

הרבה תעגידים ועסקים קטנים ובינונים בסין מאמנים בשיטה הזו,העובדים מבצעים התעמלות קטנה להרמצת הדם וכדי לקבל אנרגיות ולהתעורר ( תחשבו כמה אנחנו עייפים בעבודה בבוקר וישר רצים אל אזוק הקפה)
                    על הדרך העובדים משננים יעדים ומטרות עסקיות.
                    ודבר שלישי זה יכול למשוך לקוחות כי בכל זאת קשה לא לשים לב.

אגב ביפן סיפרו לי שנוהגים לפתוח את יום העבודה במחיאות כפיים (חברה שעוסקת בהשקעות בבורסה) כי לטענתם זה גם ממריץ את הדם (יש סינים שמתרגלים את זה בפארקים) וגם מגרש את הרוחות הרעות בשל הרעש.

• יויו
                      יויו נערך לאחרונה על ידי

חחחח!!

לא מסתורין פפקין, מייד כשראינו את זה אמרתי שזה או פרסומת ברחוב או מעין התעמלות בוקר או גיבוש בוקר לעובדים, להתחיל יום עבודה עירני ועם אנרגיות טובות. הייתי מאמץ את זה בכייף למקום עבודה שלי. יש מה ללמוד מהסינים....אבל עדיין אחרי זה הייתי רץ לעמדת קפה בכייףblush

• 1
                      • 2
                      • 3
                      • 4
                      • 4 / 4
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון