באוטובוס בין בוסטון לניו יורק
-
אנחנו שתי בחורות צעירות . נוחתות בבוסטון נמצאות שם כמה ימים . ואז רוצות לעבור לניו יורק באוטובוס. מבקשות המלצות למקום יפה בדרך בו נוכל להיות בשבת (אנחנו דתיות) ולכן עדיף מקום שיש בו במרחק הליכה נוף יפה או לחילופין בית חב"ד. כמו כן מכיון שאנחנו מתניידות באוטובוס זה צריך להיות מקום שאפשר להגיע אליו בתחבורה ציבורית.
נשמח לקבל המלצות
-
באוטובוס בין בוסטון לניו יורקלגבי אוטובוס, ידוע לי שיש שאטלים של הסינים שהם זולים במיוחד. לבטח יוצאים ממרכז בוסטון, אפשר לחפש בגוגל או לברר כאשר תבקרו בעיר בוסטון.
יש גם חברת MEGABUS, עם אוטובוסים מודרנים עם WIFI וגם זולים במיוחד, הנה האתר של החברה:
ולא הבנתי את השאלה שלכם לגבי מקום יפה בדרך. האם התכוונתן למלון בניו יורק או משהו כזה ?
-
באוטובוס בין בוסטון לניו יורקהכוונה היא לא ליסוע מיד לניו יורק .אלה לעצור ליומיים באיזה שהוא מקום בדרך
-
אני לא המומחה לאזורים הללונחכה שעוד גולשים יכנסו וימליצו
-
באוטובוס בין בוסטון לניו יורקבצ'יינה טאון בבוסטון ישנה חברת אוטובוסים שניקראת פאנג פייי. המחיר זול עד לצ'יינה טאון ניו יורק. אוטובוסים נוחים מאד. עושים 2 עצירות בדרך. אני הזמנתי מקומות דרך אתר האינטרנט שלהם.
-
באוטובוס בין בוסטון לניו יורקהיי לכן,
אז לפי מה שאני יודעת- התחבורה הציבורית בארהב היא לא כמו אגד. אם אתן לוקחות אוטובוס מבוסטון לניו יורק (הכי טוב עם מגה באס) זו פשוט תהיה נסיעה אחת ארוכה. אין כאלה הרבה "עצירות בדרך", גם לרוב איפה שהאוטובוסים עוצרים אלו פשוט סתם מקומות שכוחי אל ששמו שם רק תחנת אוטובוס.
שנה שעברה נסעתי עם מגה באס מל.א לווגאס. נסיעה של 6 שעות עם 2 עצירות בדרך במקומות שאפילו לא היו בהם שירותים!!
אז אני ממליצה לכן פשוט להזמין מראש מקום בניו יורק ולא לתכנן על עצירה של אוטובוס איפשהו.....
מקווה שזה עזר