לוס אנג'לס - מלונות
-
היי,
אני וזוגתי טסים בתחילת אוקטובר ללוס אנג'לס לשלושה ימים, ואנחנו מחפשים מלון לא יקר בעיר.
אנחנו לא מתכוונים לבקר בדיסני או ביוניברסל סטודיוס, אז הצד הזה של העיר פחות רלוונטי אלינו.
אנחנו מתכוונים לטייל בעיקר בהוליווד, דאון טאון, בברלי הילס, בל אייר וסנטה מוניקה.
הבנתי שלהסתובב בהוליווד בלילה זו חוויה ממש לא סימפטי, וגם הדאון טאון קצת מפחיד. בסנטה מוניקה ובל אייר המחירים יקרים מאוד.
מישהו יכול להמליץ לנו על מלון במחיר סביר באזורים הללו במקומות לא מפחידים? יש אזורים בדאון טאון שלא מרתיע לישון בהם?
תודה רבה!
-
לוס אנג'לס - מלונותלוס אנג'לס כדאי להקדיש לה לא יותר מיום אחד ולטעמי זה גם מיותר. עיר משעממת אפורה ופקוקה להחריד. [ לטעמי האישי ] לינה זולה יותר מאשר העיר עצמה או הדאון טאון ניתן למצוא באנאהיים [ ליד הפארק של דיסני ].
אני לנתי במלון
The Comfort Inn & Suites Anaheim, Disneyland Resort
300 East Katella Ave, Anaheim, CA 92802
קרוב מאד לכביש 5 החוצה את לוס אנג'לס. קרוב מאד לדיסני. מרחק נסיעה של כ 45 מהעיר [ בלי הפקקים ] והכי חשוב 600 מטר מ - cheese cake factory שמבחינתי אולי זו הסיבה היחידה להיות בלוס אנג'לס.
-
לוס אנג'לס - מלונותתודה!
אנחנו לא מתכננים לבקר בדיסני וביוניברסל, אז האזור של אנהיים פחות רלוונטי אלינו...
השאלה אם יש במקומות שבהם אנו חפצים (כמו בדאטון טאון) מלונות במחירים סבירים ובאזור לא מפחידים.
תודה שוב!
-
לוס אנג'לס - מלונותשלום
תנסו להימנע מלינה בדאון טאון.
יש בפורום הרבה גולשים שבחרו ללון במלון הזה-
http://family.lametayel.co.il/wilshire+crest+hotel
ותראו באתר הטיפים הבא של הצעות הגולשים כמה פעמים הוא מופיע,ואו שתתאים לכם הצעה
אחרת מהמבחר-
http://www.lametayel.co.il/navigator.php?q=843-5448-0-tip/pa -0
מוני
-
לוס אנג'לס - מלונותתודה רבה!
נראה מקום טוב מאוד, הביקורות חיוביות.
חבל לי רק שאין שם מקום חניה (חלק מתלוננים על כך...), אנחנו צפויים להיות עם רכב.
אם יש לכם המלצות על מקומות נוספים, אשמח מאוד לשמוע.
תודה!
-
לוס אנג'לס - מלונותאנחנו ישנו ב Jerry's motel אין לי מושג איפה זה ביחס לפארקים זוג צעיר שמנהל את המקום מאוד נחמדים יש חניה בטוח שם וגם בסביבה אפשר להתייעץ עם בעלת המקום על כל דבר מראש היא הכינה ונתנה דפים עם מקומות לראות בלוס אנגלס מסעדות ומקומות לאכול זולים באיזור על המקום יש ביקורות מאוד טובות נכון לאוגוסט ספטמבר 2012(מאז לא בדקתי)
-
לוס אנג'לס - מלונותאנחנו ישנו ב Jerry's motel אין לי מושג איפה זה ביחס לפארקים זוג צעיר שמנהל את המקום מאוד נחמדים יש חניה בטוח שם וגם בסביבה אפשר להתייעץ עם בעלת המקום על כל דבר מראש היא הכינה ונתנה דפים עם מקומות לראות בלוס אנגלס מסעדות ומקומות לאכול זולים באיזור על המקום יש ביקורות מאוד טובות נכון לאוגוסט ספטמבר 2012(מאז לא בדקתי)
-
לוס אנג'לס - מלונותRegency inn - מלון יחסית פשוט אבל החדרים נעימים מאוד והמחיר היה זול - בשנה שעברה באוגוסט שילמנו 76 דולר ללילה לזוג. לא הייתה לנו בעית חנייה - היו לא מעט מקומות חניה בשטח המלון. ראו הביקורות החיוביות -
http://www.tripadvisor.co.il/Hotel_Review-g32655-d1783764-Re views-Regency_Inn_Los_Angeles-Los_Angeles_California.html
-
לוס אנג'לס - מלונותעשיתי גם בירורים, וטרם הייתי, אבל בינתיים סגרתי (עם אופציה לביטול) 2 לילות בHollywood La Brea Inn
המיקום נראה טוב (על הwalk of fame) ויש חניה חינם, שזה חשוב לנו.
-
לוס אנג'לס - מלונותתודה,
האם לינה באזור הוליווד באמת מפחידה? או שאפשר להרגיש שם בטוחים?
אם יש עוד הצעות, נשמח מאוד לשמוע.
תודה!
-
לוס אנג'לס - מלונותוהאם לדעתכם אפשר להסתדר ב- wilshire crest hotel ללא רכב (במידה שנחליט להיות ללא רכב בלוס אנג'לס)?
יש מערכת מטרו נוחה בעיר/ באזור?
תודה!