חופים בקו צ'אנג
-
אני מתלבטת בין שהות בחוף החולות הלבנים לחוף קלונג פראו.
המלון האיכותי והרציני היחיד שמצאתי בחוף החולות הלבנים הוא KC Grande Resort & Spa. (למישהו יש המלצה על עוד מלון טוב בחוף הזה?)
לעומת זאת בחוף קלונג פראו מצאתי הרבה יותר מלונות איכותיים, אבל אני קוראת ביקורות סותרות לגבי החוף שם... חלק כותבים שהחוף נהדר וחולי, ואחרים כותבים שהחוף סלעי או אפילו שהמים מגיעים לקיר בטון ושהחוף לא כל כך נוח לרחצה. אגב, את הביקורות קראתי על מלון Amari Emerald Cove שנראה לי מצוין, אבל חשוב לנו מאוד שיהיה חוף נוח.
אשמח אם מישהו ידע לעשות לי סדר בבלאגן. תודה!!
-
חופים בקו צ'אנגתנסי לבדוק את מלון Koh Chang Kacha Resort & Spa, זהו מלון טוב במרכז החולות הלבנים. עשוי לענות על הדרישות שלך.
-
חופים בקו צ'אנגתודה רבה!
-
חופים בקו צ'אנגממליץ על מלון טרופיקאנה שנמצא בסמוך לאמרי אבל עם חוף פרטי בלי סלעים
-
חופים בקו צ'אנגתודה רבה יוסי! נשקול בהחלט. כתבת שהמים עכורים בחוף הזה. הכוונה שהמים עכורים בכל חוף קלונג פראו? עדיף ללכת על חוף החולות הלבנים? אני לא לוקחת בחשבון את החופים הדרומיים יותר כי לא בא לנו להיות יותר מידי רחוקים מהמרכז.
-
חופים בקו צ'אנגתנאי הים משתנים עם מזג האויר, וסטטיסטית, מספר ימי הגשם בקו צ'אנג הוא גבוה יחסית. האבחנה שלך היא טובה ונכונה לרוב ימות השנה.
ה- KC resort בחולות הלבנים הוא מלון טוב מאד עם בריכה יפה אבל המלונות באזור Klong Prao ברובם איכותיים יותר אבל החוף שם כעיקרון, לא משהו...
מי שלן בסביבה זו הוא די "תקוע", וכל יציאה מהמלון עם רכב ציבורי (סונגתאו) - יקרה.
לכל מי שמבקר בקו צ'אנג, אני ממליץ בחום שלא לותר על מסעדה טובה עם אוירה קסומה על גדת הנהר סמוך למלון אמארי בקלונג פראו הנקראת Phu-Taleh (שפירושו: הר-ים, למרות האיות השגוי שלהם...).
-
חופים בקו צ'אנגהמים העכורים נובעים ממוצא נחל במקום. יתכן ובעונה הרטובה המים המגיעים עם הנחל יותר נקיים.
-
חופים בקו צ'אנגנכון, ערוץ הנחל אכן מביא איתו סחף לאזור זה. זהו מקום שקט ונינוח, באוירה רגועה מאד.
גם המסעדה שהזכרתי נמצאת על גדת הנחל הזה. אבל ככלל, מי שמחפש "חולות לבנים" לא תמיד ימצא אותם שם, גם במקום הנקרא בשם זה.
-
חופים בקו צ'אנגיוסי ואמיר תודה רבה על ההסברים! עכשיו הכל ברור יותר.
אמיר תודה על ההמלצה על המסעדה - בהחלט נבקר בה. אנחנו מתכוונים לטייל באי עם אופנוע (בזהירות כמובן
). יש מקומות נוספים ששווה להגיע אליהם במיוחד באי? -
חופים בקו צ'אנג -
חופים בקו צ'אנג-שאלהכמה זמן נסיעה במונית פרטית מהשדה הישן בבבנגקוק עד לטראט.? והאם יש מקום ששווה לעצור בדרך?
-
חופים בקו צ'אנג-שאלה4-5שעות
-
חופים בקו צ'אנגחוף Lonely Beach ומפל Khlong Plu ראויים מאד לביקור.
ההגעה ל- Lonely Beach כרוכה בעליה וירידה מאד מאד תלולה (בגלל זה הוא Lonely)
מצד שני, ההגעה למפל Khlong Plu היא קלה, פשוטה ונוחה יחסית. סימוני שביל מסודרים מראים את הדרך החל מכביש הכניסה המרכזי ועד למפל.
מפל Khlong Plu
-
חופים בקו צ'אנגבהזדמנות זו אציין בנוסף כי המסעדה שהזכרתי Phu-Taleh מאפשרת לאורחיה להצטרף לשייט קצרצר במורד הנהר לצפייה בגחליליות - חינם ללא תשלום
-
חופים בקו צ'אנגגם אני ממליץ על טרופיקנה, היינו זוג, היה ממש כיף מלון עם חוף מקסים. אני לא זוכר מים עכורים כי אם מי ים רגילים כמו בתל אביב ,מי שמחפש מי טורקיז צלולים זה לא שם אבל אפשר לעשות שיט לכמה אתרים כאלה לא רחוק. אולי זה משתנה עם העונות, כשאנחנו היינו זה היה בחודש פברואר.
-
חופים בקו צ'אנגנהדר!! שוב תודה רבה אמיר