טיול בארה"ב - גרנד קניון
-
יש מישהו שהיה וטייל בגרנד קניון ?
נראה לי לא מספק לבוא לשם עם האוטו לראות את הנוף וללכת .. בא לי לרדת למטה לקניון ולטייל.
ממש להרגיש את האווירה ואת הנוף ולא סתם להסתכל וללכת.
רציתי לדעת אם מישהו כאן עשה משהו דומה ויכול לשתף בנושא ?
תודה
-
טיול בארה"ב - גרנד קניוןלא עשיתי כי טיילתי שם בחורף והמסלולים למטה היו סגורים, אבל מדובר במסלול של יומיים לפחות. יום אחד לירידה, לינה למטה, ועוד יום של טיפוס בחזרה למעלה. לפי מה שאני יודע, צריך גם להוציא PERMIT כדי לעשות OVERNIGHT HIKING.
http://www.nps.gov/grca/planyourvisit/backcountry-permit.htm
-
טיול בארה"ב - גרנד קניוןאכן חוויה, מנסיוננו
אפשר לקרוא על זה כאן
-
טיול בארה"ב - גרנד קניוןקראתי הלינק שלך וחסר לי כמה דברים :
1. האם ברגע שיורדים למטה אפשר לעשות שיט בנהר הזה ?
2. האם יש קליטה סלולרית באיזור ?
3. אני טס עם אישתי, האם החדר הוא זוגי או עם הרבה אנשים (אין לי בעיה להזמין חדר מראש כי אני טס עוד מלאאא זמן) ?
4. כמה קשה העליה ?
5. האם יש מקום בחלק העליון לישון לא באוהל ?
-
טיול בארה"ב - גרנד קניון1. אני יודע שאפשר להגיע לאכסניית Phantom Ranch במסגרת שייט של כמה ימים על נהר הקולורדו. לא ראיתי שם אטרקציה מקומית של שייט כזה שיוצאים לכמה שעות וחוזרים לאותו המקום, אבל תבדוק...
האכסניה לא נמצאת על גדת הקולורדו עצמו אלא קצת הלאה, על גדת אחד היובלים שמזין אותו (Bright Angel Creek). רוב המטיילים שמגיעים ברגל למטה פשוט מבלים את המשך היום על גדת הנחל, משכשכים רגליים במים הצוננים (יכול להיות מאד חם במעמקי הגרנד קניון:)
2. לא יודע. ששש... אנחנו מטיילים בלי טלפונים.
3. יש גם בקתות זוגיות. כאן אפשר לראות וגם להזמין.
4. על זה באמת אי אפשר לענות. זה לגמרי אישי, ואנחנו אפילו לא מכירים.
5. כן. יש למעלה על גדת הגרנד קניון כמה אפשרויות לינה. אם תמצאו שזה יקר מדי, תוכלו לנסות ב Tusayan הצמודה לכניסה לפארק.
אל תחמיצו את השקיעה המרהיבה בגרנד קניון
-
טיול בארה"ב - גרנד קניוןקליטה סלולרית אין כמעט באף פארק לאומי. בכל מקרה, יש דף שעונה על השאלות הקשורות לטיול רגלי בקניון כאן -