Sygic כמה שאלות
-
הי,
סליחה על החפירה, מנסים פשוט להחליט מה לעשות...
אנחנו מתכננים נסיעה לקרואטיה סלובניה בשבוע הבא ומחפשים פתרון לGPS.
הורדתי את sygic לפי ההמלצות פה...
האפליקציה איפשרה להוריד את מפות סלובניה וקרואטיה ללא בקשת תשלום. מאוד הופתעתי.
מה שכן מיד כשהסתיימה ההורדה נרשמה הודעה בסגנון "תהנה מ 7 ימים עם סייג'יק"
או משהו כזה...
על פניו כשאני נכנסת למפה זה נראה מוכן לניווט. השאלה היא אם זה אכן תקף רק ל7 ימים? ההודעה לא נרשמה שוב.
יש אפשרות קנייה- לכל אירופה משהו כמו 100 ש"ח.
במידה ונקנה- האם אני צריכה גם לעשות חבילת חו"ל מהארץ לפלאפון? כי לא תכננו.
או שזה יעבוד גם בלי?
ולגבי הOFFLINE- אין צורך בכלל באינטרנט? בכל השימוש?
יש לנו אפשרות שנייה- יש לנו גם מכשיר GPS... קנייה של מפות מזרח אירופה עולה בערך 300 ש"ח.
אז ברור שעדיף את הSYGIC מהבחינה הזו, אבל השאלה היא אם באמת אפשר לסמוך עליה במאה אחוז...
היא לא עושה בעיות\ נתקעת\ תלויה באיזשהי צורה באינטרנט.... וכו'
תודה מראש לכל העונים

-
sygic כמה שאלותהורדת המפה חנים היא לשבוע בלבד. לכן תצטרכו לרכוש אותה.
התוכנה היא OFFLINE ואינה זקוקה לגלישה.
תוכנה מצויינת שנותנת גם התרעות מגבלות מהירות ומציינת נקודות עניין רבות - חנויות תחנות דלק ועוד.
אם תרצו להעביר נקודות עניין ממסלול שתכננתם ב- GOOGLE MAPS תורידו (5 ש"ח) אפליקציה קטנה בשם MAPS TO SYGIC ולאחר ההתקנה, כאשר תסמנו ב- GOOGLE MAPS נקודת עניין - תנו לה (במכשיר) SHARE ואז היא תעלה גם את SYGIC כאופציה - ותעביר את נקודת העניין גם למפה שלכם בSYGIC.
לגבי סלובניה וקוראטיה תפקדה היטב למעט סיבובים הדוקים במעבר וורשצ'ץ (חשבה שסבנו לאחור...) וגם רחוב ללא המשך לרכב ב- SENJ שטעינו בו וגם כתובת ללא מספר בית ליד פליטוויצה שהסתחררנו קצת סביב עצמנו....
תמיד תוכלו גם להצליב עם - GOOGLE MAPS אבל שם צריך להעביר מפה של אז\ור לזכרון המכשיר כדי שיעבוד OFFLINE.
לא מתייחס לאיזכור של פלאפון כי הפעם האחרונה ששמעתי מהם היה כשהדוור הביא לי את הפיצוי מהם שנקבע על ידי בית משפט....
-
sygic כמה שאלותאני חופר המון בנושא ,ועכשיו אני חושב שמה שמתאים לי זה g p s בלי כל התוכנות שאיני מבין בהם ,ואני כן רכשתי מכשיר חדש ,יש ברשותי תוכנה של מזרח אירופה מלפני שנה ואם מצבי הבריאותי יאפשר לי אני מתכנן כל שנה לנסוע לחו"ל אז בהשקעה חד פעמית אני מכוסה ללא צורך בכל מיני תוכנות וחבילות גלישה שאיני מבין בהן ,מי שמבין אני משוכנע שהוא ילך על תוכנות חינמיות ,אופליין וכדומה ,ישנה אפשרות לשכור תוכנה של מזרח אירופה לg p s -עולה 100 ש"ח רק לבדוק שהתוכנה תתאים למכשיר ,לגבי גלישה או שיחות בחו"ל אני גם לסלובניה -קרואטיה בסוף החודש אני מאמין שאמצא לפחות בסלובניה רוב הצימרים עם ווי פיי ואם לא אז אשתמש בs m s לישראל במחיר ו1 שקל להודעה יוצאת ו1 שקל לדקה לשיחה יוצאת לשיחה יוצאת אז לא נורא
טיול מהנה לך
אלי