ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פאי- כן או לא?

פורום תאילנד
    2
    2
    701
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ענבר3
      ענבר3 נערך לאחרונה על ידי

יש דרך להינות מפאי ומסביבתה בלי לרכוב על קטנוע?

שמעתי ששווה להגיע לפאי אך אני חוששת שלא אני ולא חברה שלי נצליח לרכוב על קטנוע.. השאלה אם בכל זאת כדאי לנו לנסוע ויש דרך אחרת להתנייד בה ולהגיע למפלים באיזור ולטיולים היפים מסביבה...

תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Tali_3130080
        Tali_3130080 נערך לאחרונה על ידי

פאי- כן או לא?

שלום ענבר,

כן גדול לפאי! באופן כללי, להשכיר אופנוע בתאילנד זה קל מאוד וזול, אבל מחייב רישיון בינלאומי. לא תמיד יבקשו, אבל, חלילה אם קרתה תאונה, הביטוח לא מכסה.

לגבי שאלתך, אנחנו היינו בפאי לפני שנתיים. מקום קסום ומלא דברים. לפחות שלושה ימים מלאים ויותר. אנחנו שכרנו נהג מונית על בסיס יומי וכל יום נסענו משמונה וחצי בבוקר עד 6 בערב והיה נהדר.

המלצות: מערות לוט (CAVE LOTׂׂ) כולל שיט שחלקו באפילה מוחלטת בתוך הר (תוך כדי זורקים אוכל (שקונים בכניסה) לדגים והם כמעט קופצים לסירה. ההמשך סיור לאור עששית במערת נטיפים. המפלים, חוות הפילים של טום (ממליץ על 3 שעות רכיבה על גב של פיל בשדות וג'ונגל, כולל ירידה לשחייה בנהר ולשטוף את הפילים) לדעתי, המקום הכי טוב לסיורי פילים ובמחיר הכי טוב.יש שמורת טבע עם מעבר מפחיד וצר כשתהום משני הצדדים...היינו שם במלון שנקרא "בנדלה" והוא מרוחק 10דקות מהמרכז. המקום שקט ויפה ובתוך שדות אורז. אפשר לקחת טרקים של יום או יותר בג'ונגל.

הנסיעה לפאי מצ'אנג מאי באמצעות ואן והדרך קשה ופתלתלה מאוד (לא לאכול לפני ולקחת כדור נגד בחילות). המקום קסום (שכחתי את הרפטינג...)

תעשי חיים,

אלי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון