ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לזנזיבר בראש השנה 2014

פורום אפריקה
    2
    6
    1969
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • heny84
      heny84 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו זוג בני 35 מתכננים טיול לסוף ספטמבר , קראתי פה המון עצות טובות ובכל זאת יש לי כמה שאלות:

1 האם עדיף לי לקחת חבילת נופש טיסה + מלון + העברות בצפון האי במלון טוב מאוד באיזור חוף קנדווה ומשם לקחת את האטרקציות השונות: יער ג'וזאני, תבלינים, וכו'

או עדיף לי להשאר במלון MTONI MARINE (שמומלץ פה) ליד סטון טאון 3 לילות ואז לעבור צפונה?

2 במידה ואחליט לקחת את כל הלילות בצפון האי, האם שווה לקחת יום לטובת הכפר קיזימקי הבנתי שיש שם אטרקציה של שחייה עם דולפינים

3. הבנתי שהחוף קנדווה לא מושפע מגאות ושפל ואין אצות וממש כיף ונקי שם, האם כדאי לי לבקר גם בחופים של ג'מביאני?

4. אם יש מקום שישראלים חוגגים את ראש השנה נשמח להצטרף

תודה לכל העוזרים... תבורכו!

רחלי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

מי המליץ על מלון MTONI MARINE ולמה?

לפעמים (רק לפעמים) יש בכל זאת אצות בחוף קנדווה. תלוי בעונה, ברוחות ובזרמי האוקיאנוס.

• heny84

מישהי רשמה שיש לו בריכה וחוף ים פרטי ויחסית למלונות בזנזיבר הוא הכי נורמלי

אשמח לעצה נוספת כי עוד לא סרגתי כלום...

בבקשה תרשום לי אם אתה יודע,

האם לינה 7 לילות בצפון האי תייקר לי משמעותית את האטרקציות?

כי רציתי גם יער, גם תבלינים, גם קיזימקי, אולי גם פריזון איילנד

תודה.....

• Eytanin

זה נכון! למלון חוף פרטי קטן. מצד אחד מנגרובים (בוץ) והצד השני חולי. במלון יש בריכה, אמנם גדולה, אבל לא מזמינה במיוחד. במלון יש מסעדת סושי, היחידה בכל זנזיבר. החדרים, כמו במלון 2 כוכבים ובכל פעם שצריכים להגיע העירה או לחזור, צריך מונית! אז בשביל האטרקציות שבסביבות העיר, עדיף כבר לישון בעיר ולא מחוץ לעיר. בעיר הכל במרחק הליכה והאטרקציות זולות מאשר מהמלונות.

תבלינים מהעיר יעלה 15 דולר. מהמלון, יעלה 70. פריזון: מהמלון יעלה לפחות 50 ומהעיר יעלה עשרים (בלי הצבים). חוץ מזה יש בעיר את שוק הלילה שממטוני תצטרכי מונית הלוך וחזור וכשאת בעיר, זה מרחק הליכה.

• heny84

תודה רבה עזרת לי מאוד עדיף לישון בעיר

כמה לילות היית ממליץ מתוך ה 7 ללון בסטון טאון

לילה ראשון לא נחשב אנחנו נוחתים ב22:00

האם לכל אטרקציה יש להקציב יום שלם? או שיש אטרקציות קצרות שכדאי לשלב באותו יום?

בא לי מאוד לרבוץ בים אבל גם לא רוצה להשתעמם כי קיבלתי פה את הרושם שבצפון כדאי לצאת לצלילה אבל חוץ מזה לא הצלחתי להבין מה יש לעשות שם חוץ מהים

תודה

• Eytanin

לדעתי, הלילה שתגיעו ועוד לילה. זה יתן לכם יומיים לטיולים ליד העיר. טיול יום כמו יער-ג'וזאני, תבלינים ושחיה עם דולפינים, אפשר לעשות ביום אחד. הם כולם ברצף אחד אחר השני. יום אחר, חדי יום אי-האסירים וחצי יום שוטטות בעיר.

בצפון: קצת ים, קצת בריכה, קצת חדר כושר, קצת ספא, קצת אוכל, קצת לטייל בכפר קנדווה ו'באקווריום', קצת הפלגת שקיעה, קצת מסיבת ירח מלא וחוץ מזה כתבת "אנחנו זוג'". אני צריך לספר לך מה זוגות עושים בנופש???

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון