ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Air BNB בפארקים

פורום צפון אמריקה
    5
    11
    2220
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shai.
      shai. נערך לאחרונה על ידי

מתוך סקרנות והברקה של הרגע נכנסתי לבדוק מה יש להציע.

נתקלתי במיקומים מדהימים קרובים לילוסטון ויוסמיטי (מדגם מייצג של הטיול שלנו) במחירים שפויים (פחות מ100 דולר ללילה). יש קץ'?

מעולם לא הזמנתי מהאתר הזה ואני אפילו לא מבינה עד הסוף מה הקטע שלו, למישהו יש ניסיון ורצון להמליץ?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

air BNB בפארקים

פגשתי אנשים ברוקיס הקנדיים, איזור הידוע במחירים גבוהים, ששכרו דרך AIRBNB במחירים זולים מאלו שראיתי עבור B&B

• israelimom
          israelimom נערך לאחרונה על ידי

air BNB בפארקים

הקץ' היחיד שיכול להיות הוא במרחק מהפארקים. איפה בדיוק בילוסטון ויוסמיטי? יכול להיות שתוכל למצוא בעיירות כמו מריפוסה, אבל לא בתוך העמק ואני בספק אם יש מבחר בווסט ילוסטון (לא בדקתי).

• shai.

air BNB בפארקים

המיקומים לא רעים בכלל, ביוסמיטי מצאתי בבישופ (סתם בדקתי, בלי התעמקות עדיין) וליד גרנד טיטון מצאתי בג'קסון עצמה ובdriggs שקרובה אליה, שוב- בלי חיפוש רציני.

זה הקץ' היחיד שיכול להיות? אין פאשלות, פאדיחות, חדרים חרא או הברזות ברגע האחרון? לסמוך על זה ממש כמו על צימר?

• karnielr
              karnielr נערך לאחרונה על ידי

air BNB בפארקים

ב-airbnb יש בדרך כלל על כל חדר/דירה חוות דעת של מטיילים קודמים, כך תוכל לראות אם מדובר ב"חדרים חרא". גם אם משכיר מבריז ברגע האחרון זה אמור להיות כתוב בחוות הדעת על המקום. אם מדובר במקומות ללא חוות דעת של מטיילים קודמים (ויש גם כאלו כמובן....) - לא הייתי לוקחת את הסיכון.

• shai.

air BNB בפארקים

יש לכל מקום מעט חוות דעת (פחות מ10) ורק לחלקן יש את התגובה של הבעלים. זה מספיק? אפשר לסמוך על זה?

חשוב לציין שאנחנו לא מחפשים משהו רציני מדי, בסך הכל זה חלופה למוטלים זולים, והדרישה שלנו היא שזה יהיה חדר שלם (לא מקלחת משותפת, ולא חדר בבית של מישהו אחר) ובמיקום טוב.

• SJM
                  SJM נערך לאחרונה על ידי

air BNB בפארקים

לא הייתי טורח. כמה כבר תחסכו אם בכלל? בניו יורק או בערים הגדולות אני מבין, אבל בשביל מה להתעסק עם זה בשביל לילה אחד ליד פארק?

• shai.

air BNB בפארקים

זה פשוט נותן אופציות נוספות מלבד מוטלים, והיות ואנחנו לא מזמינים מראש (שזה בעייתי באיזור)- הגדלת הכמות אופציות זה חשוב (והמחיר, שזה עוד בונוס)

• karnielr
                      karnielr נערך לאחרונה על ידי

air BNB בפארקים

יש אתרים שזה ממש בעייתי לא להזמין בהם מקום מראש, אני בגלל חוכמה כזו נאלצתי פעם לעשות את כל כביש 1 במכה אחת בלילה עד שמצאנו מקום לינה (בארבע בבוקר, אחרי שדלגנו בחושך על כל האטרקציות....).

• shai.

air BNB בפארקים

אני יודעת שיש מצב שזאת תהיה הבעיה שלנו, אבל אנחנו נשתדל כבר בבוקר להזמין באינטרנט משהו לערב, כשנדע איפה אנחנו. אני גם דיי בונה על זה בספטמבר יהיה פחות עמוס. במקרה הכי גרוע- מרחיקים עוד קצת. זה לא שהתכוונו לישון בתוך הפארקים בכל מקרה.

• israelimom
                          israelimom נערך לאחרונה על ידי

air BNB בפארקים

לא הבנתי איך זה פותר לך את בעית הספונטניות. גם באייר בי אנד בי אתה מזמין מראש. לרוב קשה יותר למצוא שם מקומות עם החזר כספי מלא בביטול עד יום ההגעה, אם בכלל. 

בישופ ליוסמיטי זה לא כזה להיט. זה בהחלט יכול להתאים ללילה שלפני או אחרי טיוגה פאס, אבל פחות בתור בסיס לכמה ימים בפארק. בג'קסון בהחלט יכול להתאים לביקור בגרנד טטונס ובהתחשב במחירים בעיקר, אם מצאת משהו זול והתאריכים שלכם סגורים, זה בסדר.

הזמנו כמה פעמים דרכם, אגב, ולא היו נפילות בינתיים. פעם אפילו הזמנתי יחידת נופש כשלא היו שום ביקורות באתר. הבעלים הציעו מחיר סופר אטרקטיבי למשהו שמאד התאים לנו, אז הימרנו וההימור התגלה כהצלחה מסחררת. כשנוספו ביקורות חיוביות, המחיר של אותה יחידה עלה בהתאם בעשרות אחוזים.

דווקא כשאתה מזמין דרך אייר בי אנד בי, יש לך גב מסוים של החברה. יש למי לבוא בטענות אם היו הטעיות בפרסום, ואולי גם לקבל החזר. אבל שוב, אחד החסרונות שם הוא לרוב העדר הגמישות. מכיוון שמדובר באנשים פרטיים עם יחידה אחת ספציפית, הם לרוב עם מדיניות ביטולים הרבה פחות גמישה מהמוטל הממוצע.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון